Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak azt kértem.A főnök a pénzt.
akkor csak a kivitelt kérd....
A kivitel jó,az ára sok.
és... sokallod vagy kevesled?
de igen, csak a sata soros csatlakozó felület szabványa nem változott, a sebesség igen... mint az usb 1-2-3, uúgy kompatibilis csatolófelület, csak a sebesség más...
akkor egy ideig nem volt fejlesztés
hajdanán ata pata sata minden volt, átalakító hegyek stb
Az.Mondjuk tervezéskori kis ráfortdítás,egy plusz csatlakozó,program a vezérlésben és a kábelkötegben meg 3 luk a kormányon.
jujj de szép, kulturált markolatfűtés
7mm-es sata ssd, a 320-as sata hdd is 7mm-es, úgyhogy be...
úgy emlékszem valami 7 felé mi már csavartunk felfelé
de hogy itteni 7 vagy az ottani nem emlékszem
sátorban nem lehet sokáig aludni, az olt melllett vertünk tábort, elég hangos a víz
Tény hogy 8 előtt még sose sikerült csapatban indulni,de inkább 9.Azon a gáton embertelen sokan lógnak.De a fogarasi parkolók is tele vannak,januárban max Sandiego,karib tenger vagy szumátra.
én 2x voltam elsőnek nem volt sok nép, utána kicsit több
akkor januárban kell menni
Asszem úgy volt.És még hideg borongós.Nem ilyen mint most.
nekem sikerült úgy felmenni hogy volt kb 30 autó, a másik felén meg 15, de délután bedugult, motorral se lehetett közlekedni
hétköznap kell menni kora reggel akkor alig vannak a hegyen
Engem még meg se érintett mélyen.
Sok volt a turiszt.
érdekességnek nem rossz, olyan mint a fogaras először egészen mélyen megérint, de általában nem kívánkozik az ember vissza
Amúgy helló jövő,kész vagyok.
A lusták előnyben.
http://youtu.be/VSxbDKjBaxk
Megy a halál devecserre.
mert azok veszik a bútort
menj el a devecseri piacra ott más a közönség, fél magyarország sóhere ott válogat

Általában ilyen középosztályos kertvárosi céges emberkék.
Bár a kínaiak legalább kulturált nép, velük csak az a baj, hogy jobban csinálják mint mi
nekünk egészségügyi ok miatt nem lett mégegy, be volt tervezve a kettő puja
egy vagy kettő tökmindegy anyagilag
legalább egy ájfónnal több lenne a házban
Ja, sok az arab és a kínai is
Neked mennyi gyereked van? 1? Akkor miért szidod a többieket akiknek szintén csak annyi van? Ez egyértelműen népességpolitika, lehetne korlátozni a gyerekszámot simán anyagi dolgokkal hisz azon a szinten ahogy ők élnek ott még a családi pótlék is áldás sőt megélhetési eszköz csak hát ezzel pont azt idézzük elő amit leírtál. Nekünk ezért van alapítványi iskola stb.