Pedig nagyon jó a diagonál.
Nekem egyszer defektes lett a kerekem és nem vettem észre mert zéró nyomással is egész jó úttartása volt
De komolyan arra a motorra nem rossz a diagonál. Ez újfajta hóbort hogy motorra is radiált tesznek.
Öreg CB-mhez csak diagonál van a méretében és bőven elkoptattam a lábtartómat a Hungaroringen azzal is.
erdélyben szinte mindenhol lehet sütögetni, még a panziók "kertvégében" is simán megéri venni egy darab szalonnát+ kolbászt és megsütni
én este megsütöm a reggelit is aztán reggel 3 perc átmelegíteni és lehet zabálni 2 pofára
volt hogy a vacsora-reggeli összesen 6 lei volt pedig még paprikát is vettem párat
amúgy az éttermek drágák kint is, pl mama uta szörnyű drága hely, de torockón is legalább annyi volt a kaja mint itthon
nekünk egy 3 napos 1000km túra kb 30 ezerbe volt sátrazással
20 lej alatti a vacsora+ reggeli tábortüzes sütögetés mellett ingyen fával
szállás többnyire 50 lei környéke reggelivel, de ha csak 2 éjszaka volt az ki lehetett bírni patakmedres, esetleg petpalackos fürdéssel
ahová évek óta megyünk 20 euró a szállás reggeli-vacsorával együtt
szóval mindenképp olcsóbb a román, a színvonalról nem tudok mondani semmit mert nyugaton nem voltam még
ja és egy csomó helyen értenek magyarul(még a falusi kisboltokban is román környezetben), és nem utálják a magyarokat még a románok se.....nem úgy mint a buzi osztrákok
Mostanában már kizárólag egyedül motorozok. Egyetlen hangot sem tudok külföldiül. Ja, és főleg nem vágyom a motorosokkal telezsúfolt látványutakra (pedig szép a táj arrafelé).
Erdélyben megértetem magam a legtöbb helyen (Transzokat leszámítva csak Székelyföldre járok), könnyebben kérek segítséget is, ha kell. A 30 Euro meg az 50 Lej azért nekem nem mindegy egy éjszakáért, reggelivel. A tavalyi 8 napomat biztosítással - kajával - mindenütt RENDES szállással megoldottam összesen 70 ezer forintból. (Igen, szívesen megeszem az otthonról hozott babkonzervet is - ha úgy adódik)
Ha rosszul értelmezett sznobizmus akkor faszsag.Ugyanolyan hegyek,utak,csak németül beszélnek és kevesebb a szemét meg a koborkutya.
Spursagban már van valami,de nem sok,benzin kb ugyanannyi szallas kibaszott sok van 25-30 euróért reggelivel,kaja hofer,Lidl,spaar kb ugyanannyi mint itthon.De egy éttermi vacsora sem lehetetlen 20-25 euróból.Ez mondjuk több mint az erdélyi,de az szar volt ízre.
Szóval ez a "nem jutok el" egy nagy büdös okorseg.
Egyszer szeretném látni én is - de hát arrafelé sohasem járok, nem is tervezem. Ha ott volnék a környéken, akkor nem sajnálnám rá, pedig spúr vagyok....
Ja, jövő hónapban műszakira is kell vigyem a vasat - hátha elnézőbbek lesznek a kormánymagasítóval és a DRL-lámpáimmal szemben (amiket egyébként nem használok, mert vakítja a szembejövőket), ha legalább a gumik újak.
Én meg nem szeretnék eltaknyolni miatta mondjuk a Transzalpina valamelyik kanyarjában azért, mert éppen esett az eső.... Az első az elkopott a jelzésig középtájt, de akkor már mindkettőt cserélem. Szombaton délelőtt akarom gumishoz vinni a kerekeket.
Nekem egyszer defektes lett a kerekem és nem vettem észre mert zéró nyomással is egész jó úttartása volt
De komolyan arra a motorra nem rossz a diagonál. Ez újfajta hóbort hogy motorra is radiált tesznek.
Öreg CB-mhez csak diagonál van a méretében és bőven elkoptattam a lábtartómat a Hungaroringen azzal is.