Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használat függő. Nagypapi stílusban, nem forgatva akár lehet is egy jobb gépet 12ezerig használni.
Az én CBR-emnek is ennyi a csereperiódusa, de mivel én forgatom előszeretettel, inkább 6000enként cserélem.
Oda már nem nagyon toljuk be. Mert közben a kisház épül erősen át. Szerintem már most sem tudnánk bevinni a nappaliba a Zümidet. Menni persze lehet oda csak ez már nem fog összejönni. Viszont nagyon hamar lesz egy új pont az országban amit ha akarsz 3. otthonnak hívhatsz. Amit hallottam róla nagyon kis barátságos kis hely. Garázs is van meg minden. Tán még szebb mint a 2. otthonod.
de, mostanában 14-15...
Retro szarakodás addig volt jó amíg olcsó volt, mert elég igénytelen gépek voltak, de most már többe kerül az MZ-t üzemben tartani mint a Hondát.
Na ezekért nem tanácsos motoroknál hajtani 12ezerig akárhány liter is kell bele. Mert ugye senki nem forgatja a gépét.
Több féle degradáció van.
A levegő párája miatt savasodik az olaj, de a mechanikai hatásoktól is aprózódik a hosszú molekulája, ez meg a használattal arányos.
Illetve a hőhatás sem tesz jót neki, a szennyeződések is rontják a minőségét.
Nekem úgy van a manuálban hogy ellenőrizni kell a karbi szinkront, nem állítgatni. De azt úgy is észreveszi az ember ha nem jó a szinkron.
Ez ott is rohad meg a szabad ég alatt, nem lesz neki újdonság.
legkésőbb nyáron azért Zümit betoljuk a balatoni lakunkba az ágyam mellé
Egye bassza jöhetsz kotlákkal is megengedem. De kint alszik az udvaron (Malaccal együtt. Mert a tököm tele van mindig beszenvedni a kis ajtón aztán meg újra kiszenvedni.
Ugyan már majd én leadom a te részed is. Ne félj. Másfél adagra vagyok berendezkedve :-D
Ne csináld már.
Ki adjon vért? Én a kis habtestemből? 450 ml leadása után össze is rogynék.
MZ-vel nem szenvedhetem oda magam? Tudom ciki, de a széthajtási mániámnak éppen megfelel.
Jó, hogy szólsz, hétvégén ki is citrom savazom a tankot.
Aztán jöhet vért adni április végén...
Beszerzel valami haladásra is képes egynyomsávos rettenetet végre. Aztán felesz ide a rosseb. Aztán akkor összehozunk valami jóféle bográcsozást a hátsó kertben. Szólunk kapitánynak is. Úgy is itt valahol Buda akármin ha jól emlékszem.
pár éve láttam valami képeket a leányról vagy nem aludt 2 napig vagy a fene tudja de eléggé odavolt
lehet azóta már helyreállt a rendszer
Nekem szimpatikusak mindketten.
Annyira nem lakta le Dalmát, a csajnak is bejött ebben a formában az élet, különben nem maradt volna vele. Őrült egy forma mindkettő, de már évek óta nem bandázunk együtt, lehet megváltoztak.
Jah jah Így évek távlatából már vicces. Mondjuk aznap reggel a minusz 10-ben annyira nem volt kedvem vigyorogni
csak rájött hogy ez a retro linkeskedés nem megy sokáig bár huszonévesen szerintem kb mindenki idióta volt.....
én csak a kismuffot sajnálom hogy egész rövid idő alatt le lett lakva
Még pizzafuti korában a fővárosban kijöttek elé, az első kerék meg behuppant a blokk mellé.