ennyire te sem lehetsz egyszerű vazze majd jól szájbaveretlek nem is tükrözi a végeredmény a választást... töröljük el a választási körzeteket, csak listára lehessen szavazni (a kerületi képviselőknek úgysincs semmi értelme) és akkor aszerint osszák szét a helyeket... eleve ez a választási rsz nem demokratikus, de engedjük is el, most 4 évig megint ez van. pont....
Te, olyan gyerekes ez a ""csalás"" folytonos makogása akkor amikor 50 000 ember vigyázta, hogy ne legyen csalás!!! Persze tudom ! Ha ti nyertetek volna akkor ilyenről szó sem lenne! Tessék tudomásul venni: ÍGY SZAVAZTAK A VÁLASZTÓK !
Mivel én reálisan látom a dolgot te meg álomvilágban, szavazás helyett motoroztam.
A szép lassan úgy érted hogy 4 év mulva?
És addigis az agyrágó bogár megeszi a maradék agysejtedet?
Akkor már inkább jöhetne a kígyós feri.
Az legalább vicceseb mint te.
Benyalod a csalás humbugot.
Ez egy kényelmes magyarázat a komplett ellenzéki pártlista teszetosza alkalmatlanságnak elmaszatolására.
Találj egy értelmes és normális ellenzéket és lehet változás.Addig is jó korrupció ellenes küzdelmet fletóval. Ez az évszázad vicce.Fleto és a tiszta kormányzás.
A vidéki bunkó agymosott ne szavazzon,csak a felvilágosult pesti.
Ha lehűl megnézem mit darált el a dekliben.
Jó muri a bontott blokk.
Remélem azért volt benne annyi bátorság hogy kinn volt a tüntetésen.
Én addig életre keltettem azt a szar hondát.
http://youtu.be/hvLlrlqFF9o;feature=youtu.be
A szép lassan úgy érted hogy 4 év mulva?
És addigis az agyrágó bogár megeszi a maradék agysejtedet?
Akkor már inkább jöhetne a kígyós feri.
Az legalább vicceseb mint te.
Benyalod a csalás humbugot.
Ez egy kényelmes magyarázat a komplett ellenzéki pártlista teszetosza alkalmatlanságnak elmaszatolására.
Találj egy értelmes és normális ellenzéket és lehet változás.Addig is jó korrupció ellenes küzdelmet fletóval. Ez az évszázad vicce.Fleto és a tiszta kormányzás.
Bocs előre is.