Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cool.
Azért betege nem vagyok a dolognak, csak -másként nem tudom kifejezni- egy egészséges irígység van bennem e-miatt azok iránt akik a kis ujjukból kirázzák az ilyen dolgokat. Nyilván sok tanulás és gyakorlás van mögötte, illetve mondjuk a mindennapi a használat (ha például hivatás a szám.tech.) Mások egyszerűen összedobnak egy excelt különböző függvényekkel, én igazából értelmezni se nagyon tudom azok elnevezéseit. Mikor én az iskolapadot koptattam még nem volt számítógép, legalábbis ennyire elterjedve, a mai gyerekek meg okos telefonnal, meg táblagéppel születnek.
Sőt, az SM például a rajongóimat blokkolta helyettem, nagy kár érte...
Lehet tudni.
Nem szoktam anyázni! De van vagy 30 profilom ez tény.
Csak a ratyik blokkolnak!
Te ratyi, ha sárga színű a fémfékcső akkor az nem tűnik fel mi?
Van, olyat használok. Mazsola szinten pont olyan, mint bármely másik slick. Tapad mint a rágó.
Emiatt ne ostorozd magad. Én programozó vagyok és én sem vettem észre, pedig jó a szemem. Nyilván a teljes érdektelenség és figyelmetlenség miatt van.
Jóez mindenhogy csak ha nem kap értesítést tudatni kell az istenbarmával,felesleges a billentyűkoptatás mert nem érdekel.
Arra jó, hogy aki képtelen normális kulturált ember módra beszélgetni, azt láthatatlanná lehet tenni. És onnantól nem látom az érdektelen szövegét.
Kicsit irígyellek is e-miatt. Érdekes dolog ez az informatika és óriási lehetőségek vannak benne. De én csak egyszerű felhasználó vagyok, aki mint látszik egy bekapcsolható funkciót se vesz észre. Alapvetően nem olyan rossz ez az arculat sem, nyílván szokatlan volt a régi megszokott után. Majd alakul ez még biztos.
Arra jo hogy utana henceghet az ember jogy mekkora kiraly mert blokkolta a masikat :D
Érdekes funkció. Igazából ha akarom figyelmen kívül hagyom a számomra érdektelen emberek hsz.-ét.
Hat azert olyan veszesen bonyolultnak sem mondanam. Maga az oldal egyatalan nem tartalmaz bonyolult dolgokat - hogyha szakmai szemmel nezem (merthogy en viszont hozzaerto volnek). Itt valoszinuleg az (emberi es anyagi) eroforras hianya hatarozza meg azt, hogy egy fejlesztes elkeszul, mikor keszul el, vagy hogy egyatalan elkeszul-e.
Mindenesetre szerintem jo iranyba haladnak, csak UX szempontbol nincs minden rendesen atgondolva.
Nem latja
Jajj apropó.
Michelin Power slicről tapasztalat van?
Nem tudom.
De nem is érdekel.
Ha blokkolsz valakit, látja az adott személy?
Nem blokkolok olyat akinek érdekel a mondanivalója.
A gyökerek kivételek.
Ezt az oldal karbantartója, fejlesztője tudná megválaszolni. Sokat csiszolódtak a dolgok az új dizájn indulása óta. Eleinte furcsa volt, mostanra meg lett szokva, akinek meg nem tetszett egy része elballagott innen. Hogy utána visszatérve újult erővel folytassa az agymenését. Nem vagyok hozzáértő, de valószínű nem egyszerű feladat megalkotni és fenntartani egy ilyesmi oldalt. Persze nyílván kötözködni észt osztani és kritizálni sokkal könnyebb.
Én a régi fórumon sem kértem értesítést.
Így most nem hiányolom.
En allandora vagyok bejelentkezve, de pl hiaba nyomom be mondjuk ennel a posztnal, hogy kerek ertesitest, a kovetkezo valasznal mar nem lesz "zold"... ugyanugy at kell allitani. De most majd kiprobalom, mert lehet hogy csak en balfaszkodok el valamit.
Állandóra kell bejelentkezni és sose kell bekapcsolni csak egyszer.