Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az önindítót néztem volna meg !Ugyanis az egyik szakmám a villamos technikus! De, ha ilyen igényed van jó pénzért bármit ...!
Akkor nem nyerne a törzsfőnök.
ennyire te sem lehetsz egyszerű vazze majd jól szájbaveretlek nem is tükrözi a végeredmény a választást... töröljük el a választási körzeteket, csak listára lehessen szavazni (a kerületi képviselőknek úgysincs semmi értelme) és akkor aszerint osszák szét a helyeket... eleve ez a választási rsz nem demokratikus, de engedjük is el, most 4 évig megint ez van. pont....
Te is allba akarsz vágni akkor állj sorba.
Ezt remélem te sem mondod komolyan!
Akkor nem látogatlak meg!
Pest mellett,vidéken.
Pesten éppen annyi a bunkó mint akárhol máshol!!! Egy darabbal sincsenek kevesebben Pesten !
Mennyire nagyon??!
Nagyon.
Sajátosan feltűntek ezt a fránya demokráciát.
A vidéki bunkó agymosott ne szavazzon,csak a felvilágosult pesti.
Szerintem is el kellene kérni a középiskolai bizonyítványt előtte!? Mert vannak olyanok köztünk !!??!!
Milyen messze laksz Badacsonytól, nedves motorostárs??
nem is lenne szabad mindenkinek választójogot adni
Komplett oninditot cseréltem,most kellemes csikorgas mellett elengedte,azóta jó.
Ha lehűl megnézem mit darált el a dekliben.
Jó muri a bontott blokk.
Te, olyan gyerekes ez a ""csalás"" folytonos makogása akkor amikor 50 000 ember vigyázta, hogy ne legyen csalás!!! Persze tudom ! Ha ti nyertetek volna akkor ilyenről szó sem lenne! Tessék tudomásul venni: ÍGY SZAVAZTAK A VÁLASZTÓK !
"befeszul az onindito kozlokerek,es nem mozdul," Az önindító forgórész-csapágyat ellenőrizd és cseréld ki mert vszeg el van szrrá kopva! !
Ez a vizesnyolcas?
Remélem azért volt benne annyi bátorság hogy kinn volt a tüntetésen.
Én addig életre keltettem azt a szar hondát.

http://youtu.be/hvLlrlqFF9o;feature=youtu.be
Mivel én reálisan látom a dolgot te meg álomvilágban, szavazás helyett motoroztam.
A szép lassan úgy érted hogy 4 év mulva?
És addigis az agyrágó bogár megeszi a maradék agysejtedet?
Akkor már inkább jöhetne a kígyós feri.
Az legalább vicceseb mint te.
Benyalod a csalás humbugot.
Ez egy kényelmes magyarázat a komplett ellenzéki pártlista teszetosza alkalmatlanságnak elmaszatolására.
Találj egy értelmes és normális ellenzéket és lehet változás.Addig is jó korrupció ellenes küzdelmet fletóval. Ez az évszázad vicce.Fleto és a tiszta kormányzás.
akkor azért....
Nem ér annyit az az ember!
Szép lassan a Zolit is állba vered, nem ? :)

Bocs előre is.
Az általában Volkswagenes!
én nem ismerek egyet sem
Olyan is van?