Használat függő. Nagypapi stílusban, nem forgatva akár lehet is egy jobb gépet 12ezerig használni.
Az én CBR-emnek is ennyi a csereperiódusa, de mivel én forgatom előszeretettel, inkább 6000enként cserélem.
Oda már nem nagyon toljuk be. Mert közben a kisház épül erősen át. Szerintem már most sem tudnánk bevinni a nappaliba a Zümidet. Menni persze lehet oda csak ez már nem fog összejönni. Viszont nagyon hamar lesz egy új pont az országban amit ha akarsz 3. otthonnak hívhatsz. Amit hallottam róla nagyon kis barátságos kis hely. Garázs is van meg minden. Tán még szebb mint a 2. otthonod.
Több féle degradáció van.
A levegő párája miatt savasodik az olaj, de a mechanikai hatásoktól is aprózódik a hosszú molekulája, ez meg a használattal arányos.
Illetve a hőhatás sem tesz jót neki, a szennyeződések is rontják a minőségét.
Egye bassza jöhetsz kotlákkal is megengedem. De kint alszik az udvaron (Malaccal együtt. Mert a tököm tele van mindig beszenvedni a kis ajtón aztán meg újra kiszenvedni.
Beszerzel valami haladásra is képes egynyomsávos rettenetet végre. Aztán felesz ide a rosseb. Aztán akkor összehozunk valami jóféle bográcsozást a hátsó kertben. Szólunk kapitánynak is. Úgy is itt valahol Buda akármin ha jól emlékszem.
Annyira nem lakta le Dalmát, a csajnak is bejött ebben a formában az élet, különben nem maradt volna vele. Őrült egy forma mindkettő, de már évek óta nem bandázunk együtt, lehet megváltoztak.
csak rájött hogy ez a retro linkeskedés nem megy sokáig bár huszonévesen szerintem kb mindenki idióta volt.....
én csak a kismuffot sajnálom hogy egész rövid idő alatt le lett lakva
Az én CBR-emnek is ennyi a csereperiódusa, de mivel én forgatom előszeretettel, inkább 6000enként cserélem.
A levegő párája miatt savasodik az olaj, de a mechanikai hatásoktól is aprózódik a hosszú molekulája, ez meg a használattal arányos.
Illetve a hőhatás sem tesz jót neki, a szennyeződések is rontják a minőségét.
Jó, hogy szólsz, hétvégén ki is citrom savazom a tankot.
lehet azóta már helyreállt a rendszer
én csak a kismuffot sajnálom hogy egész rövid idő alatt le lett lakva