Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem most az van a gépben, finoman jár, szépen kapcsol a váltó. Mondjuk kb 30 km van benne.
Pedig azt öntöttem rá a habosított tejre.
Az vagy te ja!
Elf olaj mennyire jó professzoraim?
Ez ilyen metroszexuális kávé
A papírkutyák nem tudják meginni az igazi feketét
Ez nem kávé
Abban nincs vita
Buzi akinel nincs és ennyi
Igyatok egy kv-t míg fejben szereltek.
A láncolajozót ki ne hagyd.
Miért nem? Értünk mi mindenhez...IS
Be is b..na ha kormos lenne. Nem diesel motor ez.
Persze kormolódik, de nem olyan gyorsan azért, mint a gázolajosnál.
A gumi fémszálig ki van fizetve, az olaj meg gondozás mentes, mint az akkumulátor.
Gumi ügyben amennyi hülyeséget össze tudtok hordani,azt már csak az olajtemaban tudjátok überelni.
én szinte nem is fékezek olyan motorféke van az lc4 nek hogy sík úton szinte semmi fék nincs
hegyen kell fékezni lefelé, felfelé ott sem
Itthon kb 12ezer egy ilyen fej. Webshopból rendeltem, lincos.hu vagy valami ilyesmi a neve.
A gumi is akkor a legjobb amikor kopott.
Azért ezen a hozzászólásodon nem lehet mást tenni, csak hangosan nevetni.
Majd ha egyszer nem leszel szarrágó és felteszel egy új szettet, megérzed a különbséget.

Azért nem kopik az eleje mert nem fékezel kanyarbéjáraton csak a gázt húzod. Soha egyik gumimnál sem bírt többet az első, max 2000km lett volna bennük, rendszerint kb 1/4-3/4 es sávnál kopik el először, a hátsó ugyanígy.
De most jól itt hagylak benneteket mert éhes vagyok. Megyek szerzek valami kaját
5000.nél pl olyan világos szokott még lenni az olaj hogy alíg látom a nívópálcán az olaj szintet mert alig lehet észrevenni rajta meddig olajos és honnantól nem.
Én most vettem le a régit. Nem mondom hogy szép világos barna volt de nem is korom fekete. Nem csillogott olyan volt ahogy annak ki kell hogy nézzen. Aztán 13-13,5 E lehetett benne meg egy év.
Igen, néha előbb is, 5. ha úgy látom, hogy ráfér. :)
Ennyi!
Rám piros lámpánál jön rám néha a dili, de ezt láttad és hallottad is, na azóta még durvább lett picit.
6nál csere.
Pocsi. Írd és mond az én manuálom ennyit ír a motorolajról. 12.000 km a csere periódus. a kívánt olajnál pedíg az szerepel hogy az állapotának megfelelő motorkerékpár olaj. Ez a nagy specifikáció. Így szépen megkapja a 10W40 -es Eneos olajat aztán Augusztusig kuss. De ha minden úgy lesz ahogy tervezem lehet már Júliusban kell az olaj csere.