Ok,de valoban ennyivel jobb mint egy 170ezres valami?
Par honapja idegesitett hogy nem talaltam a raktarban egy bizonyos cuccot,a kereses altalaban a barlangaszatra haasonlit mert szuk helyen kell kuszni-maszni,kellett az elemlampa funkcio,a cucc nem lett meg de olyan szepet repult csori telo hogy 8.9 el dijaztam.
Ha ez a xs el lett volna biztositas ids vagy oda nem nevetek.
Egy honapig egy tenyleg csont alap 5A val nyomultam,a szines ertesito lampa hianyzott,meg a muanyag erzese a cuccnak zavart,es a hd kijelzo.
De basszus a kutyu netto 21e be fajt.
plusz majd felmillo,es ugy pikpakk megsemmisitheto mondjuk ha leejtem.
valahogy nem tudnek koncentralni semmire ha felmillat kene patyolgatnom.
ezert is tomom tele a turafelszerelest olcso decathlonos cuccal.
az a baj ezekkel, hogy vmiért nagy telefont kell csinálni.... simán adnék ennyit (majd 2-3 év múlva, mert 4-5 évente cserélek telót), ha csinálnak újra 4,7"-ban... nem kell tepsi méretű telefon
ez nem ilyen egyszerű
elég öreg vagy ahhoz hogy emlékezz miket csináltak afrikával, karitatív módszerekkel mesterségesen felszaporították őket
mert addig vagy éhen haltak vagy szomjan vagy valami fene elvitte őket
aztán tömték őket gyógyszerrel kajával meg minden egyébbel
dugni meg jó érzés és szaporodtak mint az egerek
most meg vakargatják a fejüket a nagy emberbarátok hogy elbasztuk de ebből hogy a rákba lehetne jól kijönni anélkül hogy az egész putrit párezer tonna atommal egységesen megsemmisítenék
Adjék Isten jó estét! Munkába eljárogatni pont jó lenne. Az idén már sajna nem tudok ellátogatni hozzád, sok minden közbejött, de jövőre nem úszod meg.
Par honapja idegesitett hogy nem talaltam a raktarban egy bizonyos cuccot,a kereses altalaban a barlangaszatra haasonlit mert szuk helyen kell kuszni-maszni,kellett az elemlampa funkcio,a cucc nem lett meg de olyan szepet repult csori telo hogy 8.9 el dijaztam.
Ha ez a xs el lett volna biztositas ids vagy oda nem nevetek.
Egy honapig egy tenyleg csont alap 5A val nyomultam,a szines ertesito lampa hianyzott,meg a muanyag erzese a cuccnak zavart,es a hd kijelzo.
De basszus a kutyu netto 21e be fajt.
valahogy nem tudnek koncentralni semmire ha felmillat kene patyolgatnom.
ezert is tomom tele a turafelszerelest olcso decathlonos cuccal.
elég öreg vagy ahhoz hogy emlékezz miket csináltak afrikával, karitatív módszerekkel mesterségesen felszaporították őket
mert addig vagy éhen haltak vagy szomjan vagy valami fene elvitte őket
aztán tömték őket gyógyszerrel kajával meg minden egyébbel
dugni meg jó érzés és szaporodtak mint az egerek
most meg vakargatják a fejüket a nagy emberbarátok hogy elbasztuk de ebből hogy a rákba lehetne jól kijönni anélkül hogy az egész putrit párezer tonna atommal egységesen megsemmisítenék