a raklapos bútor egész tartós tud lenni ha rendes eur raklapból van ilyet láttam már formailag nem tetszik de kényelmes volt
egyik ismerős csinált hoki egyutas raklapból kanapét de az nem az igazi nyiklik-nyaklik meg recseg-ropog
azért ez nem léc+ szigszalag kategória......
egész fasza lett, nem is veszek lehúzót, inkább egy új tartályt aztán ha beszarik valami rajta akkor csere az egész, mert már a töltőszelep is lett hekkelve pár éve
legalább 15 éve huzigáljuk, elfárad minden olcsó műanyag ennyi idő alatt
maradjunk inkább annyiban, hogy működnek... mint a bútor. raklapból is lehet szögelni széket, rakhatsz rá párnát és lehet rajta ülni és lehet bútorboltban is venni. Más ár, más minőség, de alkalmas arra, amire kitalálták.... sok évig midlandokat használtam, erős középkategória, olyan 70e ft körül volt párja. jó hangminőség, 130-nál is kényelmesen telefonáltam, de kompromisszumos volt a hangminőség mind kifelé, mind befelé. sena-val nincs ilyen kompromisszum. attól függ, mennyit szánsz rá ugye... ennyi pénzért ezek az eszközök is jók....
...sötét mint olyan nem létezik...csupán a fény hiánya (megvilágosodás.felébredés,jelen-lét) kezdeti lépéseit meghatározó felismerés alapköve lehet.Még tudattalanul is teszünk érzünk olyat ami nem megszokott egy-egy élethelyzetünkre (természetesen emlékeztető jelleggel lép életünkbe) node ki is figyel ezekre...hülyeség,butaság vuduizé........célszerű nyitottnak lenni...........
egyik ismerős csinált hoki egyutas raklapból kanapét de az nem az igazi nyiklik-nyaklik meg recseg-ropog