Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez itt elég kelet. Amcsiba is ratyik... Mondjuk ott jól menne a pereskedés.
Sportmotor vazze, érted?! Aki ezért megbuktat az egy csicska. Voltak még kérdések, de terelsz... Szóval? Túrakormány? Láncolajozó? Ezek nincsenek a műszakiban... Amúgy meg örüljenek, hogy kipufogóval viszem a motort.
Az is van még, sőt... Minden csak attól függ hol ülsz.
Nem kókány dobról beszélek, hanem minőségiről, de heréld ki a gyárit is vidd azzal, tuti átmegy. Tegyél bele pár dörzsit és ennyi.
Jól elküldted a picsába!
Mehetsz keletre vagy Amerikába... ilyen egyszerű.
Mivel olyan motorról beszélünk aminek a forgalmijában benne van hogy "szállítható személyek száma:2 " így nincs létjogosultsága annak amit írsz. Műszakin úgy kell megjelenni hogy megfeleljen. Nem buziskodásól húzta meg azt a motort hanem azért mert volt oka rá. 7személyes autót is úgy kellene vinni hogy benne van mind a 7ülés..
Mert fasz vagy. Aki normális ilyen miatt nem kekeckedik. Fémfékcsövest átengednél? Láncolajozóst? Túrakormányost? Idom nélkülit? Jó hogy nem még a gyári gumit (amivel lejött a szalagról) kérik... Túlszabályozott ratyi egy világ.
Ez olyan mint az olcso gazolaj.
Addig van mig nem mondom hogy hozz,fizetem.
Jaaaa most nincs.
Szerezz mar nekem papirokat.
Most hajtogattam egy pofas triovalt 0,2 es savallobol a pinyoban,igaz otvar az egesz,es ugy uvolt mint egy ehes menyet amit egy kanos lajhar izel hatulrol de csinaltass mar papirt ra mer vinnem muszakira a cbr.t.
komolyan mondommax elkerem a tatai borzasztot ataaa tol el meglatjuk atmegy az altalad emlitett papperrel.
Azon tartom a lábam? Nem! Sportmotorra csak dísznek van a hátsó lábtartó. Nem Hornetről beszélünk, ahol a hátsó lábtartóval jön le az egész konzol. Az én motorom, hadd döntsem már el, hogy rajta hagyom, vagy leveszem a lábtartót. Így faragjak Café Racert...
jaaahj Olivér ne legyél már Te is hülye. Azon volt a felháborodás hogy nem engedték át és arra írtam hogy én sem engedném át mert lusta az ember hogy a két lábtartót felcsavarozza. Egy üléspúpot még a hülye is ki tud cserélni mert csak a kulcs kell hozzá, de a lábtartóhoz szerszám is kell. Erre írtam...
Kérdeztem persze!
Hol írtam ilyet? Arra reagáltam hogy lusta az ember felrakni a lábtartót, pedig az kötelező mivel a forgalmiban 2 személyes, ezt eddig érted?
Egy perc alatt kétlem....Na tudod kit basszál át!
Minden beszerezhető...
Jaaaaaaa.
Megmertem,nagyonsok masodperc jott ki.
Tegyük fel én odaviszem a sportdobos, üléspúpos motorom és megbuktatnak, te odamész a láncolajozós gyári herélt dobbal és átengednek. Ez ám a logika.
Rémlett vmi nem régi átalakításos cikk, meg is találtam: http://hegylakok.hu/2016/02/hi...
határozatlan időre!
Mettol meddig kered?
Mérhetnél egy időt.
Jó, persze csak ennyi erővel ha üléspúp van az utasülés helyén se alkalmas a motor utasszállításra. A 2 személyesség meg egy plusz "extra" amit vagy kihasznál a tulaj vagy nem. Az autóban se kell azokat az öveket bekötni ahol nem ül senki.
Szereles topikban kerdezted?
Ha elveheti reszeltek a tomeges utangyartott grsvirozott humbug doboknak.
Nkh nem hinnem hogy netrol toltott atjavitott salata papirokra ad igazolast.