Mert nem jó helyre jársz, igaz ahol laksz ott tényleg nincs jó fagyi ( a soltvadkerti az gagyi albán, én igen kényes vagyok erre is mert simán rosszul vagyok tőle) és még Bp.-n is csak talán 2-3 hely van ahol igazán jót és nem adalékos szart lehet kapni.
Persze,simán tartotta a nyomást.Elmentem Egerben,elintéztem a dolgom és kiloharmincal a 3-as úton hazaértem.
De nem szép,így szerdán elvittem szervizbe,ott mutatták hogy rosszabb mint képzeltem,de 90% hogy sikerül javítani,viszont nem lesz szép .Festeni minimum kell majd.
Bontott nincs,ebay-en van fenn képről ugyanolyan,de az mind 13-14-16 os daytona,ami ugyan 20-as tengely,de nem ugyanaz a teló,szóval ki tudja.
Egy csak bontott van viszont képről látható egy pont ugyanolyan javított sérülés mint ami nekem lesz.
És van egy vagon vadonatúj nem drága felni guang zhoung bol.
A gyári új kb 2 kiló,a kínai meg 60 hol itt van.
Így megvárom a javítást 10-12 ért ha egy 20 azért lefestik és használható lesz jól járok ha nem beprobalom a kínait.Ha nem jön be,a mobydick e még joehet és lesz gyári új.
szerencse, hogy bár több helyen vágta be, de csak egy helyen eresztett, de már nagyon a szélén.... egy kukac megfogta annyira, hogy fel tudtuk nyomni kis kopmresszorral, és haza tufdott jönni...
B@ssza meg.
Tavaly ősszel ha jól emlékszem az egyik Suzukis srác is így járt az új géppel. Talán még képeket is rakott fel róla.
De haza tudtál vele menni?
tegnap egész nap motoroztam és qrva jól teljesített az új sisak. nagyon kényelmes, jól szellőzik, nagy a pinlock, nem torzít a napszemüveg ... elsőre csak jót tudok mondani a shoei-ról
De nem szép,így szerdán elvittem szervizbe,ott mutatták hogy rosszabb mint képzeltem,de 90% hogy sikerül javítani,viszont nem lesz szép .Festeni minimum kell majd.
Bontott nincs,ebay-en van fenn képről ugyanolyan,de az mind 13-14-16 os daytona,ami ugyan 20-as tengely,de nem ugyanaz a teló,szóval ki tudja.
Egy csak bontott van viszont képről látható egy pont ugyanolyan javított sérülés mint ami nekem lesz.
És van egy vagon vadonatúj nem drága felni guang zhoung bol.
A gyári új kb 2 kiló,a kínai meg 60 hol itt van.
Így megvárom a javítást 10-12 ért ha egy 20 azért lefestik és használható lesz jól járok ha nem beprobalom a kínait.Ha nem jön be,a mobydick e még joehet és lesz gyári új.
igazándiból egyik se volt extra
Tavaly ősszel ha jól emlékszem az egyik Suzukis srác is így járt az új géppel. Talán még képeket is rakott fel róla.
De haza tudtál vele menni?
Mátra,Sirok után.Nem, gyorsan.Ez van.