Akit érdekel és van rá pénze elmegy és csinál sajátot, akinek meg nincs rá pénze az meg azért nem nézi meg mert minek, úgy sem jut oda és csak az irigység eszi.
160 amperes a gép általában félgázon van használva szerintemha egy kicsit több ampert kap nem lesz nagy baj
meg a vastagabb kábellel csak nem fog sokat esni a feszültség pl a 35ös kábel elméletileg már 400ampert bír kb 1500 ft/m
most azt hiszem 16os van rajta lehet elég lenne a 25ös is
majd kiszámoltatom a hegesztőmérnökünkkel legyen már valami haszna a vezérkarnak is
bár ha sokat agyalok a végén meg nem fog beleférni még 20 ezerbe se.....
ha így haladunk ez lesz a "nyugati" társadalom elhalálozásának az egyik jelentősebb oka
mert lassan nem lesz semmi értékteremtés, csak zsonglőrködés a távolkeleti árukkal
az a szerencse hogy fogy a népesség ezen a "nyugati" részen és ez még kb kompenzálja a nem termelést
ezen agyalok én is hogy veszek egy 7-8 méterest, a mostani munkakábelt összekötöm a testtel és nem kel cipelni az egyik konnektorból a másikba a gépet
csinálok egy polcot neki a műhely közepén és mindenhova odaér
nem drága . Nemrégiben vettem 6méteres gumikábelt h ne kelljen annyit pakolgatni a gépet hegesztésnél, a sarukat simán csak rá kell csavarozni hernyócsavarral a kábelvégre.
Ma elvoltam arrafelé, ahol ipari tanuló voltam, 48- évvel ezelőtt, mint villanyszerelő tanuló! Még az üzemek helye is be van fásítva , és senki meg nem mondaná, hogy ott valamikor bányaüzemek voltak ! Ráadásul úgy kb.:2000-körül bezárták a szén , és bauxitbányákat! Most a madarak énekelnek a helyükön!
mert pl egy afrikai vadász szafari már kb az a kategória
a futóra felcsapod a gs-t meg keresel még 2 havert aztán viszonylag kis pénzből megvan
és a panorámaképen nemigazán mutatnak jól , főleg ami nagyon "vékony"
amúgy fasza
https://www.sportmotor.hu/vide...
meg a vastagabb kábellel csak nem fog sokat esni a feszültség pl a 35ös kábel elméletileg már 400ampert bír kb 1500 ft/m
most azt hiszem 16os van rajta lehet elég lenne a 25ös is
majd kiszámoltatom a hegesztőmérnökünkkel legyen már valami haszna a vezérkarnak is
bár ha sokat agyalok a végén meg nem fog beleférni még 20 ezerbe se.....
mert lassan nem lesz semmi értékteremtés, csak zsonglőrködés a távolkeleti árukkal
az a szerencse hogy fogy a népesség ezen a "nyugati" részen és ez még kb kompenzálja a nem termelést
csinálok egy polcot neki a műhely közepén és mindenhova odaér
Emlékszem