Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a bajom, hogy én is.
Kissé meglepett ezen felajánlásod, de hát egyszer élünk és mindent ki kell próbálni.
amíg a farkak a gatyában vannak nagy baj nem lehet
Elképzeltem ezeket ketten olelkezni.
most miért?
a sándort mindenki szereti
Èn szeretlek Sándor ne csüggedj,alkalom adtán megölelhetlek?
Napjában 50 x raszolsz hogy mukodj akkor menni fog.
nem lehet ez olyan szar cucc, nekem is kell belőle pár tekerésnyi
há mondom én.......gátat vesztve kezdem ontani a hülyeségeket.....
Szerintem siettesd a gyógyulást.
Tehát a gyermek a csermely melyet a két part terel egy irányba.........és mikor a csermelyből patak, zúgó, folyó, vízesés és tenger lesz akkor válik parttalanná és már nem is emlékszik, hogy anno a kiserdő mélyén ahonnan fakad és szelíd őzikék oltották belőle szomjukat volt két partja akik terelgetve engedtek neki szabad folyást (ezt később kezelték canestennel) csak homályos kép van róluk ahogy kissé leomló partoldalukkal melyből kiálló gyökerek karcolták végig oldalait úgy jutott egyre messzebb és messzebb míg már csak azt látja, hogy nem lát partot és nem szab gátat neki senki........és egy későbbi pillanatban alulról érez egy hatalmas nyomást ami löki egyre előrébb és előrébb és meglátja közeledni a partot amire ordítva habzó áradattal lép ki és tapos el mindent mi útjába kerül élőket és holtakat, iszap és kőgörgeteggel sújtva minden maga alatt mikor párás tekintete előtt homályosan felsejlik egy kis őzike aki remegve néz fel rá és kicsiny patáit egy kis csermely partjain veti meg, ekkor egy távoli emlék villan fel a hatalmas cunami vízfejének rejtekén, hogy imigyen gondol magában: no nézd már, ez a kis nyomorult mit gondol ennek a ki nedvességnek a szélén, tán ellenállhat nékem!? .........és továbbzúdult a partot és őzikét elpusztítva.....
Patakmeder...kèt part.
Tereljük...
Igen.....ès a felismerèseim egyikèvel egèszítem ki.Mi nem NEveljük a gyerekeket,hanem engedjük.
Nabazz,a cordura annyit ér mint csöcs a bikán.
Remélem lassan kész a bőröm.
Igaz halásztam hozzá egy nyári cordura nadrágot.
De csak azé mert na,hogy néz ki túrázni protektoros farmerban.
Egy gyerekben minden csodát felfedezhetsz.
A tökéletes család számomra az, ahol feltétel nélkül szeretjük egymást. Ahol mindenki önmaga lehet, ahol a gyerekeket úgy terelgetik a szülők, hogy felnőttként majd boldog, saját útjukat járó emberek lehessenek.
más... lassan cordura túra ruházat csere jön, de nem igazán találok elfogulatlan tesztet róluk... értelmes vélemények kellenének, jól szellőző, jó minőségű termékekről...
igazából háttal állok a témának.. láttam a modeka panamericana szettet, de nem vagyok tisztába ezekkel a márkákkal... most a szokásos faszságot, bmw-re blablabla engedjük el. tényleges, hasznos tapasztalatok-vélemények érdekelnének.
gondoltam
Már eljöttem pár órája.
már ha bent vagyok
1 km-re melózom tőle....
Persze.
itt voltál a damjanich utcában?