Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 nap nem lesz nyitva semmi, mindenki rohanjon felvásárolni az egész áruházat!
Megjötteeeem, nem semmi motorok ezek a VFR-ek.
Michael Dunlop - Tyco BMW!
Ott is öregasszonyokat árulnak?!
Most mér
Te marha ! Beszartam !
Mi a helyzet a banyapiacon?
Gondolom Floridában.
A GoBike magazin ennyire fontos és megkerülhetetlen orgánum?
Szexuális célozgatások stb. az az én értékrendem szerint virtuális kéjelgés.
Inkább csak úgy bele a felhőbe...
Ebben az egészben azt nem értem, hogy nyilván nem áll tőlük messze az internetes exhibicionizmus, de akkor arra is kéne gondolni, hogy amit képviselnek az nem lesz mindenki számára szimpatikus és lesznek kritikák, megjegyzések, főleg az interneten. Van nekem ebben az egészben egy komoly ellentmondás.
Nekem a GoBike-os sztori van meg, ahol Oncsikot is tiltotta.
Hát ha ezt tőlem kérded, én nem tudom. Meg nem is nagyon érdekel.
Faszbúkon valamelyik motoros csoportban rakott fel valaki képet a pink zzr-ről meg valami narancsra festett goldwingről (lehet nem az volt, de lényegtelen). A képet a narancs tulaj rakta fel asszem. Na ott is voltak kommentek. Mindeni elmesélte miért lett letiltva. :) Valaki azért mert csak megemlítette, hogy az nem téli gumi, hanem esőgumi. Kemény az élet na...........
Olyannyira , hogy az a Kawasaki gyári olaja !
https://www.olajlerakat.hu/elf...
"Virtuális kéjelgés házas emberrel"? Valami felett elsiklottam volna?
Azért ne használj ilyen szmájlikat, mert jön majd az, hogy a csatlósom vagy. Ahogy olvastam neked is volt egy kellemes "kalandod"
A második szmájli félrement!!
Mindenki ilyen?
Smartphonom van! Naponta egyszer kell!
Itt csak majmok vannak, akik próbálják bizonygatni az igazukat. Na, ez a szánalom.
Könyv szerint castrol power 1 racing vagy power rs racing,10w40,10w50 sémi és full sint.
Szóval gyakorlatilag kimondatlanul azt teszel bele amit jónak látsz,mivel ez lefedi a teljes olaj palettat .

Így rá van bízva a helyi erőre,ők meg most a 10w50 elf full szintetikust tették bele.
AEn meg úgy vagyok hogy egy kutya,csak a gyártó ismert legyen és ne egy kínai hűtőgyár jusson a neve után az eszedbe.
De neked fontosabb dolgod volt
Arra rákérdeztél esetleg, hogy a gyárba pontosan milyen olajat használnak?
Vagy a szerviz csak a viszkozitásra megy rá?