Natessék! Aki figyel! Tegyük hozzá, hogy ez a honi lassú pályákon van, ahol sokkal több a kezdő szelleműbb ember. Hringen nyilván máshogy fog alakulni. Majd csak eljutok oda is. Bár lassan már annak is örülnék, ha az ágyból ki tudnék mászni.
Az utolsó mondatot tekintsük egy teóriának. Mondjuk úgy, hogy egy lehetséges verzió. Igaz tökéletesen szemben áll azzal, amit gyakorta mondogatok és ami miatt szintén csak nagyarcú vagyok, hogy pályán is 80% lassú, sőt igazából országos viszonylatban is lassúak vagyunk úgy am-blokk. Nekem teljesen mindegy, hogy mi miatt tartotok szájhősnek, csak legalább egy életképes verziót kaparjatok össze, ami nem áll szemben egy másik sűrűn hangoztatott közhiedelemmel.
Az autósokat én is sokkal veszélyesebbnek tartom a közlekedésben mint a motorosokat, vagy a motoros & autókat is használókat. Emellett sajna jó pár autóst ismerek aki brutál ellenszenvez minden 2kerekű jármű használóval.
Az hogy valaki gyorsan megy beallitottsag kerdese is. En pl mar nem fogom feszegetni a hatarokat mert ugy latom nincs ertelme annak hogy egymassal versenyezzunk Mecsekpihenonel 150-200as tempoval... Mi is azert eleg gyorsan mentunk mert a 3ev alatt talan 15nalam gyorsabb motorossal talalkoztam pediglegalabb 15000kmt koptattam ott az aszfaltot. Egyszeruen nem erzek kesztetest arra hogy szaguldozzak.
Palyan sokkal tobb ertelme lenne mert ott versenyezhetek magammal akar. De ugye palyara Capa sem megy surun mert ott mindenki gyors es nem erzi azt hogy o hu de gyors.
Palyan sokkal tobb ertelme lenne mert ott versenyezhetek magammal akar. De ugye palyara Capa sem megy surun mert ott mindenki gyors es nem erzi azt hogy o hu de gyors.