Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól tudom a marhának kettő gyomra van.
Pilisjászfalu Tinnye szakaszon ezzel a tempóval hurka lenne a gyerek.
Csak néha nem értem a tapasztalatok felhasználásának módját. Olyat, hogy ne lehetne akárhol nálam gyorsabb sosem mondtam. Olyat, hogy pályán pikk-pakk ott lennék és megizzasztanám ddt500, Téged, vagy hasonló srácokat sosem mondtam. Nem is reménykedek ilyesmiben és bármennyire is furcsállod nem is érdekel. Olyat mondtam, hogy az átlag motorosnál lényegesen gyorsabban motorozom utcán is és pályán is. Nyilván lehet ez egy oltári nagy kamu is, de mi lenne az értelme a kamuzásnak. Meg egyáltalán, mi hihetetlen van ebben? Miért tartod lényegesnek azt, hogy valamiféle demonstrációval alapozzuk meg a hozzászólásainkat...?
Marha,kethengeres.
Ha olyan, mint az RSV4 nincs kérdés! Tökéletes egy motor!
k5ezersárga
üdv. kinek mi a velemenye az aprilia rxv 450 ről? kezelhetoseg, megbizhatosag, illetve a v2 elonyei es hatranyai
Kineztek a sportolok a kedvenc fagyizombol a pr2 miatt.
Nem,ez Magdi anyus.Megismerem a stílusát!!!!
Nagyon kicsi az esélye annak,hogy mi arrafelé találkozzunk,mert idén,ha időm engedi,krossz pályára járunk inkább.Nem kell bevallani semmit,nem tartozol nekem számadással,nem is ismerjük egymást.Általában jól látod a dolgokat,és értelmes összetett mondatokban meg is tudod fogalmazni a véleményedet,jól tudsz vitázni,érvelni,ezért el szoktam olvasni amit írsz.Ha másképp látom,akkor leírom a véleményemet,a tapasztalataimat,ez egy fórum.De többször nem csinálok ilyet,igérem.Amiért ilyen csúnya rossz dolgokat írtam,holnap megbüntettetem magam egy 450-essel ácson,hogy tudjam hogy hol a helyem.
Ő nem ülne MV-re, meg ez inkább az én stílusom.
Valaki említett?
Izesitett gumi
A világ minden táján minden sportot úgy vesznek. Ha nem akarsz győzni, feleslegesen vagy ott.
És ehhez minek a slick
Döntök én.............sztracsatella vagy csokiskeksz?
Ha a pénzről szólna még jó lenne. De ez már semmiről nem szól. Mert arra nincs mentség, amikor kialszik a piros és ott buziskodik valaki. Teljesen mindegy milyen úton jutott el oda, ne csináljon seggtörlőpapírt a nemzeti lobogóból és a motorsportból. A terepversenyre egyébként még az sem igaz amit írsz, esés benne van, általában nem törik a motor és ott se húzzák a gázt. Csak azért se.
Akkor döntésképtelen marad.
Dumában pariban vagytok
Hiába nyalizol, úgysem tanít meg dönteni
mondjuk az ázsiai vakarcsok is élethalál fight-ként veszik.
Na ja Mr Pofaszakáll már csak ilyen.................humbug.
Pontosan jól írod ! A vállalkozók gyerekei anyagi háttérrel tudás és rátermetség nélkül vélt tudással ! Hát nem a pénzről szól ?
Neki mindegy, ő kicsire nem ad. Clamot meg engem sem tud megkülönböztetni.