Azért mondtam a görög példát,mert elég sok időt töltöttem ott.És ott éreztem magam szabad embernek...a rendőr nem azért van,hogy baszogassa a parasztot.
Csak egy példa:Athén,parlament előtt méterenként rendőr...a motorosok nagy része sisak nélkül,közben gyrost eszik,vagy telefonál A rendőr meg mosolyog...és ő is telefonál vagy gyrost eszik Robogós fiatalok 3személlyel...sorol6nám. Kibaszott hely!
Nálunk ? 99% mókolás, mert a nyomorékja csak azt tudja hogy be kell tenni a xenont mert az menő, azt nem tudja hogy be is lehet állítani hogy hova is világítson az a lámpa. Pláne egy foncsoros lámpába amikor szórja minden felé a fényt főleg az én szemembe amikor jön szembe velem és ha ráhúzom a refit akkor még neki áll feljebb.
Érted mit mondok ?
Hagyjuk már ezt a "szabály buziságot" Szerinted a rendszám "hajlásszöge"is egy ésszerű szabály....uniós A nagy lófaszt!Nézd meg pl. Görögországban a motorokat....a rendszám összegyűrve bebaszva a rúgóstag fölé nagy sárosan...hagyjuk is....Ezeket a szopatásokat csak birka néppel lehet megtenni...és ők ezt tudják is!
Gyere majd a Mecsekbe egy szép tavaszi hétvégén amikor kirepülnek a motorosok. Akkor még azért is elveszi ha csúnyán mosolyogsz. Ez van. Én láttam olyat akinek a horneten az utolagos plexiért akarta elvenni. És ismerek olyat akitől elvette mert a Martin dobban nem volt db killer.
Mi a bajod a xenonnal, jól világít hogy valami fax aktakukac kitalálta, hogy utólag nem lehet jó, csak gyárilag, azért én ne lássak a 15 éves motoromon?
Autónál nem a fékerővel vagy az ingadozással van a legtöbb gond, inkább az oldalanként eltérő fékhatással, 25 vagy 30% lehet a max, motornál ugye ilyen gond nincs 1-1 kerékkel.
Csak egy példa:Athén,parlament előtt méterenként rendőr...a motorosok nagy része sisak nélkül,közben gyrost eszik,vagy telefonál A rendőr meg mosolyog...és ő is telefonál vagy gyrost eszik Robogós fiatalok 3személlyel...sorol6nám. Kibaszott hely!