Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én? Honnan tudnám? Én csak próbálom összezavarni az ember!
Olajba kell nyomni.
Azt hittem Te már csak tudod??!!
De meg is nézted, vagy csak tőlem kérdezel olyanokat, amit nem tudok? Fecskendőben van, az is lehet,hogy oda kell injekciózni a megfelelő helyre.
Legjobb annak aki eladja!!
Qrva érdekes lesz a "kerámia bevonat" képződik a tank tetején , ha már mindenhová??
Ellenállóbb lesz a felület azt írja. A Metabond is ősi cucc és valami hasonlót állítottak arról is. (Mai napig nem tudom mire jó.)
Na ja de pontosan hezagolt feluleteknel mi lesz?vagy olyan keves hogy nem gond?
De akkor meg er annyit hogy legyen ertelme?
Ezt nem írja. Ha rakódik, akkor nyilván mindenhova fog.
Honnan tudja hova kell neki felrakodni es hova nem?
Azt állítják, hogy igen is felrakódik, méghozzá kerámia lesz.
Csak a poharas orvosságot felejtették el!
Tartja a mondás olaj víz legyen a motornak, meghálálja.
Majd ha legalább másfél óráig tették volna no akkor adnék a mesére!! De tudod Andersen már rég porlad! Én meg elmúltam 10 éves.
eurosport2 stream-et nem tudtok a holnap reggeli mxgp futamokra?
A reklám hossza 30 másodperc volt. Annyit minden kibír...
Szevasz Jocó! Emlékszel arra a tv-soPPos reklámra mikor homokot szórtak a járó motorra + az olaj teknő is le volt véve slaggal verették alulról...
Vegyél helyette egy kevésbé kopottat, vagy elégedj meg azzal ami van! de semmilyen "adalék" nem fog fémfelrakást kieszközölni a kopott felületeken!!
Igen próbáltam egy szerelő ajánlotta. Jó kipróbálom mert szeretek kihajítani az ablakon 10 ezer forintot. Majd pár hónap múlva egy másik szerelő kicserélte az elhasználódott alkatrészeket és lőn csoda most már jó lett a moci
Nekem az a kicsit szélsőséges véleményem, hogy nem létezik cseppfolyós motorszerelő. Ha valami kopott, azt javítani, alkatrészt cserélni kell, nem kegyszerekkel kísérletezni.
Nem! Justin Wilson és Henry Surtees esetét emlegetik, hogy az ő életüket megmentette volna. Bianchi édesapja azt nyilatkozta, hogy nem vezetné be ezt a megoldást.
Igen, sajnos... Csak azt nem értem, akkor ezzel megszűnik a formula autó? Vagy ezt vehetjük még annak? Állítólag a RedBull megoldása másabb lesz. Motorversenyeken is voltak az elmúlt években halálos balesetek mégsem indult ilyen fajta megváltás kényszer...
Sziasztok.Mit tudtok mondani a XADO EX120 REVITALIZÁLÓ adalékról?Hatékony?Ajánlott használni kicsit kopott motornál?Ha van valakinek tapasztalata jelezzen nekem.Köszönöm nektek.
Csak hogy legyen motor 5 eves conti raceattack slic-et medium erdemes megvenni,ha turista lenne siman megvennem,ezeknel ki tudja.