Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi folyik itt?
Neked nagy roblémáid lehetnek. Egyrészt nem láthatom, kiirt oda mert telefonon nem látszik csak a sorszám. Másrészt meg nem értelek, ugy gondolod az üzenőfalon szabadon partizánkodhatsz, ha meg máshol visszakapod amit te müvelsz akkor azt támadásnak veszed. Meg amugyis, mi a faszt olvasgat rajtad kivül az sm-n bárki is hisz hülye hozzá
Másik topikban ma vagy tegnap még csak barátnő volt.Most vagy tényleg skizo vagy vagy találtál egy gyorstalpaló házasságkötőt................esetleg belezavarodtál a hazudozásba.
Nem hiszem, tudom! Persze áltathatod magad ezzel, hogy csak úgy benéztél. Azért mert láttad én írok oda, ez nem csak rád igaz.
Te tényleg azt hiszed, bárki is utánnad megy más topicba? Az nem lehet, hogy érdelli az ottani történés?
Feleségem van! Maradi vagyok, ezért nő nemű! Tudom neked ezek a fogalmak, hogy család, feleség, nő és gyerek nem mondanak semmit! Nem baj, van ez így, nem mindenkinek jöhet össze, csak a frusztráltságoddal ne engem találj be! Gabika fiam! Így megint egy beteg gondolat származik tőled! Levente pedig nektek nem tetszőt írt és előjött az, hogy akkor kössünk belé.
Akkor mért nem monddja azt hogy randira hívja a párját.Most hogy a levit vagy a gabikát azt én meg nem mondom.
Most már sejted mire gondolt a "két kicsi legó" kapcsán?
Nem is neki írtam! te is figyelsz! Nem én beszélek folyton rólatok, nem követlek benneteket más topikokba és szólok be etc. Amiről pedig Zoli32145678 beszélt seggnyalás az működik, csak nem veszitek észre.
Látom nem jársz nyitott szemmel!
Úgy látszik nem tud nélküled élni... lehet, hogy ez már szerelem?
Neked úgy látom a virtuális világ az életed értelme. Szerontem te vagy lemaradva abban is.
mindenre
Én 3 darabból raktam a falra egy csövet. Mindere elég
skype-n írok, elérsz :)
oké, és akkor Szlovákia, vagy pálya?
Te.
Ki akarja megváltoztatni és birtokolni? A birtoklás szó pont rátok jellemző, nem rám.
Mellesleg nagyom le vagy maradva...
Jövő nyárig kibaszom magam csinosra, addig a pit is izmosabb lesz és megyek vele a kutyás strandra csajokat felszedni
Aki tiltakozik annak a kutyáját bedarálja az enyém
Van kutya biztosításom meg pénzbe sem kerül
Ez nekem is tökéletes, csak nem tudom hogy fel tudok e kelni ilyen korán
De igyekszem kutyát megsétáltatni 8 előtt azt mehetünk.
mit jelent időben az kb? Nekem úgy kb 8tól f1-ig jó, bármerre megyünk, ha holnap
Ja, bár annyira azért nem kell ezen sem parázni. A pályán gyorsan kiismered.
Nekem, főleg mostanában nem a gumi a korlát, hanem a para faktor
Ja, megértelek, nekem is teli a hócipőm mindennel.
Motort csak melóba járásra használom mostanában.
De holnap csak délelőtt érek rá, szóval ha ragaszkodsz a holnaphoz, akkor gyors kör lesz.
Nem feltétlen értek egyet veled, továbbra is azt javaslom, hogy a hasonló érdelődési körű társaiddal ne a teljes sm-t akard megváltoztatni és birtokolni, hanem valamelyik témába vágó topicot. Vagy hozz egyet létre.