vmelyik fórumon adta elő, hogy neki 10 perc az, amit itt hetek óta próbálnak megoldani, majd közölte a sráccal, hogy csak júliusban tudná fogadni, mert addig nincs egy szabad 10 perce
Dehogy,az osszeszereleskor tasi videoit latva nem tettem tomitest a dekli ala,a kuplungnal elment,a generatornal picit megfogta a kozlokereket,panaszkodtam is anno hogy siman merul az akku,de mire kibekkeltem hogy nem az akku szar hanem egyszeruen fogja a kozlokereket sok ido elment.
Szoval a tanulsag ne a videos szakikra,a manualra hallgass,az okosabb mindenkinel.
Általában én is hosszútávra tervetek minden eszközömmel, és inkább a korosodásuk szokott cserére sarkallni. A következő már valami komfortosabb gép lesz, ha megadatik.
Vagyogat,csinaltam magamnak pici gondot,de hogy hetvegeken fagyizni jarok igy azt a keves idot nem a moby dick kergetesere feccolom.Amugy mar mozgott,most is fog.Talan a het vegefele.
semmivel nem drágább az alkatrész, mint az fjr vagy gtr alkatrészek... költeni nem kelll rá többet, mint bármely más motorra és emellett a teljesítmény mellett 5,2-5,4 a fohógyasztás 2 személlyel 3 dobozzal is.
Igen.
Alapbol ragaszkodom a targyaimhoz sokaig.
Az elozovel azt mondtam 50e km igy tartom meg.Majdnrm sikerult,48e el adtam el.
Ezt 100e ig tervezem az kb 12-15 ev max.Igy mar nem hinnrm hogy veszek mas motort.Utcara.
Az igazsag hogy feleslegesnek tartom a .agam reszere ezeket a 150-200 loeros gepeket.
Mas barmikor veheti,sot meg is csodalom.De nekem nem kell.Eleg untig ez a csoffadt 118 paci a villany forradalomig.
Azt ha mar nem tudok raulni berakom vitrinbe.
Alkatrész, szerviz költségek. Az olajcsere nem számit, annak nincs jelentősége. Jó, lánc se kell, de a kardánt meg végképp nem olcsó javittatni ha oda kerül a sor.
Ja, próbáltam volna, de a buzi bmw-s tesztnapra nem hogy motort választani nem egyszerü, de még be jutni se :)))
Úgyhogy ezzel is csak rontottak a megítélésükön :)
F astra gazdaságosság
Kombi kocsi, 3 személy full csomag (csak a benzin volt 60liter) 3 motor nagy futóval 12 literes gáz fogyasztás
Ez benzinbe gázolajba számolva 7,5 liter alatti
Az össz súly,kb 2500kiló volt
Kint kb 100km 60-70es tempókkal itthon békéscsabától azért dörgöltük neki rendesen
Amator hobbista,abbol is csak atlagos.
Szoval a tanulsag ne a videos szakikra,a manualra hallgass,az okosabb mindenkinel.
Alapbol ragaszkodom a targyaimhoz sokaig.
Az elozovel azt mondtam 50e km igy tartom meg.Majdnrm sikerult,48e el adtam el.
Ezt 100e ig tervezem az kb 12-15 ev max.Igy mar nem hinnrm hogy veszek mas motort.Utcara.
Az igazsag hogy feleslegesnek tartom a .agam reszere ezeket a 150-200 loeros gepeket.
Mas barmikor veheti,sot meg is csodalom.De nekem nem kell.Eleg untig ez a csoffadt 118 paci a villany forradalomig.
Azt ha mar nem tudok raulni berakom vitrinbe.
Úgyhogy ezzel is csak rontottak a megítélésükön :)
Kombi kocsi, 3 személy full csomag (csak a benzin volt 60liter) 3 motor nagy futóval 12 literes gáz fogyasztás
Ez benzinbe gázolajba számolva 7,5 liter alatti
Az össz súly,kb 2500kiló volt
Kint kb 100km 60-70es tempókkal itthon békéscsabától azért dörgöltük neki rendesen