Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pest is egyelőre.
Köszönöm szépen!
Tag ! Guten tag ! Badacsony: felhős!
Kézcsók , kedves hölgy !
Helyes !
Slovákiában már ennyivel tanultabbak , lojálisabbak a rendőrök is , ha egy kamcsi nem tudja a 80 at folyamatossan lezavarják a pályáról a faszba ! Ha megint vissza megy valahol , és megint kamiont találnak mögötte , megqrják betegre ! Németbe , ha két kamion lohol egymás mellett kiveszik mindkettőt , ha az előzendő traki tachója emelkedett az előzés elötti folyamatoshoz képest , szintén ezt díjazzák nem aki előzte ! Ja és a Slovákoknál is lehet 90 el húzni , probléma nélkül ! Míg a mi rendőreink lesből támadnak , és csak honpolgárt büntetnek , addig nem lesz rend és az utolsó koszos román is röhög a magyar araszoló kamionon !
Egy darabig biztos nem lesz kedve kislányoktól elrabolni semmit. Most aktív regenerálódással tölti az idejét ő és az apukája is.
Most 7 éve betont pumpálok , kint is néha , de elötte 15 évet lerántottam gabonással pótosan , mikor még játszott a 40 nettó ! Tudnék mesélni ! Na meg a csekkekkel tapétázni ! Ez most nekem ilyen nyugtató terápiás felnőtt játék azután a meló után , és az írásaidból látom hogy tudod miről beszélünk !
Sajna itthon ahogy Ekecselek is írta a pályán 60 a legkisebb kötelező sebesség így aki annyival megy az még szabályos, nem kéne ennek így lennie.
Pedig jobb helyeken az indokolatlanul lassú haladást is büntetik!
Na ja, tavaly az M5-ön fizettem ezért, egy buzi "kolléga" a nulláson mikor felhajtottam mögé ment ahogy kell jó tempóban és együtt hajtottunk fel az M5-re, nekem sietős volt kora délután mert ugye bezár a vám ha nem érek oda így mentem volna, de a tetű fogta magát és lelassított 70-re és meg rágtam a kefét és számolgattam, hogy elkések és ahogy közeledtünk a 405-ös felé megelőztem nehogy ő is arra menjen és végig kelljen szopnom Szolnokig, de ahogy megelőztem már villogott is a kék és a leállósávban megbüntetett és persze, hogy ennyi elég volt, hogy elkéssek így ott kellett aludni és egy pénzért el lett baszva a másik napom is, kiderült, hogy a kék a leállósávban a lassú kamion által takarva ment és várta, hogy ki előzi meg a férget mert ugye mindig van olyan akinek mennie kell, nagyjából az M7-esen lévő akcióban is ezt csinálták a kékek, beálltak egy kamion elé lassan és várták, hogy ki előzi meg mert hát ugye a kamiontól nem láthatóak és az előzőt jól megvágták........tehát aki egy autópályán szarakodik az tulképp egy halom emberrel kibaszik, van aki ezt szórakozásból csinálja, minden héten beleesek egy ilyen nyomorultba aki néha belefékezgetve örömködik, hogy ezt megteheti hisz a tgk-t büntetik az előzésért, de amúgy előzni sem hagy mert ahogy megtenném azonnal a gázra lép és örömködik tovább. Ezt egy motorral vagy szgk-val észre sem veszi az ember hisz simán megelőzi, de így is túl sok ilyen rohadék van és a kékeket ez sajnos egyáltalán nem érdekli.
Főúton legalább jogolag előzhetek , lehet rá alkalom , hosszú egyenes , lejtő , stb. Sajna pályán vagy bevállalom a bünti kockázatát , vagy szopó roller , ja és ezt a 60 azást még jóhiszemű szarra értem , aki még segítene is valahogy leküzdeni , a szándékos gyökerek ellen sajna nincs orvosság , meg kell álni pihizni , ha van még vezetés idő , ha lehet , olyan helyen ahol vannak hangszerárús lányok ! Ezekre hamar ráismerek mert már azzal kezdik : szaxi 3 ezer !? És már bú bánat elfelejtve gurulhatok is tovább !
Nem! A fejés gépiesítve van! A 3500cc-s V6-os járművemet veszem elő! Ami hátsókerekes!
Nem kell autópálya sem, egy főút elég, ahol beszopathat egy kamionost egy ilyen driver. Forgalmas szakaszon pedig lehet kilométerekig követnie kell egy autósnak is az ilyet.
Azaz megfejsz egy tehenet ! Az a 3, 5 liter mondjuk elég karcsú , legel az eleget ?
Ez az egyik!
Szerintem nekem magasabban van az ingerküszöb, mivel nem vagyok az önbíráskodás híve!
A képlet egyszerű, kicsit gondolkodj még! Ekecselek leírta egy példát, az segíthet megérteni!
Lehet, hogy besúgó volt a kokeró, azok között is vannak és akkor ugye szinte bármit megtehet úgyis megvédik.
Jó reggelt! Esőkés időnk van! Szóval ma nem lesz motorozás, de előveszem a 3500cc-t!
De azért az ügyvéd is rászolgálna egy kis cirógatásra , na meg a jard is elballaghatna a ... Ha a kislánynak csak az egyik keze is a bringán volt , az már nem lopás , hanem rablás 2-8 év , ha hárman voltak a cinóber kékek akkor csoportosan elkövetett 5-10 év ezt plussz évekkel fejelik ha 14 év alatti sérelmére követik el ! És erre a jard széttárja a karjait ? ! Ejnye bejnye ! Biztos jól adtátok le a tananyagot , ha nem ment utána korrepetálásra !
Anno még a hatvanas évekbe nem volt pur hab, mi páran kurva kölkök akik lakodalomba voltunk, éjjel krumplival dolgoztuk be az autók kipufogoját!
Hiba volt rendőrt meg bírót meg ilyen szarokat intézni. Mert ha most veritek szét az ujjait egy kalapáccsal akkor rátok terelődik gyors a gyanú
Behozták a felvétel alapján és gondolom az ügyvéd felvilágosítása után simán azt mondhatta, hogy a felvételen nem ő szerepel.
Kisétált, de inkább maradt volna
Megbánta tettét, többször és megigérte hogy nem tesz ilyet soha.
Legalább is addig amíg meg nem gyógyul.
Semmit nem kezdtek a kamerával , meg sem kérdezték a sötétkéket hogy nem -e ismeri fel önmagát ? Vérlázító ! Remélem jól fel ment a vérnyomásotok , és 3. tipúsú találkozással gyógyítottátok !
Ott ahol elég nagy a forgalom és kanyargós az út szinte lehetetlen előzni
Aztán egy ilyen 70es köcsög buzi után betorlódik 4-6 autó és baszhatod az előzést
Ráadásul mostanában elég sokat mérnek szóval nincs olyan előzés hogy visszakúrom harmadikba és 2 pillanat után már 130al megy a műszer
Hát kb csak ennyi
Az összes ilyen gyökér fasznak telinyomnám a kipufogóját purhabbal