Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, nem érdekel ha majd cserélek, akkor is k1600gt lesz, csak a 2017-es nekem nagyon bejött ez a motor, aki nem próbálta, nem tudja... előtte gtr-t néztem, hát a fasorban sincs...
Ahogy egyre jobban belakom annál jobban imádom.
Erre több más motor is alkalmas:)
Dehogynem :)
azért azt rettenetesn kedvelem, hogy a bmw-vel elmotorozom a sor végén egész nap a túrán és nekem nem kell nyújtogatni a lában és nem rázza szét a seggem....
ehh nem tudjatok mi a jo.
A kényelem valóban nem erőssége, bár elől annyira nem panaszkodom. Oldaldobozokkal a pakolhatóság is megoldódott, de sajnos még nem praktikum alapján vásárolok motort, de a következő már az alapján lesz.
nekem nem volt kényelmes... amúgy bődületeset megy, ha forgatod és meglepően kezes...
ez mindig benne van a motorozásban, nem kell, hogy te legyél a f@sz.... de visszagondolva, huszon-harmincegynehány évesen volt olyan helyzet, amibe ma már nem mennék bele akkor is hülyeség volt
Kétszemélyre sajnos nem ideális, legalábbis a magasabb növésüeknek........
Sajnos nem mindig rajtuk múlott.......Mostanság mintha megfontoltabb lenne a motoros társadalom, legalábbis akikkel találkoztam az uton ezidáig.
pedig de, aranyos kis motor
Haggyámá
Akkor mér bmw-t vettél?
vezettem zzr1400-t
Sajnos ezt sokan gondolták (ják) magukról. Alig kezdődött el a szezon és már nagyon sokan be is fejezték. Örökre.
meg le is van korlátozva. a motor 250-nél
Akó mé vettél béjemvét?
már én is nyugodtabb vagyok, mint fiatalabb koromban, de akkor még halhatatlan voltam ma már több az örömmotorozás...
Sokat tanultam ott,de nem eleget,es tobbet felejtettem.
Meg kiveszett belolem a batorsag is,ogy csak oregurasan tolom a biciklit.
Tessék?
uígy szoktam én is, hátul elbénázok a sorban
Fagyizó után vót......
En bénzsanak alcazott bénzsa vagyok.
Hatul ellavirozok es figyelem hogy csinaljak a klasszisok,Majd megvarnak az ut vegen.
Az 5ös lemaradt