Mert a forgalmiban 2 személyes, feleljen meg a minimális követelményeknek. Az van a forgalmiban hogy 2 kereke van akkor 2 kerékkel vigye oda. Stage3 meg nem tudom ilyen kit-ek, szépen mutatnak azon a motoron, de műszakira vigye úgy oda hogy az adatok megfeleljenek annak ami a forgalmiban van.
Időszakos lesz ez is.
A másik. Cápának igaza van. Rákattintott a paraszt a fórumra. Azt látta a régi rendszerben hogy niii mán üzenőőőfal. Tovább nem gondolkodott hogy van Típus topik vagy a problémájához esetlegesen kapcsolódó topik. Nem, nem. Meg látta az üzenő falat és már kérdezte is hogy szerintetek mi lehet a baja a motorom nak??? Meg, hogy tudtok eladó benzint a motoromba mert 5 órája gugglizok de semmi eredménye. Hátha ti tudjátok hol a faszba lehet venni 98 ast me 95 össel lehörög meg nem úgy indul....
Azzal semmi gondom nincs Ha nem ert velem egyet.
Veled van bajom szemely szerint.
Iritalsz,viszketek toled,ki nem allhatlak.
Ennyi az egesz.
Nekem semmit nem vesz el,minden gyari.
nem tetszik ha valakinek a vélemény nem egyezik a tiedével?
a naprakészséggel... Eddig is akármikor elvehette a forgalmidat a rendőr ha nem tetszett neki valami ! Hiába az e jel ha nincs benne db killer... Ha akarja akkor az ebayes fék meg kuplungkarért is elveszi... Csak hogy naprakész legyél...
Ezért én sem engedném át. De rengeteg hír volt már meg rengeteg köremail stb. Fék nélküli rozsdakupac autók mégis mászkálhatnak. NEm hiszek az ilyen híreknek.
A másik. Cápának igaza van. Rákattintott a paraszt a fórumra. Azt látta a régi rendszerben hogy niii mán üzenőőőfal. Tovább nem gondolkodott hogy van Típus topik vagy a problémájához esetlegesen kapcsolódó topik. Nem, nem. Meg látta az üzenő falat és már kérdezte is hogy szerintetek mi lehet a baja a motorom nak??? Meg, hogy tudtok eladó benzint a motoromba mert 5 órája gugglizok de semmi eredménye. Hátha ti tudjátok hol a faszba lehet venni 98 ast me 95 össel lehörög meg nem úgy indul....
Veled van bajom szemely szerint.
Iritalsz,viszketek toled,ki nem allhatlak.
Ennyi az egesz.
Nekem semmit nem vesz el,minden gyari.
a naprakészséggel... Eddig is akármikor elvehette a forgalmidat a rendőr ha nem tetszett neki valami ! Hiába az e jel ha nincs benne db killer... Ha akarja akkor az ebayes fék meg kuplungkarért is elveszi... Csak hogy naprakész legyél...