IKEA nem szállít, csak papíron.
Gyakorlatban egyszer akartam hogy kihozzák, de annyi szopás lett volna vele hogy inkább beraktam a kocsiba és elhoztam.
Nekem az első fotelok mögé 1, 25m x 1, 25m , 2, 80m hosszúságra lecsukom a hátsóajtót , és az a bármi lehet akár 1Tonnás , és ha akarom szemekhez leláncolhatom ! Aztán ha ez kicsi hely lenne magával ránthat 2, 5 Tonnát a horoggal ! Ja és ez totál személyautó filingel , benzines dinamikával !
És? Vastagabb drót.
Azonfelül a nagyobbik inverterem éppen ezért 120V egyenárammal megy.
Plusz a villanybojler vígan megy egyenáramról is, nem kell annak színuszos inverter.
Talán ideális körülmények közt verné a 200-at de ahhoz nagy lejtő kell.
Ezér is kéne a Z20LET.
Ilyen hulladék ikeásból ennyit belerakok a gastrába is.És azon lehet rakni fel tetőtartót.
Nem is megy a lajhár 190-et akkor hogy számolod ki az átlagfogyasztását akkora tempónál
Ne csak fogyasztás faszméregetés legyen, legyen csomagatró is. Kinek mennyi komód fér bele?
Nagyon megy itt a fogyasztás licit, mintha lényeges lenne
fotózok már én is majd a suv-nál, sztem most olyan 11 körül áll, de az nagyon kímélő városi mód sikerült már 13,5-t is mérni átlagban
Gyakorlatban egyszer akartam hogy kihozzák, de annyi szopás lett volna vele hogy inkább beraktam a kocsiba és elhoztam.
Azonfelül a nagyobbik inverterem éppen ezért 120V egyenárammal megy.
Plusz a villanybojler vígan megy egyenáramról is, nem kell annak színuszos inverter.
Ezér is kéne a Z20LET.
Ilyen hulladék ikeásból ennyit belerakok a gastrába is.És azon lehet rakni fel tetőtartót.
Ne csak fogyasztás faszméregetés legyen, legyen csomagatró is. Kinek mennyi komód fér bele?
Nemtudom, nekem nincs japán kocsim
fotózok már én is majd a suv-nál, sztem most olyan 11 körül áll, de az nagyon kímélő városi mód sikerült már 13,5-t is mérni átlagban