Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a köcsög dízeles?
Aha!
A buzi bmw-s mindig kivétel marad
nnna ,ez pont itt hangzik el?
Nem szabad ítélkezni és általánosítani. Csak ezt nem értik meg az emberek, jó példa erre,ami a Vicc topikban megy.
Át kell nevezni mátyás királyra minden utcát-teret
te is egy numizmatikussal találkoztál. A Deákon mit kérhetett volna, ha nem Deákot
Nem tudom melyiknek írtad, de a 2 közül valamelyiknek!
Igen,rengetegen akartak változást.Ami meg is történt volna,ha nem csalnak a kedvenceid. De,szépen lassan fordulni fog a kocka.
a "papírokon" híres emberek, magyar nevezetsségek voltak
Te már találkoztál BP-en jófej motoros rendőrrel? Tölts ki egy lottószelvényt rögtön..
vagy a kós károly sétányon a kacsoh pongrác felüljáró felé, ahol a robogósok jobbról mennek el az állandó sor mellett egy felcsíkozott szakaszon... ott is mindenkit csak 5e-re büntetnek, mert annyi a min büntetés, olyan figyelmesek... ha a sorok között kockáztatod a testi épségedet az tök rendben van, de ha ott mész, ahol senkit nem zavarsz, nincs gyalogos, kerékpársáv arrébb van, ott 5e, mert kedves. meg is kérdeztem, hogy ne haragudj, ti hol szoktatok elmenni itt? csak lehajtotta a fejét....
nekem is segített már a podmaniczkyn... szólt, hogy menjünk át az autó túloldalára, mert ott nem látja a térfigyelő kamera, amikor átadom a "papírokat" (lejárt a céges autó műszakija). olyan figyelmes volt és még motoros rendőr is...
Van jóarc is köztük én már találkoztam ilyennel
Stoptáblánál nem álltam meg mert jött a hatoson egy csomó kamion és így kényelnesen kifértem mert láttam hogy elférek ezek meg ott álltak jobbra 100méterre
Volt egy kis fejmosás és elengedett bünti nélkül
Nincs mit hozzáfűzni !
pedig olyan jóindulatúak, csak segíteni akarnak mindig.... m0 rendőr belső sáv 70, motoros belső sáv, utóléri a rendőrt, belassít, mert látja, hogy a rendőr nem megy ki, szépen kiáll és lassít 70-re, rendőr hirtelen fék és már ment is a villogó meg a bünti jobbról előzésért....
Tudnék mesélni a rengeteg tapasztaltnak mondott, millió kilométert vezetett,, udvarias autósokról. 23 éve vezetem a nagy piros autót és minden vonulás alkalmával találkozok veszélyes emberekkel, akik meglátják a szirénázó autót, azt sem tudják, hogy nemileg hova tartoznak. Itt meg osszák a jótanácsokat.
Az a geci honda meg szopat,valamiert befeszul az onindito kozlokerek,es nem mozdul,kipiszkalom,ujra baallitom,megy,forgat,ra a deklit es megint befeszul.
Jovok ki belole,a matraban mult vasarnap meg kellett allnom mert a konnytol nem lattam semmit,aszittem allergia,de nem.
Haggyá má!
Dáthás vagyok, 24 órás műszak után, és 3 napja nem alszok a takonytól, ezen felül én ma már motoroztam....mondjuk elég szívás ha nem tudod felhajtani a plexit mire tüsszenteni kell
Ne csesztesd már feleslegesen, legalább amikor normális oldalát mutatja, akkor ne.
Nekem is vannak durván hülye haverjaim, de a haver és a barát nem ugyan az.
Hasonlóan gondolom. Azokkal a nagy dög járművekkel nehéz besorolniuk, vagy kikanyarodniuk erős forgalomban, mindenki görcsöl, hogy csak nehogy elő jöjjön ki, én ilyenkor kiengedem, majd ahol lehet úgy is elenged ha gyorsabb vagyok. Ha meg nem, akkor is a hivatásosoktól nem kell félni, hogy 40-el kezd el előttem tötymörögni.
Mentem volna,de gyozott a felelem,kirekesztettseg es demagogia.Szoval nemet mondtam.
Mekkor feszultseget okoz neki az a teny hogy nem nyogheti be "igen clam vagyok,visszajottem"
Már azt hittem mentél te is tüntetni, egy olyan táblával hogy "Clam for president!"