Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Badacsonyban most volt egy jókora eső! A Cicám is megjött!
Ki szokott kárörvendeni?
Leszedte a mester! A szinkronos van csak fent, de ennél is halaltszik a probléma., csak itt még nincs lyuk a blokkon. https://www.facebook.com/29970...
a képen.... a vlc kicsit ütött-kopott
jóóóóóóóóó hülyék vagytok !+

Gyerekik ha húúúzom a gázt jön fel kerékre rendesen!+ Komolyan nem hazudok de ketttesbe nem há nem robikapa ez hééé.
Nem érte miről beszéltek, de úgy látom az érintettek sem! Akkkor joooovan az úgy!
ráférne a vlc-re egy upgrade
Bebuktad.
Látod Brenner János is boldog lett.
Nem motor add el a echibe, vegyél rajta motort az majd boldoggá tesz.
Milyen volt a találkozó? Cicával összegabalyodtattok? Szállt a g*ci mint az ökör nyál?
Le vagyok maradva nem volt időm itt olvasgatni....
miért a motorról megy a riasztó? 12v trafó be a konnektorba és nem merül a drága akku
pár hónapja láttam ott egy szép kanapét, meg sem nyekkent amikor rávetettem magam, simán elhoztam volna
biztos van ott is jobb cucc is, szerintem szinte minden cég spórol a felhasznált anyagokkal
és nem mindenki tud nívós cuccot venni 7 számjegyű összegekért....
Sziasztok!
Lehet kárörvendeni
3hét állás után nem indul az esikszét-em
Genya nyest "riasztó" leszívta az aksit
Az első hibához 129 hónapot kellet várnom, háát ez szégyen
De őröm a káoszban,hogy van még 2 másik cirkáló ami elvitt A-ból B-be, sajna a motor most nem jöhetett szóba
Bár utálom a klímát használni, azért ma jól jött volna
az mindegy, Zolit lehet vele húzni, de most úgy látom azzal van elfoglalva hogy ki tudja szorítani az összes vizet a medencéből vagy sem
na ott sok mindent lehet kapni, speciel bútort nem..... fahulladék, fémhulladék az van....
Francba, pedig ma akartam 1 misiért bútort venni nálad, de akkor megyek jysk-be
ezért bosszúból a jövő héten én utazom el 4 napra
Linkelj már egy videót, nem találom
Azért a simsonosok is össze tudnak kuporgatni egy kis pénzt a szilikonra
http://youtu.be/QzDrUBsK1Jw
Lehet többen használjuk a részeget...
régen még az internet előtti időben én is szétkaptam egy 323 Mazda motorját, mert szelepet kellett cserélni. Persze elvittük műhelybe a hengerfejet ahol kicserélték a szelepet meg helyrepofozták, de az összerakásnál kezdődtek a problémák, mert nem volt semmi egyértelmű jelölés a vezérlésen. Ismerős autószerelő persze nem ért rá segíteni, ezért pár óra alatt kitököltem hogy szerintem hogy kellene működnie, hogy kellene a szelepeknek mozognia és úgy összeraktam. kézzel átforgatva nem akadt össze semmi szóval két miatyánk után beindítottuk és hibátlan lett, még évekig ment utána. a vicc az volt, hogy rá vagy egy hétre hívott a szerelő hogy szétszedett egy ugyanolyan autót és menjek már át segíteni összerakni szóval a józan paraszti ész működik, csak mostanában lusták vagyunk használni.
Aljas dög én ma már keresem a forintokat. Bár nem panaszkodom egész jól találok is.
Ami a,legnehezebb a bonyolultabb rendszernél az az hogy a,működését átlátni
Mert szétszedni mindent szét lehet, jó esetben az össze szerelés is menni fog (ha nem kell hozzá célszerszám)
De egy hiba megtalálása minél bonyolultabb a szerkezet annál nehezebb
Meg azért a buszos villanyos dolgokat sem egyszerü itthon mókolni még torrentes progikkal sem