Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért az remélem mindenkinek megvan, ahogy Zoli az első pályanapján a büfében tart kiselőadást az itt hallottakból
Az Sriderst lenyomnám! Nagyon gyengén tolják...
Ha az nincs is, de egy jó kis fogyasztói társadalom az van. Az egyik fele a büfében zabál, a többi a pályán köröz, izzad és fogy.
Az mar szopo kategoria, hogyha magadnal is gyorsabb vagy... foleg ha a hatsokereked a gyorsabb es teged eloz meg
Kommunizmus van a palyan ?
Azt sajna nem lehet, mert a 105%-os emberek is kijárnak.
Kelj fel és járj!
Öregedés.
A 80%ngyon keves, neked minimum a leggyorsabbnak kellene lenned, de lehet meggyorsabbnak.
Natessék! Aki figyel! Tegyük hozzá, hogy ez a honi lassú pályákon van, ahol sokkal több a kezdő szelleműbb ember. Hringen nyilván máshogy fog alakulni. Majd csak eljutok oda is. Bár lassan már annak is örülnék, ha az ágyból ki tudnék mászni.
Mondjuk ha K1-be regisztral...
Nadehát miért tartunk még mindig 80%-nál.
Marha nehéz volt kitalálni, mivel az elmúlt 2 órában kivétel nélkül mindenre reagáltam. Ügyes vagy!
Pedig irta valahol, hogy az evi kb egy palyazas megvan es hogy a palyan menok 80%-anal (azt hiszem?) gyorsabb szokott lenni ott is
Tudtam hogy erre reagalsz
Az utolsó mondatot tekintsük egy teóriának. Mondjuk úgy, hogy egy lehetséges verzió. Igaz tökéletesen szemben áll azzal, amit gyakorta mondogatok és ami miatt szintén csak nagyarcú vagyok, hogy pályán is 80% lassú, sőt igazából országos viszonylatban is lassúak vagyunk úgy am-blokk. Nekem teljesen mindegy, hogy mi miatt tartotok szájhősnek, csak legalább egy életképes verziót kaparjatok össze, ami nem áll szemben egy másik sűrűn hangoztatott közhiedelemmel.
Emberi hülyeség az idő független.Viszont járműből több van,ezért balesetből is,amit viszont többen néznek.
Az autósokat én is sokkal veszélyesebbnek tartom a közlekedésben mint a motorosokat, vagy a motoros & autókat is használókat. Emellett sajna jó pár autóst ismerek aki brutál ellenszenvez minden 2kerekű jármű használóval.
És ez is összefügg az idő múlásával, vagy 30 éve is itt tartottunk? Mert ha netán nem, akkor valami magyarázat csak van arra, hogy most mégis miért...
Az hogy valaki gyorsan megy beallitottsag kerdese is. En pl mar nem fogom feszegetni a hatarokat mert ugy latom nincs ertelme annak hogy egymassal versenyezzunk Mecsekpihenonel 150-200as tempoval... Mi is azert eleg gyorsan mentunk mert a 3ev alatt talan 15nalam gyorsabb motorossal talalkoztam pediglegalabb 15000kmt koptattam ott az aszfaltot. Egyszeruen nem erzek kesztetest arra hogy szaguldozzak.

Palyan sokkal tobb ertelme lenne mert ott versenyezhetek magammal akar. De ugye palyara Capa sem megy surun mert ott mindenki gyors es nem erzi azt hogy o hu de gyors.
Azok másmilyen kalapot hordanak.
Biztos angliások.
Igen, mondjuk Te aki nem tudta, hogy a ralisok milyen okokból nyomják bal lábbal a féket.
Bingó. Cserébe csak annyit kérek, mások se tegyenek nekem.