Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy lehet. Zoli ismeri az osszes vizsgabazist, egyik sem engedi at... O a megmondo.
Március 1től van ez a rendelet, előtte nem is tudták, hogy ilyen lesz. Az meg azért nincs még pár hete. Kérdezz rá megint.
Pár hete beszélgettem vizsgabiztossal. Ha nincsen elbaszva széjjelgányolva egy gép, és a fékpadon a mérés nem mutat hibát, illetve helytelen működést lengéscsillapításra pl. akkor átmegy!
Nem teljesen. A lényeg, hogy külsőre (ami ugye a fényképen látszik) csak olyan átalakítás lehet, ami be van írva a forgalmiba. Eddig ez nem kellett, ergo csak az állomáson múlt, hogy szívózik-e a sportdob vagy akármi miatt.
Madárdalos napsütötte szép Jó napot kívánok Motorostársak!
Ha a világítás rendszert nem alakítod át, pl.: izzólámpásról xenon ívfényesre, és működik rendesen ahogy kell, a fékrendszert nem rontod el, a futómű rugózását nem qrod el, a kipufogódat nem lehet hallani 5 km-ről akkor a mérésnél nem lesz hiba és leszarják mi van benne.
Mindig is lesznek korrupt vizsgaallomasok.
Amig a fejetol buzlik a hal, addig tuti hogy meg lehet okosba oldani a dolgokat
Úgy fest,de sebaj,17000.-ért átmegy.
Visszaterve kicsit a muszakis kerdeskorre - mert csak most olvastam vissza.
Hogyha valaki sajat hibajabol lezuzza a motorjat es nincs penze a gyari idomokra, olyankor szokott a motorbol "streetfighter" stilusu vas keszulni. Na ilyenkor ezeknek a motoroknak ezentul felejtos a muszaki vizsga, mert olyan valtoztatasok lettek vegrehajtva a motoron, amik tuti nem engedelyezettek?
Milyen tekintetben?
Tőlem őszintébb ember nem létezik. Például ez egy remek cikk! http://www.sportmotor.hu/magaz...
Mindig az igazat mondom.Rése a terpiának.
Őszinte vagyok.
Hazudozol összevissza, több profilod is van és még eltűrnek itt, ez szégyen.
Igen.
Inkognitóban álnéven vagyok itt nehogy megszóljanak otthon.
Ez Roger...
amúgy nagyon hiteles Big Red kangaroo vagyok cikk is van rólam.
Bár azóta eljárok dühkezelési csoportterápiára pár földimmel.

http://www.zoozoo.hu/hirek/zoo...
Természetesen.
Szerinted érdekel?
Nem vagy így hiteles...
Egy képem van,az sem motor.
Jó, csak tudod milyenek itt, ha nincs képed nem igaz amit mondasz.
Az már túlzottan személyes lenne.
Nem támogatom ezt a fajta fejlesztést.
Értem! A motoromról és képet kértek cetlivel, erről nem kell esetleg?
Ez nem.
A szó szoros fizikai értelmében.