A kamera nem bizonyíték.
Felvette a kamera ahogy a 12 éves unokahugom kezéből kirángatja egy brazil a kerékpárt. A felvétel alapján 100%-ban felismerhető az ember és a ”detektív” azt mondta, hogy sorry
De legalább mi is megismerhettük a fiatalembert.
Ha minket is felismer a kamera, én is ezt fogom mondani a hatóságnak.
Ennyi haszna van a kamerának, semmi több.
Ilyenkor jön a jó öreg kamionos trükk , Cb- be elkezdesz beszélgetni a kollegával hogy ez a szerelvény azért megy ilyen lassan mert sedereg a jobb hátulja , valószinű defektes , vagy légrugó enged ! Az első pakolóba már húz is ki előletek ! Ha nincs cb -je vagy külföldi , vagy személyautó , akkor hosszú intervallummal villogatsz , és "segítő szándékkal " körözöl a kezeddel és mutogatsz a szarjára ! Előszőr idegbeteg lesz , aztán elbizonytalanodik , aztán ki fog állni , és mászik a szarja alá biztos hogy nem húzza-e a vezérláncot az aszfalton ! Te pedig széles vigyor , és nyomod a saját tempót !
A legszomorúbb hogy még autópályán is 60 km/h val szabályosan haladsz , és jogilag egy kamion nappal végig mögötted kell hogy menjen villogatás nélkül egészen addig , míg esetleg nincs egy előzését feloldó táblája , vagy egy kútra kikanyarodva megáll a 60 nal haladó mögött és a pajszert belemélyeszti a "tarkó szalonnába " !
Sajnálom, hogy neked ez a "Kedvenced"!
Az ingerküszöb nálad itt ki is merült a hozzászólásaidat olvasva.
A képlet szerintem nem összetett: ha lassúnak találod az előtted haladót, megelőzöd. Mindegy az, hogy diesel vagy benzines!
Ilyen egyszerű.
Egyik nsp kb 8km alatt két fasz dízelest is keküzdöttem egyik egy passat tdi volt a másik egy golt tci (talán tci volt...vagy ilyesmi)
Mindkettö úgy gondolta elég a dízelnek a 70 es tempó is
Ma szegeden voltam hát ma is láttam több gyökeret aki úgy gondolta hogy a 70-80 as tempó megfelelő mindenkinek
Volt hogy három is,ment egymás után minths kötélen lennének....
Felvette a kamera ahogy a 12 éves unokahugom kezéből kirángatja egy brazil a kerékpárt. A felvétel alapján 100%-ban felismerhető az ember és a ”detektív” azt mondta, hogy sorry
De legalább mi is megismerhettük a fiatalembert.
Ha minket is felismer a kamera, én is ezt fogom mondani a hatóságnak.
Ennyi haszna van a kamerának, semmi több.