Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kamera nem bizonyíték.
Felvette a kamera ahogy a 12 éves unokahugom kezéből kirángatja egy brazil a kerékpárt. A felvétel alapján 100%-ban felismerhető az ember és a ”detektív” azt mondta, hogy sorry
De legalább mi is megismerhettük a fiatalembert.
Ha minket is felismer a kamera, én is ezt fogom mondani a hatóságnak.
Ennyi haszna van a kamerának, semmi több.
Ilyenkor jön a jó öreg kamionos trükk , Cb- be elkezdesz beszélgetni a kollegával hogy ez a szerelvény azért megy ilyen lassan mert sedereg a jobb hátulja , valószinű defektes , vagy légrugó enged ! Az első pakolóba már húz is ki előletek ! Ha nincs cb -je vagy külföldi , vagy személyautó , akkor hosszú intervallummal villogatsz , és "segítő szándékkal " körözöl a kezeddel és mutogatsz a szarjára ! Előszőr idegbeteg lesz , aztán elbizonytalanodik , aztán ki fog állni , és mászik a szarja alá biztos hogy nem húzza-e a vezérláncot az aszfalton ! Te pedig széles vigyor , és nyomod a saját tempót !
Ja mint Cseszneken a noje iparikemera!
A faszt ! Infra van a kamerák körül !
Engem is bosszant, de csak sötétben önbíráskodhatsz
Az legalább baszatta neki , igaz a lámpánál meg majdnem összetolt bennünket a rohadt Herry Potter pofájú ipari ökör !
Mèrt a tegnapi foswágenes labanc? De azèrt egyre többen előzèkenyek velünk...
A legszomorúbb hogy még autópályán is 60 km/h val szabályosan haladsz , és jogilag egy kamion nappal végig mögötted kell hogy menjen villogatás nélkül egészen addig , míg esetleg nincs egy előzését feloldó táblája , vagy egy kútra kikanyarodva megáll a 60 nal haladó mögött és a pajszert belemélyeszti a "tarkó szalonnába " !
Sajnálom, hogy neked ez a "Kedvenced"!
Az ingerküszöb nálad itt ki is merült a hozzászólásaidat olvasva.
A képlet szerintem nem összetett: ha lassúnak találod az előtted haladót, megelőzöd. Mindegy az, hogy diesel vagy benzines!
Ilyen egyszerű.
Hátha kitudod gyógyítani ebből a KTM mániából! Ha már tudjuk ki is megmondta milyen szar az osztrák...
Itthon nem!
Az a kedvencem még , mikor lakott területen belül megelőzz 70-nel, utána pedig kint is tartja ezt a tempót. Mondjuk spórolni kell a naftával.
Nemértem mit hisztizel, h hetvennel mennek, mikor már szte az összem ótón alapfelszereltség a forgatható kormánykerék.
Már azoknak is lehet házasodni....
Nem hinném
Simán csak buzik
lassítottak, hogy meg tudd előzni őket
ma két látványosan füstölő benzinest is sikerült követni motorral egy rövid szakaszon.... szörnyen büdös volt
Nem ! Egyáltalán ! Már látom a fényt az alagút végén ! Majd összeölelkezünk egyszer ! Csak ismerjelek meg !
Nem lakodalmas menet volt?
Egyik nsp kb 8km alatt két fasz dízelest is keküzdöttem egyik egy passat tdi volt a másik egy golt tci (talán tci volt...vagy ilyesmi)
Mindkettö úgy gondolta elég a dízelnek a 70 es tempó is
Ma szegeden voltam hát ma is láttam több gyökeret aki úgy gondolta hogy a 70-80 as tempó megfelelő mindenkinek
Volt hogy három is,ment egymás után minths kötélen lennének....
Még mindig durcizol ?
Kormolt végig a visszaváltásoknál, szóval inkább szenvedett. Az 1.3-nak nem ellenfelek, de még a 3.5 ellen is keménykedni szoktak.
Lotyó szettel baszathassa flaszteren!
A gazdája meg szopjon lovat!