Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, de igazad van, azt is én csinálom.
Levettem az összes videot.
Kösz a tippet.
Láttad az oldalt 10 évvel ezelőtt? Volt pl. egy Adrenalinnarkózis c. kisfilm, a Get a way in Stockholm, vagy ott voltak az Kanizsa-Nyíregy ágyugolynón készült anyagok. Ma kb. egy feltöltő van az oldalon (nightwolf), aki érdemben megközelíti a cuccot. Tudnék neveket is mondani, hogy kik, milyen stílusban nyomták a sportmotorozást. (Nem, nem kell okoskodni, mert ma is vígan él mindegyikőjük.) De neeeem, ma nem. Sőt! Ha felteszed, megy a fanyalgás meg az babkocsis kismamázás. Ha én üzemeltetnék sportmotorral foglalkozó oldalt, csak egyszer látnám meg, hogy valaki szóváteszi, hogy ezt mért kell így meg úgy. Bannolnám a pi...ba azonnal.
Na meg a capa hihetetlenul gyors csapatasrol is lehetne szar videot csinalni de a clam egyenesen kanyarodasarol is baromi jot :D
Nem kevered a hangulattal?
Nyugodtan kimondhatod, hogy én csinálom a színvonalat!
Az én vagyok, nem vehetted el ezt a címet már tőlem.
Ezt mondom én is, de nem, ha nincs képed, lehetőleg cetlis akkor kamu vagy és hazudsz, motorod sincs.
Tény hogy a nagy többsége a feltöltéseknek elég gáz. Fotó, videó egy kutya. De azért van néhány üditő kivétel. Valljuk meg, ehhez is érteni kell. Bár nem születhet mindenki Nánási Pálnak.
Minek írjam le, hogy én legyek a genyó, meg a nagy arc? Érdekes amúgy: szerényen távoltartani magam a magamutogatástól az nagyarcúság. Önkritika nélkül feltölteni minden vállalhatatlan szart és meggyőződéssel állítani / vélni, hogy igenis jó, az nem az. Az dícséretes, tömjénezendő, támogatandó magatartás. Aztán eltelik pár év és a fiúkák egymás fogát verik ki brével úgy veregetik egymást vállon, hogy milyen nagyot mentek / mutattak. Közben nem tűnik fel, hogy bármelyik minket körülvevő országban azt háttal motorozva is megcsinálják. Egy ideig mondottam ezt, én lettem a genyó. Aztán kint voltam pl. a nemzetközi hatnaposon és megnéztem, hogy a nagy fiaink mit műveltek a világ előtt endurózás címszó alatt. Mondjam? Szerintem nem kéne.
Megegyezik, mivel ez is az én gépem és szürke van a forgalmiban.
Értem, de akkor is ratyiság.
Kikre gondolsz konkrétan?
Ez népbetegség, nekem visszataszító, de ez van, a többség ezt követi. Részben a szülők is tehetnek róla, mert könnyebb bevágni a gyereket a gép elé, mint foglalkozni vele. Más részben, már az általános iskolához is kell. Hülye világ... Tudom menjek keletre, vagy Amerikába.
Ez még nem baj. A baj, az, hogy ezek elkezdenek óriási önbizalommal motorozni, motorvideókat gyártani és feltöltik ide. Aztán lesz belőle olyan mint egy pár amit már láttunk.
Talán erre szokták mondani, hogy nem elég átgondolt, felhasználó barát.
Ja es le kell rola venni a hatso ulestakarot is!
Szerintem nem, mert nem egyezik a fenyezes szine a forgalmiban szereplovel
Perse, azon van a rendszam. Ha nem akarod megerteni ugysem fogod megerteni :)
Ez egyébként nagyon szomorú... Már a motoros társadalomban is jelen van ez, ugye TC nélkül már nem motor, a motor.
Én kisvárosi gyerekként ha nem esett az eső -bár néha az sem számított- kint voltam a levegőn. Otthon az udvaron, ha volt cimbora, akkor meg a játszótéren, focipályán, vagy bárhol másutt, csak nem bent a lakásban. Manapság százágra süt a nap és mit csinál a gyerek? Ül a szobában és nyomja vagy a számítógépet, vagy a telefont. És igazad van, valóban szinte mást se látni, az utcán, buszon, étteremben, bevásárlóközpontban folyamatosan telefon a kézben. Sőt akkor még mondjuk az autós, vezetés közbeni telefonozásról és annak kissé kellemetlen mellékhatásairól nem is beszéltünk.
"De én csak egyszerű felhasználó vagyok, aki mint látszik egy bekapcsolható funkciót se vesz észre"
Pont erre irtam, hogy UX (User eXperience) szempontbol nem minden lett rendesen atgondolva. Egy fejlesztes soran legalabb olyan fontos dolog (kellene hogy legyen) a mukodes mellett az, hogy a felhasznalonak lehetoleg egyertelmu legyen a dolog hasznalata. Sajnos a szuk keresztmetszet mindig a leghulyebb felhasznalo es lassan 20 ev tapasztalattal a hatam mogott azt kell, hogy mondjam, hogy mindig van lejjebb, mindig van hulyebb
Igen.17000 forintért.
Ezen van hátsó lábtartó, átmegy a műszakin?
2016... Az utobbi 2-3evben valtozott ez meg brutalisan. Pl egy parkban ulsz es ul egy masik pdon egy csaj, odamesz, elkuld. De ha irsz neki facebookon akkor valaszol es beszelget. Erdekes ez.
Az sem jó, hogy a gyerekeknek már egyből ez van a kezében, de már a 40 évesek sem jobbak. Mindenki droid és a ratyi telefonját basztatja, szinte minden élethelyzetben.