Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt írja "fura" Az a fura hogy ezzel a szemétdombbal közúton közlekedik , nem pedig a folyó mederbe !
Ja az 1három szutyukit meg stb stb jókat röhögött mindenki.
Akkor megjártátok többször.
Ja az meredek volt ! de talpon maradtál , az a lényeg !
Fura, horvátoknál ma csak elvétve talalkoztunk autóval, kb 15km jó tempós patak melletti kiváló aszfaltos kanyargós út
Mindegyik hogy fel volt tüzesedve ! Üvegig forgatták , "meg még egy kicsit" a határ szarokat !
Engem a kutya hagyott majdnem fekve ami először a te valagad kerülgette!
Ma hazafelé utolsó megállónk a cseszneki pihenő volt fentről néztük az autósokat, az összes egy kivételével mint a teszkós ökör valami megbabonázta őket, a parkolóban egy celica oda vissza nyikorogtatta a gumijait. Mindegyik mint állat úgy indult lefelé előttünk.
Szomorú volnék ha egy S tift 1,3 állni hagyná a Tranyómat !
Tényleg.
mint írta #5444393 mindhárom autó.... tehát valószínűleg az a tdi, amit ő lehagyott, az 1.3 benzinnel, az vagy állt, vagy elengedte, ne kínlódjon tovább
Magunk igényei szerint válasszunk autót, ne azért, hogy a műmenők elbírnak velünk vagy sem.
Ha jön egy kakas 1.3-as én félrehúzódok, hagy száguldjon csak el mellettem.
Gyors volt ? Csak annak tűnt !
Nekem csak Japán autóim vannak.
Neked is Totoyád van??!
Ugye? igazi "versenyautó" csak megfelelően gyenge ellenfelet kell találnom, és rögtön le tudom nyomni, pl. egy Maffia Tháliával tuti elbírna
Na viszont az tényleg bivaly
Akkor te lehet börtönviselt vagy.
Priusom 1.8-as és fenn vannak az új gumik, szóval esélyetek sincs
Vagy egy bivaly Thalia-ban.
Hát baszki 2kilónál ahogy ma lehúztál mellettem...
swift 1,3.
Ja ! Nem mindegy milyen az 1,3 benzin , mert egy Busával azért boldogulnál egy Tádé ellen !