Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert a forgalmiban 2 személyes, feleljen meg a minimális követelményeknek. Az van a forgalmiban hogy 2 kereke van akkor 2 kerékkel vigye oda. Stage3 meg nem tudom ilyen kit-ek, szépen mutatnak azon a motoron, de műszakira vigye úgy oda hogy az adatok megfeleljenek annak ami a forgalmiban van.
Ahhá. Minden nagyon gromek hogy a péló üsse ki a szemedet.
A régi galéria rendszer is jobb volt.
Csak nekem!
Pontosan!
Akkor itt mindenkinek igaza van?
Miért? Ilyenért is ratyiság szívózni....
Én már kértem a falon segítséget.... Építkezésen szóltam,hogy adják fel a maltert!
Igaza is van mint Neked is fülledt bucis. Én nem kértem falon segítséget 1x sem, sőt jókat szoktam röhögni mikor Gino szokott segíteni a kérdezőknek.
Időszakos lesz ez is.
A másik. Cápának igaza van. Rákattintott a paraszt a fórumra. Azt látta a régi rendszerben hogy niii mán üzenőőőfal. Tovább nem gondolkodott hogy van Típus topik vagy a problémájához esetlegesen kapcsolódó topik. Nem, nem. Meg látta az üzenő falat és már kérdezte is hogy szerintetek mi lehet a baja a motorom nak??? Meg, hogy tudtok eladó benzint a motoromba mert 5 órája gugglizok de semmi eredménye. Hátha ti tudjátok hol a faszba lehet venni 98 ast me 95 össel lehörög meg nem úgy indul....
De én ott is azé néha na...
A regiben fogyatek levi nem volt aktiv.
A furdesel nincs gond,es hal istennek soha az eletben nem fogunk talkozni.Ignoralassal a zen is visszaall.
A régi tényleg döglött volt a mostanihoz képest...
Nagyon termeltek. Ezt már nem olvasom vissza. A régi üzenőfal jobban működött, abban könnyebb volt örömre lelni.
A fürdés ajánlott hogy ha sokat viszketsz...
Presztizs urral eddig nem ertettem egyet,de nincs mit tenni belatom levi egy fogyatekos here semmi mas.Igaza van.
Azzal semmi gondom nincs Ha nem ert velem egyet.
Veled van bajom szemely szerint.
Iritalsz,viszketek toled,ki nem allhatlak.
Ennyi az egesz.
Nekem semmit nem vesz el,minden gyari.
csak heteRRó legyen
nem tetszik ha valakinek a vélemény nem egyezik a tiedével?

a naprakészséggel... Eddig is akármikor elvehette a forgalmidat a rendőr ha nem tetszett neki valami ! Hiába az e jel ha nincs benne db killer... Ha akarja akkor az ebayes fék meg kuplungkarért is elveszi... Csak hogy naprakész legyél...
és akkor meglesz a ZSÚR...
Na még presztiZSúr hiányzik...
Nem irok le csemmi fogyatekos farok levi,szanalomgombos takonyhuszar vagy es azis mardsz mig kitart az eklezsia.
Te iq huszár írd már le hogy hol hazudtam. Gyerünk, gyorsan!
Ezért én sem engedném át. De rengeteg hír volt már meg rengeteg köremail stb. Fék nélküli rozsdakupac autók mégis mászkálhatnak. NEm hiszek az ilyen híreknek.