a rabokat is kiszolgálják, kb ilyen az élete a méhanyának
egyedül még enni sem tud....
termel egy feromont és ha sok a méh akkor ennek a koncentrációja felhigul, kb ennyit szabályoz, de semmi tudatosság
méheknél nincs diktatúra, a hangyákat nem ismerem
a méhkirálynőnek nevezett egyednek kb a legszarabb a sorsa, bár ő él a legtovább, de egy dugáson és egy rővid ideig tartó szabad repkedésen kívül csak a petéket tolja ki magából néha percenként többet is
A nép nagy része nem érzi jól magát, ha nem az történik amit ők elképzeltek! Volt a bolsevizmus, akkor próbálta volna jártatni a pofáját bármelyik! Akkor jó volt úgy , ahogy volt ! Akkor jó volt az MSZMPÉ-KABBE a hatalomba és mindenki "elégedett" volt ! Most meg még a motorosok oldalán is ezt a szr politikát kenegetik a sok birka , hogy CSALTAK A macskaszr helyett!
most meg, hogy a bolsik nagy része végre kiesett, még szerencse, hogy az idióta gyrcsótánnyal az élen "forradalmat" nem csinálnak, csak heti tüntetésre telik nekik, pedig jutalomból lehetne egy párat a lening meg a sztaling mellé temetni!! Mert gondolom ez az álmuk!
Talán a skynet megoldja a problémát.
Vagy egy a hangyák-méhekhez hasonló társadalom.
Bár az is totalitárius rendszere egyszemélyi diktatúrával,csak ott nincs szabad akarat így nincs is hiba.
Pedig a vlágtörténelem azt bizonyítja hogy így működik az ember.
Ezek alapvető ösztönök.
Kezdődött az ősközösségben mikor a főnök erősebb volt,és ő hágta a nőket,meg övé volt a legjobb kőkés,ezért a kisebbek összefogtak és kinyírták,de utána csak jött az egyik hogy ő többet dolgozott a kinyíráson és hoci neki minden nő meg kaja és a többi.
ha valóban demokratikus rsz lenne, akkor is a fidesz lenne a legnagyobb párt, de bőven 50% alatt... a komplett ellenzék pedig idióta, és itt be is fejeztem....
Akkor lenne demokratikus ha a fidesz nem is indulna.
Bár a komplett ellenzék akkor is elveszítené a választást,amilyen idióta banda.
Esssss dingdong-clam már írt is a youtube videó alatt.
Na figyu Clam írj már egy címet,én meglatogatnalak,hátha elvertek.
de miért keljek 20 perccel előbb? mert a sok gyökér 70ezik előttem?