Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy megosszam kicsiny életem szépségeit farm, kilométerek stb. Mások is ezt csinálják, ők miért?! Tudod szerelés, szekszcset, szelfibot stb. A másodiknak ténylegesen van valami a háterében, de csak életviteli tanácsokat adok, pszichológus nem vagyok.
Úgy gondolom senkibe nem kötöttem bele, vagy valakit megbántottam?
Innen senkit nem ismerek, egyedül a fiam, de ő ugye velem él.
én már mindent kiírtam magamból a politikával kapcsolatban, így is több időt áldoztam rá mint kellett volna
Az sohanapjan, Olyan nekem mint Ahabnak a mobydick.
Motorkazni akkor ha kész a felni,és egy feltétel hogy politikáról egy rohadt mukkot se.
Clam,GPilot,Dingdong,ugyanaz,ugyanolyan kötekedő ráérős emberke.Szerintem nem fizetik hanem élvezi.
Bár majd megveszik hogy beismerte,és folytassa a GPilotos fassagait.Csak nem lehet.
Akkor minek írsz ide? ...trollkodni? .......az is egyfajta szórakozás belátom, esetleg fizetnek érte?.......mondjuk szerintem nem, inkább valami frusztráció lehet pedig gondolom talán ismerjük is egymást, de nekem nem fekszik az állandó mindenkibe belekötés, akkor inkább nem írogatok, van elég gondom a való életemben, hogy az ilyen netes dolgokkal inkább nem kínzom magam.....
Én már letettem erről a csapatos buliról.Es csak azért irkalok mert a kekhold minimum egy hetet mondott a felnire,így nincs más dolgom.Igyis füvet nyirtam meg félig elbasztam a köcsög hondat.
ha te mondod.... nálad téged, nálam engem... nem vagyunk egyformák és ez így jó....
na motorzunk? mikor lesz kész a honda? engem pl már az érdekel...
Volt,d e ez az én véleményem.
Engem politika nélkül elég ellenséges hangulat fogadott itt, azóta sem jöttem rá miért. Haverokat, barátokat pedig nem akarok innen szerezni.
hát igen,igazándiból nem volt kire szavazni. egyedül a jobbik volt olyan párt ha tartja magát ahhoz amit 4 éve képviselt akkor érdemes lett volna szavazni rájuk
Azért a tények igazolni szoktak.
Annyi pol. fórum van mint állat.....ha szeretnénk valaha is találkozni, együtt motorozni akkor talán azokon kéne ezt a polémiát folytatni......itt elég sok sértődés lesz belőle rövid időn belül....persze akit küldtek, hogy ezt csinálja az csinálja tovább hisz a léért meg kell dolgozni, de legalább tegyen egy jelet a hsz,-e mellé, hogy ez fizetett hsz. és akkor el van nézve.
Ez volt mondva 14 ben is.
Ha nem húznak elő egy hiteles ellenzéket hanem ezekkel vágnak neki kurvanagy gond lesz.
Plusz Momentum.
ezt nem értem, de biztos nem kell... itt te vagy a megmondóember
ez majd kiderül 4 év múlva... ennek a kormánynak valós alternatívája nem volt, ezt be kell látni...
Ez jó.
Pont ezt szeretem hogy mindig megmondjatok a tutit.
Hála istennek mindig is különvéleményem volt.
Az egy Truble!
amúgy ezt mondom hogy nem mindig azt tesz az új kormány amit szeretne, sok esetben az előzőek ezt-azt elbasztak sunyiban és azt kell szögelni
vagy épp pár olyan ok miatt nem tudják a tervet csinálni ami tőlük független (pl válság)
amúgy szerintem ha a mostani 4 év után nem lesz látványosabban jobb nem tudnak ekkora fölénnyel nyerni, és ha nem lesz meg a 2/3 akkor utána kezdődnek a bajok
nagyon érzelem mentesen gondolkodom ezekről a dolgokról és sok mindent láttam nagyon közelről itt is-ott is és itt be is fejeztem ezt a témát. nem magyarázom neked, hogy milyen a k1600, mert azt én tudom, viszont fogalmam nincs milyen a 765 street, biztos jó, csak engem nem érdekelt soha. használd egészséggel
Ne Tetesd a hülyét mert jól áll.
Nincsenek tények,csak érzelmek.
És bármit magyarazol nekem hogy teljesen tuti a BMW K 1600 az én tapasztalatom az hogy a 765 Street kenterbe veri.
capisce?
Ki?
Király
a tények makacs dolgok...
Szerinted.