Oke, rosszul fogalmaztam meg a dolgot. Elsosorban Nanasi es a jo kepek kapcsan jott a penz es a megfelelo felszereles dolog. Nekem o inkabb az atlagba tartozik. Ha jo fotokra kivancsi az ember, akkor erdemes a kiallitasokat figyelni, mert van nehany tenyleg igazi gyongyszem. Csak az a baj, hogy a zsuri mar azokon is elkurvult.
Egy név a szakmából. Írjam inkább Kasza Tibit, SP-t?
A kedvencem Máté Bence, de ő csak természetfotókat készít. De -név nélkül- itt is van az oldalon néhány igazán tehetséges fotós.
Nálam is van mindig gép, már ha kirándulunk nyaralunk, de sajnos én se tudok csak nagy ritkán egy-egy jó képet lőni.
... és akkor rövid idő után lenne egy "egyszemélyes" oldalad
Én meg pl. az ilyen sportmotorozó idiótákat tiltanám ki - nem innen, az utakról. Mert te azt mondod, nem okoztak balesetet... én meg azt, hogy MÉG nem
Mondjuk ez nem tudom h függ össze amit Eryk írt. Mivel ezt már nekem egyszer leírtad, így tudom h pl rám gondolsz. Miért baj az, hogy feltöltöm őket? Gyártás meg kimerül abban, hogy levágom az elejét meg a végét, na bumm. Nem írtam egyikhez se, hogy nézzétek milyen kurva jól megyek. Az esésnél se fogtam mindenre, bár páran úgy csinálnak mintha fogtam volna, de senki nem mutatott még egy olyan hsz-t tőlem h másra hárítottam volna. Az, hogy pl egy nekem nagyobb megcsúszásnál beszartam és feltöltöttem, mert úgy éreztem, hogy közel volt az esés, az se hiszem, hogy óriási önbizalom vagy vmi hasonló. Nem mondom, hogy nincs önbizalmam, mert sztem nem megyek rosszul ahhoz képest, hogy motoron se nagyon ültem a 600as előtt. De lehet, h ddt-nek volt igaza, csak simán nem félek, ezért vagyok gyorsabb, mint más kezdő. Ő is ha jól láttam a 750nel még lassabb köröket ment az akárhanyadik pályanapján is, mint én első pár körben a 600assal. Sőt fel is töltötte. Akkor ő pl miben más mint én? Neki is leírtad a nagy gondolatokat, mint nekem?
Pont ezért van "elitista" véleményem. (Szerintem) nem azért vagyunk itt, hogy etikai, meg társadalmi alapokra helyezzük a sportmotorozást. Ettől függetlenül persze el tudjuk helyezni mindannyian és lehet eltérő a véleményünk, csak én a magam részéről nem engednék teret annak, hogy ezt itt valaki megkérdőjelezze. Amikor sportmotorral megyünk mint a sakál, akkor már csak az eredményét látjuk a nagy etika vívódásnak. Ha lassan 30 éve nyélen megyek reggeltől estig, akkor most már igazán kár arról vitatkozni, hogy ez okos dolog-e. (Még jó hogy az b...szki, másképp semmi értelme nincs! )
Ez sem igaz így, láttam már több százezres objektívvel rossz képeket. Kreatívitás és a tehetség a lényeg, az egyedi meglátások. Nánásit én sem gondolom különösebben jónak, alapból nem szeretem a túlretusált képeket, ő meg ezt tolja pont, azt hiszem.
Azert ez nem akkora muveszet. Inkabb csak technika es penz kerdese.
Lenyomod az exponalo gombot a meregdraga fenykepezon, masodpercenkent keszul 30 kep, aztan csak a memoriakartya szab hatart, hogy 1200 vagy 5000 kepet keszitesz ugyanarrol a beallitasrol. Aztan a nagyszamok torvenye alapjan biztos, hogy lesz 1-2 olyan, ami kis utomunkaval sajtokepes lesz. NP szerintem pont nem volt jo pelda a jo fotozasra
Na ettől lettem én is rosszul régebben a vitákban,ami a gyorshajtásról szólt.....hogy:"és mi lett volna ha..." És mindezt magát bátor,laza motorosnak valló ember írja.... Akkor mit várjunk egy sima járókelőtől....
A galériáid színvonala nem kérdés, de ezt már tárgyaltuk korábban. De egy dolog letölteni más képeit és azokat feltölteni ide, mint színvonalas fotókat csinálni. De ha jól emlékszem részedről volt olyan is még a régi oldalon. Sajnos az emberek nagy többsége lelkesen kattogtat és azokból lesznek a tökéletesen semmit mondó tipikus turista fotók.
Lehetne, ha Cápát ez egy kicsit is érdekelné. De sem a videó készítés, sem az önigazolás nem érdekel (akkor sem, ha néha megemlítem, hogy "lám-lám" - rohadtul nem fontos). Én kizárólag azoknak a motorosoknak az anyagait fogyasztom rajongással, akikről tudom (mert látszik), hogy jobban motoroznak nálam. Én magamnál nem motorozok jobban, magam számára nem vagyok érdekes.
A kedvencem Máté Bence, de ő csak természetfotókat készít. De -név nélkül- itt is van az oldalon néhány igazán tehetséges fotós.
Nálam is van mindig gép, már ha kirándulunk nyaralunk, de sajnos én se tudok csak nagy ritkán egy-egy jó képet lőni.
Én meg pl. az ilyen sportmotorozó idiótákat tiltanám ki - nem innen, az utakról. Mert te azt mondod, nem okoztak balesetet... én meg azt, hogy MÉG nem
Lenyomod az exponalo gombot a meregdraga fenykepezon, masodpercenkent keszul 30 kep, aztan csak a memoriakartya szab hatart, hogy 1200 vagy 5000 kepet keszitesz ugyanarrol a beallitasrol. Aztan a nagyszamok torvenye alapjan biztos, hogy lesz 1-2 olyan, ami kis utomunkaval sajtokepes lesz. NP szerintem pont nem volt jo pelda a jo fotozasra
Másét meg nem szeretném.