Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs itt, elment pedig meghoztam neki a válaszokat
Gergő vagy?
Majomkenyérfát nem akarsz?
Nem! Itt a pl. hárslevelűt termesztik ! Bár már egyre kisebb mennyiségben.
Igen, mindig voltak kis nyuszik, nagyon édesek voltak... Meg mentünk új fajtát beszerezni Pár éves voltam, de tök erősen megmaradt pár kép. Tejföl szőke rövid hajjal...
Ilyenről még nem hallottam, de mondjuk nálam a répát a nyulak szedik és ültetik.
Ott szüretelik a nyulat, ugye?
A nyúltojásról kellő mennyiségben gondoskodtak a nyuszik !
Én meg nem messze Tőled ! (Badacsonyban)
Vazze, sose volt nyúltojásotok mert felfaltátok tapsifülest?
Papám tenyésző volt Heves megyében. ( nyúl) Volt hangulata mindig a húsvétnak, hiányzik...
Sajnos ebben ellent kell, hogy mondjak, jövő héten tervezek venni egy sertés bokrost amit közvetlenül a nyúlfák alá telepítenék. Felénk kiváló állatkertészetek vannak ahol remek állatoltványokat lehet kapni.
Pont ilyen helyen élek!
Ezelőtt 50 évvel volt, hogy 100 darab házinyulam volt, a falusi udvarunkon levő disznóólban ! Kettőt csak nyakon vágtam vasárnap reggel, vagy amikor szólt anyám, és lehetett készíteni a pörköltet! Igaz volt hozzá egy nagy rét ahol lehetett füvet kaszálni, és a kert ahol répát, tököt stb. lehetett nekik termelni.
Fogjuk csak a kajára, ne a lustaságra.
Amíg formás, nincs vele baj, de a túl nagy / hájas mér tényleg nem szép látvány. Sajnos itthon valóban gyakori. Sok kenyér/ tészta....
Ez tök olyan mint az easy rider, csak ők a másik irányba mentek
3 napot evés nélkül is ki lehet bírni, úgyis túl sok hatalmas segget látni lépten-nyomon !
Igen, ezért nem írtam "3 napig"-ot
Azt tenyésztik vagy tartják. Termeszteni a zöldséget gyümölcsöt kell.
Szombaton nyitva lesznek a közértek. Nagy falusi nyelven.
Nyulakat is termesztek!