Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg nem vagyok buzi
Egy bőrkabát termo alsoltozo,farmer teljesen rendes ruha.
A markolatfűtést én is imádom!
Vegyél egy rendes ruhát, akkor nem kell fázni. Neken kellemes mekeg időm volt.
Na meg most már érted mire jó a beépített napszemüveg ;)
Ana Carrasco!
Nagyon sutott a nap,geci hideg volt,oltárt emelek a markolat fűtés kitalálójanak.
Apropó a salgotarjsn-hatvan 21 és remélem nem palyadijas.
És nem voltak rendőrök.
Ez ilyen nagy lap
Csak hoki Praktikeres aztán így is le lehetett tenni
Következő lakás generál keretében fel lesz szedve
Puff
Ennyire széles nem lehet egy-egy elem...
Ha nem is túl szépen, de azért mindenütt kötésbe rakva tetted le. Ezt a vonalat nem értem... (Az alsó két sorban ott van a vonaltól jobbra pár centivel a kötés. Na de akkor maga a vonal az micsoda?)
Szerintem bénán raktam le anno, plusz egyszer el lett áztatva eleg durván aztán kb mindenhol lett akkora rés mint egy kisebb lövész árok
Pl
Szóval a rojt gyenge pont
Az asszony le akarja cserélni valami másféle futó szőnyegre akkor addig mindenképp várni kell
Karácsonykor? :)
Amíg jó idő van én is beszámítható vagyok.
jöhetnél, de még idén mi megyünk egyet!! :)
Sőt, tegnap én is írtam, bár én a lengyelekig akartam menni, de ebből sem lesz semmi.
Éjjel nem sokat aludtam.
Melyik fagyizónál találkoztok Zolival? Én is megyek
Pár hsz-el lejjebb írta.
miért ő is megy? Gergővel megyek
Együtt mentek Zolival, és merre?
én nyomtattam egy ilyet, ezzel könnyebb a forgókefét tisztítani

https://www.thingiverse.com/thing:331501
felteszek majd vmit, akartam ma, de hív Szlovákia, de teszek majd fel napokban új albumot.
Ha nem gyűrődik fel, akkor bírja. Sima pólót, meg vékony pokrócot leraktam, azt összegyűrte.
Ha felgyűrődik, akkor jórészt kikerüli mint akadály.
Illetve ha a rojtok olyan hosszúak, hogy rátekeredjenek a forgókefére, akkor elakadhat. Nekem az USB kábelemet simán betekerte és kitakarított azzal együtt.
Esetleg ha a kerék nem tapad rajta, de elég kis kitartó dög. Ha elakadást érzékel, akkor több módszerrel is próbál szabadulni.
Sima szőnyeggel a széleivel, meg a nem túl magas küszöbbel nincs gondja. Valami 1.5centi magas elvileg amit át tud mászni. Utána az ütközés érzékelőben elakad és falnak veszi.
Mély hosszú szőrű szőnyegben szerintem elforogna a kereke.

Hajszál, főleg ha hosszú, rátekeredik a kefére. Alapvetően ettől kitakarít, de időnként le kell vágni a keféről. Adnak hozzá szerszámot. Havonta ajánja a takarítást, de szól az applikáció.
Nálunk asszony a lefolyót szereti eldugítani a hajával porszívónak még nem volt gondja ezzel.
Nálam olyan 80nm a takarítandó nettó felület. Akku 60%-ra merül ennyitől, szóval a dupláját is kényelmesen bírná. De ha lemerül akkor visszamegy feltölti magát, és folytatja.
Nyau