Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nincs rá adat akkor nézd meg a manualban az általánosnál és alkalmazd azt ami a csavar méretére van.
Ki fogom találni.
ragaszd be aztán nem tudsz sokat tévedni
érdemes elmenni megnézetni, legtöbb esetben ingyenes
ha nem beteg jó eséllyel van megoldás
Asszem minden változatlan,most abbahagyom,mert egy órája nézek két manualt,de nem találom két tétel meghúzási nyomatékát.
Az olajteknőét se de azt hasraütéssel 12Nm-rben maximalizáltam,remélem nem lőttem rosszat.
Az enyémen nincs mit lézerezni, mert távolra mínuszos kell (ráadásul eltérő cilinderrel mindkét szemen), közelre meg pluszos. 50 centire meg szemüveg nélkül látok legjobban.
meg kell lézerezni
nekem 10 éve lézeres most veszem észre hogy kicsit tompul a látásom
a dokinál még látom a betűket a táblán de pár éve jobb volt
szerintem egy 0,25öst elbírna már
nincs szemüveg nincs gond......
Az hogy milyen lesz a következő nem tudom, de mindenképp ilyen felnyílós lesz. Ezek alapból hangosabbak, és nehezebbek mint a "hagyományosok". Viszont tegnap motorozás közben láttam egy másik rideren egy nyitott sisakot, ami tetszett, de nem tudom azok mennyire biztonságosak ezekhez képest.
Igen, a szemüvegességem miatt nekem is kellett a felnyitható, meg hát a pinlock is klassz dolog.
De qrva hangos az előző, zárt Kappa KV4 Jade-hez képest. Ez nyolcvannál hangosabb, mint az 140-nél volt, és nem túlzok.
Neked olyan van? Én a harmadik szezont kezdem benne. Tényleg nem egy halk sipka, de nekem fontos, hogy felnyitható sisakom legyen.
Mit vettél, Caberg DUKE-ot? Na az tényleg süvít, bacca meg....
Nem is tudtam,hogy itt olyan is van,aki már a túlvilágról irogat,mert motorozás közben nem volt szar neki meghalni....
Megvolt az első 100 km .
Az új sisak süvít mint âllat, inkább a régi az még jobb így is
Az ülés sokkal kényelmesebb lett .
Igen és egy új akksi mert a régi bekrepált ok - 20ezer ennyi röviden.
Nálam több állat él, mint ember, így az otthonom olyan mint a második képen.
Odáig nem olvastam vissza....
Na de a gazdag csóka sokkal gyorsabban csúszott ki.
Amúgy meg bocsánatot is kérek hogy le akarom cserélni a kirepedezett 10 éves lekotlott gumimat valami normálisra, és kérdezni mertem hogy melyik a jobb
Nálunk is volt toroskáposzta a héten.
A bolygó olyan amilyenné tesszük.
Nekem nem annyira....de ahhoz ismerni kéne a filozófiámat.... Motorozás vagy dugás közben nem szar+halni......másrészt+már jobb helyen vannak,mint ez a fos bolygó....
Első bárányos menünk volt. De ízlett mindenkinek. Egy pörköltre való adag maradt még, azt majd bográcsban megfőzöm.
Dingdong: az ízletes, nálunk gyakran van. A héten meg toros káposzta volt, azt is szeretjük.
Igaz elég gyakran eszünk hagyományos ételeket (a rekordunk : 12 disznó vágás egy évben , ).
Szomorú történet.
Volt két ismerősöm...az egyik gazdag,mindig a lemenőbb gumikat vette,a másik csori,folyton használt,vágott gumikkal ment....oszt mindkettem úgy haltak meg,hogy kicsúsztak egy kanyarban.... Szóval a sorsot nem lehet lefizetni,nekem ez a véleményem.....
Nekem a Yarison Barum Polaris 3 a téli gumi:
http://www.gumiabroncs.hu/weba...