Speciel india pont jo,azt tehetsz amit akarsz,persze kulfoldi sikitofraszt kap a kozlekedestol,a csilli teherautok tonnaszam a szakadekokban,persze jol jon a reinkarnacioba vetett vakhit ilyenkor.
Ebben a lábtartós esetben sem a hozzáállással volt a baj, hanem csak simán az volt a lényeg, hogy legyen rajta a képen. Hadd ne mondjam a végén oda lett gumipókozva a fotó erejéig... Gondolom az MT01nél nem olyan egyszerű visszarakni.
Utálom a rendőröket. De a hétvégén volt szerencsém két fasza nyugodt hapival találkozni. Vagy is csak elsuhantam előttük tetemes sebességgel és nem jöttek utánam. Aztán visszafordultam mert azt hittem hogy csak azért nem jöttek utánam mert trafiztak. De Meglepődve láttam hogy nincs trafi se kocsiba se 3 lábú. Semmi. Szóval puszi nekik!
De ezt csak kölcsönösen lehet csinálni. Ha én odamegyek nagy mellényel műszakira, egy olyan motorral ami nem felel meg a műszakin akkor ne én durrogjak hanem húzzam be fülem farkam, beszéljek emberrel emberként és akkor lehet elnézi a hibát.
Ez eddig mindig bejött nekem. Ha rendőri igazoltatás ha iskolai vizsga mindenben csak előnyömre vált ha normálisan, emberségesen beszéltem nem pedig durrogtam hogy de az apjafaszát én úgysem viszek utast...
A motor lencsés lámpájába betett xeon meg a Suzi szabad foncsorába bekendácsolt az nem uaz a kategória de ugye mind tiltva van... tehát az is, ami szakszerű és szabályosan világít
Az enyém pl. be vam állítva miliméterre, igaz, sose vettek még ki miatta (meg nem is az a kék xar)
És mi van ha olyan rendőrbe botlik bele amelyik jelvénnyel a kezében született? Elveszi a forgalmit mert adsz rá okot hogy elvegye, akkor ő egy faszszopó rendőr?
Nem, ez egy jó fej rendőr mert nem veszi el! Mikor minket minden éjszaka megállítottak mert 20-30robogóval elindultunk a városban, ha olyan rendőr volt aki elküldött az anyánkba akkor mentünk még 5-6kört, ha olyan aki megkért hogy ne csináljuk, akkor elmentünk a kútra leültünk beszélgetni.
Amit leírtam 3éve...De Korfun is voltam sokat,ott még talán ennél is lazább volt a helyzet.... Szóval ez az ország soha nem fogja kiheverni a komcsi beidegződést,hogy:a szabály az szabály.Igen legyenek szabályok,de rugalmasan,és ne azért,hogy büntetni lehessen.Na a görögöknél ez volt szimpatikus.Máshol nem tudom mi van,mert itt töltöttem sok időt.
Ott nem voltam még. Itthon a rendőr miből áll? Kimegyünk, kitesszük a traffit és jól van. Nem csoda, hogy a kutya nem tiszteli őket, van ennek alapja...
Éljen az anarchia !!! Legyen szabad a rablás, emberölés! a Rendőr csak dísz legyen, mert akkor szabadnak érezhetjük magunkat ! Na hát ez aztán szép logika
Ez eddig mindig bejött nekem. Ha rendőri igazoltatás ha iskolai vizsga mindenben csak előnyömre vált ha normálisan, emberségesen beszéltem nem pedig durrogtam hogy de az apjafaszát én úgysem viszek utast...
Gorogoknel sincs most tul jo helyzet.
Az enyém pl. be vam állítva miliméterre, igaz, sose vettek még ki miatta (meg nem is az a kék xar)
Nem, ez egy jó fej rendőr mert nem veszi el! Mikor minket minden éjszaka megállítottak mert 20-30robogóval elindultunk a városban, ha olyan rendőr volt aki elküldött az anyánkba akkor mentünk még 5-6kört, ha olyan aki megkért hogy ne csináljuk, akkor elmentünk a kútra leültünk beszélgetni.
http://youtu.be/30plN6YBQiA