Az az idegesito benne, hogy minden egyes alkalommal be kell kapcsolni.
Meg lehetne oldani ugy, hogyha egyszer bekapcsolom, akkor allandoan be van kapcsolva. Hogyha nem akarnam tulbonyolitani, akkor egy cookie-val meg lehetne oldani.
Ertesit valaszkor, hogyha atnyomod a valasznal a "nem ertesit valaszkor" opciot.
A blokkolt embert meg ugy tudod megnezni, hogyha "vendegkent" nezed a forumot - azaz nem vagy belepve. Vagy csinalsz egy masik felhasznalot - ha segitseg kell, akkor Clamnak szolj, mert o profi ebben - es azzal anyazol. You're welcome
Minek küldenéd az anyjába?? A cigánysorra sem szoktam beszélgetni kijárni!? Akivel kiskorában nem beszélgettek és az iskolában sem tanult meg, azzal felesleges erőltetni. Ki kell x-elni. És onnantól csend van.
Szerintem nálam beblokkolódott mindenki, mert egyetlen válaszról se kapok már értesítést úgy mint régen. Vagy ez még nem a blokkolást jelenti? Ha blokkolva van valaki akkor elolvasni se tudom? De akkor hogy küldöm el anyjába?
Nem azért kell jó állapotban vinni műszakira , hogy átmenjen hanem azért, hogy a fék esetén pl. ha meg akarok, vagy meg kell állni hirtelen akkor ott álljon meg ahol én akarom!! És ezt az állapotot a két vizsga között is fel kell tartani.
Persze. Nálunk vidéken nem állítom hogy felelőtlenek a műszaki állomáson az emberek de kellően rugalmasak. Nem pattognak azon hogy nincs fent a hátsó lábtartó a két személyre forgalmizott motoron. Vagy hogy fém fékcső van fenn. Senkit nem szokott érdekelni. Ha a fékpadon tud teljesíteni és nem akar szétesni rajta valami miközben tologatják átmegy. Ha ezt nem tudja teljesíteni kibasszák a pics*ba. Ennyi. Jah meg a gyári jellegű dobokat vissza kell rakni. Én sem vinném el a malacot két 20 centis nyitott dobbal műszakizni amikor közel 60 centis ultra halk hurkatöltők vannak rajta.
Vagy ha van haver a muszakin akkor tobb fele kulso kepet csinalni a gyari allapotrol, azokat elmenteni es ket ev mulva ujra hasznalni. A valosagban meg eleg lesz a muszerfalat lefotozni es hozzacsapni a regi kepeket a gyari allapotrol. Igy csak egyszer kell visszarakni a dobot, kov alkalommal mar nem.
Mivel emberek dolgoznak ezert van ahol nagy a szigor es van ahol egyaltalan nincs.
Ezt nem ertik meg hogy ugy kell muszakira vinni hogy atmenjen. Es nincs problema.
De ha úgy kelsz fel hogy el akarod küldeni megteheted csak írd be.
A reakcióit meg nem látod.
Merő bódottság.