nekem is volt bérlet én eladtam mindig féláron
inkább blicceltem, egy ellenőrrel nem találkoztam aki erősebb volt nálam
20 év alatt egyszer sem büntettek meg, egyedül szegeden szoptam be a villamoson de ott valami közterület felügyelővel volt
én is tömegközlekedtem sokat, de ma már nem utazok fekete vonaton... bocs, akkor hülye vagyok, mert nem szagolom a sok csövest ,meg cigót? én kocsival járok hidegben, robogózom melegben... és leszarom mennyi a bérlet
Két lányom lakik Bp.-n és mindkettőnek adott munkaideje van így egyértelmű, hogy nekik jó a tömegközlekedés......., de az igazi tömegeknek már nem, megszűntek a többezer melóst foglalkoztató melóhelyek és ma már ha egy cégnél 3 műszakban akár csak 1000-en is dolgoznak az nagy szó, az igazi tömeg meg ritkán melózik kerületen belül és ha már ki kell lépni egy kerületből akkor nem rövid idő és kevés átszállás lesz az utazás így ha valaki a 18.-ban lakik és a 3.-ba jár melózni akkor autóval legalább 2 ha nem 3 órát spórol meg az utazással a nulláson, Aki autóvalé jár az nem hülye hanem kényszeredett, hiába fizetik ki a bérletét (mondjuk pont a bkv bérletet nem kötelező fizetni) ha elveszíti az élete 1/5.-ét az utazással.
kb 10 évig melóztam józsefvárosban elég sokat utaztam, akkoriban volt a pc biznisz rengeteg boltba kellett menni mire összeraktam a sok akciós gépet
plusz sokat máskáltunk szórakozni amíg a gyerek nem született meg, haver a keleti mellett lakot elég sokat aludtam nála, szóval nem kell a cigányos trolit bemutatni
utána másik 10 évet csepelen voltam ott már nem tekeregtem sokat, de azért volt minden nap tömegközlekedés
Lehet ezzel takarozni de én megéltem azt a kapkodast,teszetoszasagot amit ők csinálták vizitdijon nem lesz drágább a fazon át az áfa le majd fel ig.Azonkivul az m5 alagutak se most készültek,és érdekes mód csak a Strabag nyert palyepitest,és sorolhatnám a világ legdrágább 4 es metrojaig.
Értem hogy netolvasokent sulykolja az index a rablást de azok akik fehér páncélos grallovagkent üldözik a korrupciót legalább ugyanolyan nyakig sarosak.
Szóval akár maradhat a mostani,mivel az legalább nem segélyen akarja láncra verni a szavazóit a panelban hanem csaladtamogatasal.
És hát mivel nekem a panelban kevesebb a vevők mint a kertvarosbol meg a videóból így szarok rá .boccs.
pestem sok járat van sokáig
gazdasági szempontból nézve:
nem kell a kocsit megvenni, nincs amortizáció, nem kell parkolási pénz, nem kell adó+biztosítás, nincs műszaki, javítási költség
mindezt havi 10 pénzért
kényelmi szempotból: nem kell dugóban ülni, nem kell a sok idiótát kerülgetni-szidni, nem kell parkoló helyet keresni
hátrány
szagolni kell a sok csövest, meg a nejloninges alkesz jómunkásembert, anyázni amikor kigyullad a busz, sok esetben tovább tart az utazás ha van 2-3 átszállás
szóval gazdaságilag mindenképp megéri, kényelmi szempontból meg változó
A 7en betegállományba voltam, holnaptól meg szabi
Így is áll a bál, mert nincs klímás, mercis szerelőjük de pont nem érdekel hogy mi van a munkahelyen, pihenés, horgászat van
haver felcuccolt és a 7-ből átment kispestre mert ott volt a meló közelben
aztán 10 perc alatt ott volt a villamossal
És ez nem a tüntető piercinges lánglelkű demokrácia féltő fiatal.
inkább blicceltem, egy ellenőrrel nem találkoztam aki erősebb volt nálam
20 év alatt egyszer sem büntettek meg, egyedül szegeden szoptam be a villamoson de ott valami közterület felügyelővel volt
plusz sokat máskáltunk szórakozni amíg a gyerek nem született meg, haver a keleti mellett lakot elég sokat aludtam nála, szóval nem kell a cigányos trolit bemutatni
utána másik 10 évet csepelen voltam ott már nem tekeregtem sokat, de azért volt minden nap tömegközlekedés
Tömeg iszonyom van, szóval hamar ingerülté válók...
Jobb a népnek, ha én nem utazgatok
Értem hogy netolvasokent sulykolja az index a rablást de azok akik fehér páncélos grallovagkent üldözik a korrupciót legalább ugyanolyan nyakig sarosak.
Szóval akár maradhat a mostani,mivel az legalább nem segélyen akarja láncra verni a szavazóit a panelban hanem csaladtamogatasal.
És hát mivel nekem a panelban kevesebb a vevők mint a kertvarosbol meg a videóból így szarok rá .boccs.
gazdasági szempontból nézve:
nem kell a kocsit megvenni, nincs amortizáció, nem kell parkolási pénz, nem kell adó+biztosítás, nincs műszaki, javítási költség
mindezt havi 10 pénzért
kényelmi szempotból: nem kell dugóban ülni, nem kell a sok idiótát kerülgetni-szidni, nem kell parkoló helyet keresni
hátrány
szagolni kell a sok csövest, meg a nejloninges alkesz jómunkásembert, anyázni amikor kigyullad a busz, sok esetben tovább tart az utazás ha van 2-3 átszállás
szóval gazdaságilag mindenképp megéri, kényelmi szempontból meg változó
Csak horgászbot... de azzal nem az igazi
A 7en betegállományba voltam, holnaptól meg szabi
Így is áll a bál, mert nincs klímás, mercis szerelőjük de pont nem érdekel hogy mi van a munkahelyen, pihenés, horgászat van
Hogy fog a tömeg közlekedni nagyfaluban?