Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És etetik egymást!
Bázismotor lajosos ponyvái jók.
Kültér. Lakatból az OnGuard Beast-et ajánlották, brutális, szétverhetetlen lakat fej és flex korong törő lánc szemek.
Kültér-beltér?
Viszont most már olyan tanácsokra lenne szükségem, hogy honnan és milyen takaró ponyvát, tárcsa zárat és nagy zárat (valamihez hozzá láncolós zárat) érdemes beszerezni?
Plusz egy jó lánc spray se árt, ha nektek van ami bevált.
Egyelőre erősen magázó viszonyban vagyunk a géppel, már a 35 km-es vétel előtti próba úton egyre jobban kezdtünk össze barátkozni, de még pár 10 ezer km és néhány vez. tech. tréning kelleni fog.
A fene akar annyi motort átíratni, egy 750 ezres gépre 58 ezret hagytam az okmány idorában 3 kattintásért és az ügyintéző kis hölgy mosolyáért. Köszi amúgy!
LóFasz a Picsátokba
Aztán vigyázz a bundádra, nehogy leszúrt fetrenbergerrel folytasd, mint a Dzsípí-Pájlot!
Újrakezdőként? 50ccm-est kellet volna venni és a köbcenti lépcsőket betartva havonta növelhetsz 10ccm-el

Gratulálok! Legyen sok örömöd benne!
Amúgy mi az LFP topik definiciója? Mert az látom hogy röpködnek ott a faszok, de nem jöttem még rá a tematikára.
Meg a levi,de ő szereti.
Nah, vettem motort, hétvégén képek. 1000-es lett végül.
Szopó fantomok:)
Akkora az ínség, hogy ennek a kis buzi szopofantomnak a saját farkát kell szopni csak az lfp-ben lógatják oda neki, de azt rendszerint mélytorokra is veszi
Kb vas árban szerintem mindenki fog adni pótkerék tartályt
A hengeres az drágább mert az sok mindenre jó de az se nagy összeg
Ha nem sürgős akkor tavaszig lesz nálam pár mázsa már leadtam a rendelést
Egy 40es hengeres talán a padláson is van, de de lehet odaadtam a cigóknak pár éve amikor lomtalanítás volt
Kiírva neten kereső által tuti nem találsz mert megsemmisíteni viszik.
De bemész autógáz szerelő műhelybevalszeg kilós ócskavas áron fogsz venni.
Ha mindenáron távolról nem személyesen én spec telefonálnék mondjuk a molnárautógáznak vagy nagy beszerelőműhelyeknek.
Itt 3 m3-es tartályokat kínálnak:
https://www.primaenergia.hu/hi...
engem lehet erdekelene par gombert. abban tudnal segiteni merre nezelodjek?
Nincs 3 fázis, nem terveztem bekötni mert semmin sincs aminek kellene
Szóra sem èrdemes.
Hideg van, de itt forróság!
100l elég szerintem. Inkább a motort tuningold 3 fázisra, ha van.
Jahh.
Nem jó dolog ha magunkkal társalgunk. A hangok is mindig ezt mondják a fejemben
Az autó gázosok gombokért adják a gáz tartályt
Gondolkodtam azon hogy a mostani 100 l után kellene egy sor pótkerék tartály a plafonig abból kijönne minimum 400l tartály csak a multiszelep helyére kellene összekötő cső csatlakozó csinálni
Még a vizet is nagyon szépen kiszedné a 10-12 külön tartály