Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nincs szikrám az etz motoromban. A trafót tesztelem úgy ,hogy 12V al táplálom a két bemenetét és ezt szakítom meg, de csak a csatlakozó szikrázik a gyertya nem. Ez így normális? Esetleg tipp, hogy mit mérjek/ csináljak?
Előre is köszi!
Ez jó kérdés, gondolom igen, de nagy balszerencse kell ilyen fasz rendőrbe belefutni, velem eddig az összes normális volt (az az 1 idény alatt). Majd utána kérdezek, úgyis heti 2-3x járok hozzájuk. Csak konkrétan a vizsgát kérdeztem az állomáson, mivel nekem is lejár ha jól emlékszem májusban.
Na a németek basz6ják a nagy precizitást....majd mikor a migráns viszi a szutykot műszakiztatni
Azért nem engedném át mert arra lusta a tulaj hogy 4 csavarral feltekerje a lábtartót, nem az üléspúp miatt, hanem a lábtartó miatt...
vagy az olaszoknál. Gyári áttéttel. Nincs + - me ha ránéz a rendőrbácsi a hátsó lánckerékre és látja hogy az nem gyári áttéttelezés akkor cumendáresz kántáresz. Szóval ne ríjatok mert lesz ez még rosszabb is.
Misszionárius
Ott mégis megkapja a KisPolski sportmotor blokkal a rendszámot...
Ok, de ha nem akkor is mi van, ez nem olyan átalakítás. 2 szer vittem így motort műszakira, nem volt gond. Ja amiket kihagytam fémfékcső, nem gyári fékmunkahenger.
Mond a nemeteknek,ott meg az is meg van irva milyen gumi mehet fel,tipusra lebontva.
Van rajta fék, világítás, jó gumi, futómű, nem esik szét...Ennyi. A többi csak faszakodás.
Uespupot leveszed.
A kormánycsutkát ne hasonlítsuk már egy üléspúphoz. Akkor mi van az egyenes kormányos sportmotorokkal?!
Ez jó volt...
azért nincs mert nem tudtad beállítani pedig otthon van :DD
mondjuk a scottoilerhez van valamiféle tüv jóváhagyás amit el kell fogadjanak. De érted, ha úgy viszed oda hogy egy kormánycsutkád van fent csak akkor az megfelel a forgalmiban leírtaknak ? Nem..
GP PROESSZONALIS?
Nálam pocsékba menne a háromnegyed része az olajnak. Szétporlasztaná a menetszél!
Mivel nincs ilyenem nyugiban alszom.
Napi tiz bajvan vele,milyen cip teloval sufniban korbefenykepezve,tudom hogy nem adokveszek de azert na felrakom hatha valakit erdekel a lom.stb.kell a fenenek.
Nem gyári! Átalakításnak minősül! Szennyezi a környezetet és balesetveszélyes is.
Mibaj az olajzoval?
Ez a szomorú... Plusz a galériákban van moderálás az a vicc. Ugye MMM...
Szerkezetileg ez komoly átalakítás... 4 csavar és egy pattintás. Vittem már motort üléspúppal és hátsó lábtartó nélkül. Mondjuk felőlem le is húzhatja a 2 személyt, 1-re nem hat meg.
Viszont a láncolajozót nézik műszakin? Ha lúd, akkor legyen már kövér.
Jobb a fenet,most nem latom.
De rég írtam már ide. A szememből most egy könnycsepp majd kicsordul.