Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 ember van tiltva nálam, a téveszmések és a pluszba troll szerelő mester. Tehát nem mindenki! Csak akik képtelen a értelmes viselkedésre.
A gumicsizmát én is párban cserélem!
Remek időnk volt, de ma a méhecskék sem bújtak elő! A telefon feltöltve és az unokámmal is foglalkoztam, ha már ennyien aggódnak emiatt.
Mert te senkit se tiltasz akinek a véleménye más?

Vedd be a gyógyszered clam.
Drága tisztelettel beszélj! Egy nő attól is nő, hogy tud illedelmesen beszélni. Ilyen stílust hadd ne mondjam kik szoktak képviselni...
Háromnegyed éve? Te miről beszélsz?! Te is ilyen téveszmés vagy ezek szerint.
Ki akar híres lenni? Kinek vannak rajongói? Tudtommal nem én haverkodok vlogosokkal és insta profilom sincs, tehát egyáltalán nem érdekel a netes karrier.
Szórakozni? Ide? No comment!
A szarkavarást megint nem értem! Nem én kéjelgek virtuálisan házas embereknek.
Attól, hogy én említettem meg az nem jelenti azt, hogy csak engem zavar, de valószínűleg nálad mindenki le van tiltva akinek kicsit is más a véleménye és így nem látod.
ok!
Ugyan már hiszen a tiéd végül is állandó olajban fut. Szóval végül is te vagy a nyertes. Mi össze vissza csöpögtetjük neked meg az egész olajban áll.
Ilyet rak a szervíz bele.
Ilyet rak a zizibe
Próbáltam keresni, de nem találom hol linkelte.
Castrolt használ ha jól emlékszem.
I.J.B.
bassza meg ez nem egy win helyzet nekem
ez nagyon "vékony" olaj..
A Kawa 10-40-est kér, Moto 4 Road lett belerakva, eddig jól működik. Azt hiszem Ekecs linkelt be gyári (zöld) Kawa olajat, az is Elf volt.
ELF-ogadható.
Halló Pityu!
Én most ezzel az Eneossal kísérletezem eddig nagyon fasza. Ugyan olyan szépen halkan kapcsol a váltó mint a Motullal. és az ára is nagyon baráti volt. 13E asszem
Ez lehet az. Van valami csúcshiperfasza,de az 10w60.

https://www.olajlerakat.hu/elf...
Már benne van,csak nem találom weben hogy milyen lehet.
10000 km vagy egy év,ha esetleg majd kell utántölteni tudjam mifélét keressek.
Én beleraknám, nekem a hornetben volt repsol, motul, Q8, elf és csak a repsolnál vettem észre változást, azzal szarabb volt.
Ktm-be is elfet fogok önteni, LM-19000, motul18000 motorex 18000 az elf meg kb 12000... azért az már számít és a papírja szerint tökéletesen tudja a minősítést.
Szevasz Zsolti!
Állva 1-esbe rakva nagyobbat csattan most mint a gyári.
10w50 full szint.
Van occsóért a madarasban mi!