Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ezzel a velemenyeddel sem értek egyet.
Azért csak jobb, ha ismeri/megszokja már az ember.
Szép érvelés, kár hogy nagyon nem egyezik a tényleges cselekedeteiddel!
Nincs gond az új gumikkal se. Mész pár kört óvatosan aztán mire bemelegedett, be is kopott.
Ez a formaleválasztó csak hiszti azoktól akik függőlegesen kanyarodnak, és esélye sincs lekopni a gumi oldalának.
elmehetünk hnap délelőtt... majd jövhéten elmegyek szabira és tanulok, leszarom ... ki vagyok égve...

Szlovákia is jó hnap délelőtt, mindegy :) menjünk :)
fogalmam sincs még, de "vmi huuu" kategóriát szeretnék, lassan majd nézelődöm, lehet írok be, van -e a kiszemelttel tapasztalat , vélemény, stb
Na igazából azt mond mikor jó neked kényelmesen?
Nekem is van dolgom, nincs időm szervezkedni, ezért gondoltam az utcai motorokkal.
Egy lazább napon.
Addig meg ha hiányod van elmehetünk Szlovákia irányába egy rövid körre.
Mit raksz fel "nyárit" ?
Csak az eltérő vélemény kinyilvánítása a célom.
Ha nem értek veled vagy mással egyet attól még nem fogok bologatni és nyalni neked.
A fehér gumicsizma honnan gondolod hogy neked szól?
Tényleg aggódok hogy fantomokat látsz.
fizuig sajnos nem lehetett.... nehéz időszakom volt....

menjünk hnap....

igazából jól bír mindent, mindig van vmi, meg is szoktam, most új gumival egyből pályára meg neccesebb lenne... bízok a gumiban
Vagy akkor menjünk jövőhéten, azt visszük az MZ-t is.
Tegnap 30 fok volt, cseréld már le!
Felengedni fel engednek, mert senkit nem érdekel hogy nyílt napon mit csinálsz amíg nem locsolod teli olajjal a pályát, de azzal lehet hogy nem lenne egészséges.
Pont ti nem fogadjátok el az enyém! Erről ennyit!
Nem tiltakozok, de kutyát verni az állatkínzás és ezt jó esetben nem kell magyarázni.
A fehér csizma ekézés lenne az irányomba, szóval megint ti nem fogadjátok el, amiről én értékeztem egy másik topikban.
Te nem fogsz? Te kb. mindenkibe belekötsz aki neked nem tetszőt ír! Lásd rendőrös cikk, sena-s és lehetne sorolni. Sőt beszéltem egy márkatársaddal, és oda i beszóltál, tehát akkor most rám vagy magadra értetted ezt az írást?
bár még az jó kérdés ha hivatalosan nyári szünet lesz, megcsináljuk -e , na mindegy, ez az én bajom :)
és szted felengednek engem "téli" gumival? Egyébként pont 7 . után cserélem...
Na leszel te még kisiparos.
Ini Builder márkanéven egy stilizált staffordshire terrier egy nagy sörhassal a háttérben
Jöhetsz bárhová,csak vedd figyelembe és fogadd el hogyvaz irasaid nem mindenkinek elfogadhatóak.
Ne tiltakozz ha más kutyákról,meg fehér gumicsizmahot értekezik.
Én se fogok ha te efflevivel társalogsz arról hogy Google mapson bejelolod hol er le a térded.
Viszont mást nem fog érdekelni.Ezt ne ródd fel neki.
"Többnyire valós élethelyzetek, problémák, gondolatok vetödnek fel, többnyire...." Igen, így van!
Az idézetek, zenék,vagy versek mind mondanivalóval rendelkeznek! Az nem, hogy merre jártam, hogy állok a leckével, hogy verem a kutyát stb.
Tipikus a nem látjuk a fától az erdőt esete van nálad!
Simán utcai motorokkal.
Most nem nincs hangulatom esni
Még mindig ott tartunk, hogy ezt a személyes terednek veszed!
Többnyire valós élethelyzetek, problémák, gondolatok vetödnek fel, többnyire..... te pont forditva csinálod.csupa elvont figyelemfelkeltő megnyilvánulás kevés produktiv tartalom.
Milyen alapon? Ki ő? Vagy ők? Nekik miért van több joguk itt lenni, mint nekem vagy bárki másnak? Volt és van itt ezerszer megosztóbb személy is, mint én! Akit és akinél valószínűleg rekordok vannak döntve, hogy hány embert tiltott és hányan tiltották őt!
Te miért nem őket boldogitod?
Ezzel ti szoktatok példálózni, tőletek van az, hogy idézetek nem férnek el itt és bejelentkezések, hogy mit csinálok! Szóval....
Azokkal az emberekkel pedig beszélek! Szóval...
Tehát nem értem mi a baj azzal, hogy ide írok! Mivel te most meg is válaszoltad, hogy ezek szerint semmi! Csak NEKTEK nem tetszik!
Csak a te tiltásod forszirozza. Azt se kizárólag csak ő, és idegen se vagy. Mi a probléma?