Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ezzel szalad 150-el a 10 tonnás daru alá, akkor ez megvédi?
Ez ellen most már a résztvevők egy része is ágál. Vannak akik felvállalják, hogy nem tetszik. Mellesleg nálunk is túlbiztosították a dolgokat, ez is segített a leépülésben. Meg kell érteni, hogy a néző (mint fogyasztó) számára a küzdelem átélése jelenti az élményt. Ha plexi mögül kell nézni kivetítőn a benyugtatózott versenyzőket, akik minden előzés előtt két óva intést kapnak rádión és már a szemük előtt lebeg a szponzor ügyvédjének "mosolya" a sportbíróságon, akkor abból nem lesz nézői élmény. A legjobb példa a rali. Valóban veszélyes a külső íven állni, tudjuk hogy az. De a belső ívről nem lehet belátni az érkező, a forduló és a távozó szakaszt. Tehát vagy állhat a néző kívül, vagy nem fog kilátogatni a versenyre, mert azért hogy ne lásson semmit nem fog két napig ázni a bükkben.
Tudom! Nem lenne nehéz megdönteni, egy GP Pilot találkozó nagyobb nézőszámokat produkálna.
Kitalálnak ezek mindent...Szerintem legyenek pedálos Moszkvicsok és csókolom.
Ma magyar focistának lenni a legjobb foglalkozás! Sajnálom én is, hogy nem annak mentem, elsétálgatnék, kocognék a pályán egy kis apróért.
Az NSO-n minden héten van cikk, hogy éppen milyen negatív rekordot döntött meg a nézőszám az NBI-ben. A teljes fordulót nem nézik meg 5000-en. Szóval ez nem lehet indok.
Egyébként ha lenne rendes OB mint 2007-8 táján+egy kis médiaháttér szerintem lenne néző is.
El fogunk jutni a katapult ülésig, ami még a kocc előtt kik...ja a kocsiból az éppen aktuális Perezt vagy Kjivatot.
Nem tudom ezt megemészteni.
Nem igazán szorulnak rá, mert 3 meccsből 2-őt ők nyertek ellenünk eddig. Minden harmadik világbajnokságra kijut románia és minden második EB-re is. Kb. 80 hellyel voltak előttünk ezidáig a világranglistán. (Most ez változott meg az utóbbi években.) Sajnos nagyon jó a példa, mert a legutóbbi VB-jükön a tíz legtöbbet futó játékosból négy román volt, pedig kiestek a negyeddöntőben. Nem pénzen múlt, hogy komolyan vették. Ez kéne.
Egyszer Habsburg Ottónak mondták,hogy Osztrák-Magyar meccs lesz...Erre megkérdezte:-És ki lesz az ellenfél?
Értem, majd utána keresek ennek. Az F1-ben szerintem a versenyzőkkel nem lenne baj, sok tehetséges és tökős gyerek van, persze vannak rinya gépek is, de alapvetően a köcsög szabályok miatt olyan amilyen.
Ez igaz, de Alpok Adriát is nyertek magyarok mostanában. Egyébként minden sportban szurkolok a magyaroknak, kivéve a foci! Romám-Magyar meccsen is a románoknak drukkolok.
Nem tudom, régen olvastam. Az a lényege, hogy bemutatták Hamilton és Rosberg által használt kormányt és a telemetriát. Rosberg kormányán minden kapcsoló be volt számozva és fokozatokban kapcsolható. Jellemzően a versenymérnök közli vele, hogy melyik paramétert hova tekerje ahhoz, hogy az autó jól működjön. Ezzel szemben Hamilton kormányán nincsenek számok és minden potenciométer analóg működésű. Az autó keltette érzet alapján maga tekergeti a szerinte megfelelő helyzetbe a paramétereket (tanácsot nyilván ő is kap).
Akár hogy is, de EB résztvevő a válogatott. (Függetlenül attól, hogy pénz és az eredmény között nem feltétlen van korreláció.)
A Team Tóth a legjobb példa! Hogy nem kel csinálni.
Ezt a cikket nem vágom, hol van?
Jó, de ez a focira is igaz és mégis kapja a pénzt.
Nade én is róla beszélek.
Most beszélünk róla, hogy nem pénzhiány van, hanem kupleráj. Ahol kupleráj van oda pedig épeszű döntéshozó nem ad pénzt.
Nem Alexander! Lewis! Tényleg tehetséges öröm volt nézni ahogy a GP2-ben ment anno.
A motorsporthoz annyi, hogy jobb lenne ha a foci helyet ez kapná a pénzt. Viszont a nézők hiányán az sem segítene... De legalább lenne pálya az udvaromon.
Ja igen. Mellesleg borzasztó tehetséges. Érdemes elolvasni pl. a kormány összehasonlító cikket Vele kapcsolatban.