Agyfaszt kapok toletek.
Joido van,csicseregnek a gordeszkas tehenek,de ti csak osszatok a politikai faszsagot,vagy kozlekedes tudomanyi disdzertaciot csinaltok parhuzamosan a ciganyveressel.
Alapbol a verseny mult vasarnap volt,allitolag mindenki valtani akart,tetszettek volna megnyerni 110 egyeni keruletet es nem pofanapot tartani feszbukon.
Van olyan kamionos aki lassabban megy a megengedettnél?
Én úgy vettem észre hogy halálpontosan annyival megy mindegyik.
Inkább az ilyen kisebb tragacs teherautókkal van a gond akik 60 fölé nem gyorsulnak.
Régen amikor 125-össel jártam Győr-Debrecen között aminek 90-100 volt a vége mindig beálltam egy kamion mögé aki fogta nekem a szelet, így 4 liter helyett 3 literes fogyasztással végighúzott és a motor sem erőlködött
Csak a sok okosnak ez tüntetés volt, nem forradalmat szerveztek! Mondjuk akkor meg az lenne a bajotok! De a propaganda sikeres, megosztott a társadalom.
nekem azért furcsa, hogy úgy is lehet tüntetni, hogy nem gyújtogatnak autókat, nem törnek be az mtv székházba stb. mondjuk most nem is úsznák meg olyan "olcsón" mint anno... nem billeg itt semmi, békésen alszik mindegyik otthon...
fel tudnál idézni az elmúlt nyolc évből olyan esetet, amikor a belügyminiszter vmihez érdemben hozzászólt? számolja az őrzés-védésből befolyó milliárdokat havonta, a többi meg kit érdekel?
Jó haver az ilyen ! Nekem viszont majd minden kamionos haverom motorozik is , és egy sem huzogatta a traktort motorra ! Hogyan van , embert barátjáról ... ?!
Van olyan haverom aki direkt szopatja a kamionosokat meg a buszosokat. Megkérdeztem többször hogy mit élvez ebben, azt mondja hogy semmit csak utálja őket. Amikor ilyet csinál már eltakarom a fejemet...
De ha őt tartja fel valaki akkor megy az anyázás.
Motorral is általában ha látom hogy forgalmas útra akar kikanyarodni, kiengedem, lehet hogy az az 5perc kell neki, hogy hazaérjen aznap időben. Azóta úgy veszem észre hogy a kamionosok is ha meglátják hogy mögéjük érek, jeleznek hogy mehetek.
Lehet működik a karma dolog...
Billeg a szaros bili , kapszkodnak a szélibe rendesen , de hol van a belügyminiszterünk ? Vagy nincs , vagy nem is belügy , vagy már öreg vagyok , azt nem látok ? Az megvan mindenkinek hogy a választás zűrzavarába az Öszödi volt kormány üdülőbe migránsokat költöztettek narancs héjon ? Még nem is nyertek , már arcul csapták a saját 2/3 ot ! ?
Sajnos a törvény olyan,hogy a végén a segítő b@szik rá! Ez a másik nagy baj! És még sok más! Nem a normalitásnak van hátszele, sőt inkább ellenszele van!
hat ork állt körbe két tizenéves srácot.... a sok ember, pedig úgy ment el mellettük, mintha nem látnák. nem hibáztatom őket, hogy nem szóltak közbe, de egyikben sem volt annyi, hogy rendőrt hívjon... újpesten gyorsan kiderült kik voltak, a 13-ban kissé nehezebb volt, ott több a próbacsicska, de 3 órán belül meglett az is, az egy drogos fehér gyerek volt...
Sajnos a keró már nem volt meg és nem is tudtunk választani helyette másikat.
Felszippantotta az árát a kis kelekótya mutáns.
Most úgy gondolom géz van a két porszívójában.
Joido van,csicseregnek a gordeszkas tehenek,de ti csak osszatok a politikai faszsagot,vagy kozlekedes tudomanyi disdzertaciot csinaltok parhuzamosan a ciganyveressel.
Alapbol a verseny mult vasarnap volt,allitolag mindenki valtani akart,tetszettek volna megnyerni 110 egyeni keruletet es nem pofanapot tartani feszbukon.
Én úgy vettem észre hogy halálpontosan annyival megy mindegyik.
Inkább az ilyen kisebb tragacs teherautókkal van a gond akik 60 fölé nem gyorsulnak.
Régen amikor 125-össel jártam Győr-Debrecen között aminek 90-100 volt a vége mindig beálltam egy kamion mögé aki fogta nekem a szelet, így 4 liter helyett 3 literes fogyasztással végighúzott és a motor sem erőlködött
fel tudnál idézni az elmúlt nyolc évből olyan esetet, amikor a belügyminiszter vmihez érdemben hozzászólt? számolja az őrzés-védésből befolyó milliárdokat havonta, a többi meg kit érdekel?
De ha őt tartja fel valaki akkor megy az anyázás.
Motorral is általában ha látom hogy forgalmas útra akar kikanyarodni, kiengedem, lehet hogy az az 5perc kell neki, hogy hazaérjen aznap időben. Azóta úgy veszem észre hogy a kamionosok is ha meglátják hogy mögéjük érek, jeleznek hogy mehetek.
Lehet működik a karma dolog...
Én már régóta ezt vallom.
Felszippantotta az árát a kis kelekótya mutáns.
Most úgy gondolom géz van a két porszívójában.
am tök felesleges ez a szarakodás , de mindegy.... borzasztó, mi megy