Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott volt azért egy gazdasági világválság és sok szart lehet dobálni fletóra, jelzem jogosan, de ezt kivételesen nem ő okozta... utána meg lehettél volna te is a kormány a (világ)gazdaság visszahúzta volna akkor is magát, de hogy nekem pl soha nem segített senki se a a volt se a jelenlegi kormányban az biztos.
Speciel tesot nem tudtam kocsira radumalni mig Pesten dolgozott.A tömegközlekedés úgy volt megoldva hogy lényegesen szabadabban és olcsóbban bárhová eljutott mindig.
Sokkal nyugosebb a kocsi parkolása,meg a dugók.
azért egész életedben petézni akár napi 1200-1500 darabot nem egyszerű dolog
én tuti a herét választanám igaz éhen halnak de nem kell dolgozniuk eteik őket , aki meg dug az odavész, szóval buli az élet még ha rövid is
az anya van kb középen amikor a raj leszáll, ha repül akkor gondolom a raj elején van
amúgy ha belenyúlsz a rajba tök jó meleg mint egy kesztű ha meg tudod fogni az anyát akkor téged követnek
télen is a raj belső felében van, ott a ki kívül van és fázik az nyomul befelé és mindig más van kívül, ilyen kor csak a raj meleg a kaptárban akár fagypont alatti hőmérséklet is lehet, ha jobb az idő 12-15fok akkro már kimennek a kaptárból és szarjak jó nagyokat mert a kaptárban nem szarik csak az anya, de annak elhordják kaptáron kívülre
Szép estét mindenkinek!
Bár kicsit be van borulva, de jó az idő Balatonon
A Halak már kapoznak, idáig 2 ponty, 1 keszeg
Ne magadból indulj ki, ma már kevés az olyan cég ahol több ezren dolgoznak adott munkaidőben, inkább kisebb cégek vannak és sokkal mobilisabb munkavállalók kellenek, azok akik még ma is kötött munkaidőben dolgoznak használják is a tömegközlekedést, de nagyon sokaknak egyszerűen kell a jármű a melójukhoz is no meg aki próbált peremkerületből másik peremkerületbe tömegközlekedve átjutni az hamar választja inkább a saját járművet amivel harmadannyival hamarabb beér dolgozni.
Te és amikor gáz van, és a királynő kirepül, akkor Ő jobbra, a többi meg balra? Vagy mennek a többiek utána és védik? Télen Ő van kívül? Vagy Őt veszik körbe? A petézésen kívül mit kell még csinálnia? Mert ugye a többiek életkoruknak megfelelően dolgoznak, és pusztulnak.. Nem egy emberi léptékű diktatúra, de gyanítom ha megkérdeznénk egy méhet, mi akarna inkább lenni királynő, vagy dolgozó, szerintem a királynőt választaná.
Ha meló a közút akkor ez nem megy, nem lehet mindig arra adni, hogy majd épp feltart valaki többszáz km-en keresztül és mivel ha túllép a sofőr a vezetés vagy munkaidőn akkor többszázezer a bünti akár alkalmanként (helyszínen 2 millára lehet büntetni itthon a delikvenst, telephelyellenőrzésnél 8 millára) nem beszélve, hogy egy hatvanazó féreg miatt lehet egy kutyaólban aludni, pótkocsi alá szarni, gusztustalanul, igénytelenül létezni és egy fuvardíjért két napig szopni. Persze ez a melós, de magánhasználatban is bosszantó az aki nem hajléandó legalább a megengedett legnagyobb sebességgel haladni az adott úton, az időnként álljon ki elengedni a többieket, mikor a horvátoknál még nem volt ennyi pálya érdekesen hatott, hogy a szerpentineken a lassabban haladók kiálltak a pihenőknél és elengedték azokat akik menni akartak, ez 20 éve volt, azóta ott is változtak az emberek.
Akkor marad a skynet.
azt nem ismerem, de ha abból indulok ki hogy az agyi fejlettségi szintük jó eséllyel nem nagyobb mint a méheké akkor azt gondolom hogy ott sincs egy központi irányítási rendszer
ha jól emlékszem ott a feromon hatása a nyálukkal terjed (nyalogatják egymást), és ha sok az egyed akkor felhigul és bekövetkezik a rajzást elősegítő újabb hangya anyák fejlődése
de ez lehet csak valami spéci hangya faj, vagy épp a termeszek vagy a fene se tudja már pontosan
A hangyaknal?
a diktatúra az amikor egy(vagy nagyon kevés számú) egyed irányít
itt a méh anyának nincs irányító szerepe
az előre beprogramozott folyamat szerint cselekednek, megvan milyen életkorban mit csinálnak
nekem nem kell mondani mert legalább 10 évig űztem az ipart
múlt évben adtam el a méhész cuccokat egy lelkes ifjú titánnak
Van, jellemzően egy-egy cégnél kötelező ez, főleg az oroszok, ők soha nem mennek 80-nál gyorsabban, de inkább 70-nel pl. a magnitosok és van pár magyar cég is ahol gondolom ki van adva, hogy mennyivel mehet és annyival mennek, igazi f@sszopók.......no meg vannak akik maguktól köcsögök cégfüggetlenül, két hete egy wabis nyomorult mesélte büszkén egy logközpontban várakozás közben, hogy utálja amikor megelőzik pedig ő mindeig legalább 75-tel megy és ha neki elég annyi akkor persze másnak is elégnek kell lennie, tehát ha bárhol megelőzik akkor hívja a kékeket, hogy őt itt és itt épp ez és ez megelőzte és igen büszke magára, hogy milyen jó kis önkéntes rendőr. Mondjuk nem tudom, hogy itthon egyáltalán létezik-e ilyen szám amit ilyenkor hívni lehet, de pl. ahogy Ekecs írta a szlovákoknál, cseheknél és máshol van olyan szám amit pont fordított esetben lehet hívni, ha feltartja valaki a sort akkor azt kiviszik a kinti rendőrök.
Még egy birka.50 ezer?Meg így szavaztak választók?Korodat figyelembe véve,még inkább szánalmasnak,és ostobának vélem a kommentedet.
486km
Na jó de ha az anya nem olyan amilyen kellene legyen, abban a pillanatban elkezdik leváltani. Ő csak addig királynő míg a család is úgy akarja hogy királynő legyen.
Az oszes mozgasa erre utalt a kampanyban es elotte.
Es azt a konkret bandat figyeld az ovodas elsirom magam mert nem lett meg a jatekom Gergelytol a muezintol lefagyo vonan at agressziv picsa dettiig egyik se allna ellen Ferinek.
Barmelyik keves lenne,es fel even belul Feri ujra tancolna a hivatalban.
Bar mintha most lenne egy fasza csavo az LMP ben akiben van annyi tuz hogy pofanbaszta azt az idegesito Hadhazyt.
Na o lehet megoldana a problrmat,a tobbi olyan vizesnyolcas hogy akkor mar maradhat oban is.
foleg hogy az egesz mszp-szdsz 8 eve olyan brutal rabladrol szolt anno amitol most retteg mindenki,csak a tisztelt halado ertelmiseginek rovid az emlekezete,vagy kodositi az orbangyulolet.
Jelzem Feri alatt a brutto forgalmam felire csokkent majd 12-tol aprankent visszaallt meg nem ugyanoda de majdnem.
Igy ha meg nincsenek esetleges hozzank nyugatrol importalt bennlevo kvotas migrik akiket nekem kene adobol eltartani mar jol is vagyok.Szarok en ra hogy habony mev lorinc.Nekem szar volt a mostani ellenzek alatt.
Legyen szar inkabb nektek a mostan kormany alatt.
Ugy hogy zero uzleti dolgom nincs semmi kormanykozelivel.
És ki takarít, ki szerez élelmet, ki harcol a betolakodókkal, öli meg a heréket, ki szellőztet, ki eteti az egyedeket az egy jól szervezett diktatúra..de minden jól működő dologban van némi diktatórikus jelleg szükségszerűen. Például milyen eredménnyel harcolnának a katonák, ha ott is demokrácia lenne vagy a munkahelyeken ha nem lenne aki összefogja a csapatot és meghatározza a feladatokat..az sem a demokráciáról szól.
Mert Ferifób, valószínűleg tudat alatt tetszik neki!
Mindenhova azzal mennek.
Nem tom mér csak fletóban látod a lehetséges kormányváltót. Elég kicsi az esélye.
aki pesti és kocsival megy melóba az hülye
kivéve ha munkaezköz
10 rugó a bérlet és egész pesti közlekedés le van tudva
ja meg a dingdong-clam.
Na ot megtennem a bolhacirkusz kiralyanak.
Amekkora degeneralt egy bohoc.Kb Ferenc szintu demagog,es meg szorgalmas is.
Például. Vagy rossz helyen élsz. Én pesttel vagyok igy, élhetetlen hely. Se parkolni, se hsladni nem lehet.
Az elenoldali mantra meg a csalas,mert a bolsik csak csalast ismerik.
miben különbözik az ellenoldal?
Csak mar lonetek halomra egymast komplett csak budapesten,oszt ha vegevan majd a szekertaborokon kivuliek eltakaritjak a romokat.
Bar nekem nem hianyzik se pest se a ti vegleteitek.Egyike se.
A legfontosabb hogy Kigyos feri a kozeldbe se jusson semminek a lipoton kivul.