Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vidéken szar a helyzet, városból kltöznek ki vidékre mert ott olcsóbb a ház
mivel őket nem érdekli van-e munka, így leszarnak mindent, ha van postaahol a pénzt fel tudják venni az már nekik bőven elég
az nem ugyanaz
pár éve volt ilyen rendező-operatőr suli pesten de idén nem indult semmi
egy helyet találtunk de az csak pénzmosoda mert 750ezer/félév ezeket a céges pénzelvonásokra találták ki
kb mint nálunk a 12 perces tűzvédelmi okatást 50 ezerért
pécsen van televíziós műsorgyártó
Kiocsesett sok nem cigó gyereket látok manapság.
általánosságban mondom
nálunk van olyan évfolyam ahogy csak cigó kisgyerek lesz
anyukák apukák panaszkodnak.....
persze mind 35-40 évesen 1 gyerekkel és nem értik meg hogy ez rajtuk is áll, mert ha nekik is 3 lenne és huszonévesen nem lenne ekkora az arány különbség
szerencsére ez engem nem zavar mert kövér vagyok mint egy disznó, nem mozgok csak zabálok, a szívinfarktus elvisz hamarosan aztán nem fog érdekelni a téma
Szerintem max 1 pulya elég lenne minden bantu-cigány párnak, a 2-t már segély helyett szankciókkal kéne sújtani. Bár hogy ez mennyire tartaná vissza őket a párzástól, az kérdés.
Kiknek? A lányaimnak? Ne más farkával vagy peckével verd a csalánt, szüljél ha nem felel meg a helyzet.
Ficó megmondta a tutit a kotorékokról!
és 20 év múlva panaszkodnak hogy élhetetlen magyarország mert mindenhol cigány van.....
gratulálok nekik
azért a 2 életvitelt kár összehasonlítani
egy gyerek nem jelent extrém nagy terhet egy "normális" családnak, a 4-6 gyerek már persze igen
akár egy kis másfél szobás lakásban is lehet egy gyereket nevelni.... a kezdeti pelenkás korszak után az idő és a pénzbeli ráfordítás sem vészes
Addig csak az egyik lányom jelentette ki, hogy nem akar soha mert inkább élne, a többi hümmög meg ilyenek, de nincsenek rajta a dolgon csak az egyik akar megfertőződni év végéig, de annak meg van mire vagy legalábbis úgy néz ki jelenleg.
Köszönöm, ilyen gondok nálam nincsenek, csak magamat vidáman eltartom, ide-oda költözök ha kell, de ez ugye megváltozik egy gyerekkel. Albérletbe szüljön aki bolond, vagy nagyon bátor, az nagyon sok gondot tud okozni.
Reggel voltam kötözésen és utána haza, mostanra kezdek meggárgyulni a gép előtt mert kint sem tudok mit csinálni és ezért írok egyre nagyobb marhaságokat megint.
Jó, nálam már csak annyi a kérdés, hogy gyerek nélkül belefér jövőre is 2 nyaralás, gyerekkel meg csak 1, egyéb gondjaim már nincsenek hála Istennek.
Erről van szó és ezért van Lalinak elég esze, hogy ha nem tud olyan életet biztosítani jelenleg amilyet szeretne a gyerekének akkor inkább nem vállal és pont ellenpéldának tettem be a linket, lehet, hogy értem, hogy miért csinálták, de azt meg nem szeretném (segélyek és megélhetés okán) és az ilyen gyerek a szüleivel együtt egy métert nem fogják előrébb vinni az országot, igazából tényleg jobb lenne ha elvennék tőlük. Lali nyilván nem így vállalná és ezért értelmes módon áll hozzá.
viszel egy vízmértéket és addig ékeled a kocsi kerekeit amíg minden irányban nem lesz vízszintes
ekkor ha a konténer nem sérült 1 kézzel ki lehet nyitni.....
bár az is igaz hogy nem sok konténer van ami nem sérült
sokszor csak úgy tudtuk becsukni hogy a kalmár megemelte....
Iiiiiii,pont erre gondolok. .
Inkább a pakolás-rögzítés a necces.
Meg ha gebasz van.
Sehogy, nem dolgozom, mondjuk fogalmam sincs miből fizetem majd ki a kötelezettségeket mert azok ugye nem szünetelnek, de majd kinyögjük. A vezetés még csak menne 1 hét múlva ha így javul, de a konténereket nekem kell nyitni-zárni és az többnyire a kétkilós kalapács segítségével történik és azt még nem tudom miképp abszolválnám.
szervókormányos a gép nem kell 2 kézzel tekerni
biztos sok ilyen van.... de azért az értelmes emberre ez nem jellemző életvitel
Oszt hogy leget így kamionozni?
Még nem, ma azt mondta a doki, szépen gyógyul, ha nem gyullad be nagyon a következő 1-2 hétben akkor megmarad, kösz az érdeklődést.
Szia Sanyi!
Kezeddel, hogy állsz remélem nem leszel csonka pici!