Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza, én is indulok, majd jövök
*mondtam
ÉS a rohadék a fekete szöveget is a három színből keverte ki így aztán pillanatok alatt kifogyott úgy hogy még ronda is volt a nyomtatási képe.
Sok ember bedőlt neki, hiába mondta hogy nem éri meg.

Aztán meg röhögtem hogy próbálják eladni, mondom nekik hogy ha fizetsz akkor elviszem, és megmutattam azt a 60ezer forintos HP 600-as nyomtatóm amibe még eredeti patron volt ki tudja hányszor után töltve, mert csak az utána következő szériáknál kezdték ezt a tervezett avulásos dolgot. Azt a nyomtatót szó szerint csapágyasra hajtottam. Közép és főiskolát azzal nyomtattam végig, szóval az megdolgozott az áráért, de ezek a mostani olcsó hitvány vackok nem érnek semmit, hiába vettem mindig a drágábbat.

És manapság már a lézerek sem bírják. HP,Xerox, Canon, Samsung.... mind ugyan az csak a burkolat változik. Picsányi toner, lapszámra programozva, és ha ki is cseréled akkor meg a drum egység megy tönkre ami többe kerül mint a nyomtató....de legalább olcsó.

Szóval ennek a tükrében úgy voltam vele hogy akár a Kyocera 200ezer forintos árát, az igényeimhez mérten durván túlméretezett teljesítményével is hajlandó vagyok kiperkálni, mert ez legalább kibírja a következő 20 évet...toner csere nélkül is
Viszont a boltban mondták hogy tök felesleges mert bár ők jobban járnának, de ez a 40ezer forintos OKI is kiszolgál.
Itt vagyok. És nem. Egész jó volt. Derék alatt picit fáztam a pályán de jöttem is rajta 140-150-et. 20 perc alatt beértem a melóba. 7:50.kor még az Érdi Shell kúton vettem a megye tikettet még és 8:20-kor meg már a kávémat szürcsöltem az Avantiban. A melóhelytől kb 100 méterre. Csak azt nem értem miért most kezdtem bele a szezonba. Rohadt Ford meg dögöljön meg szar aksival ott ahol van.
Hideg,hideg,hideg.
1 fok Gergő vajon a motorhoz fagyott?
Süt süt süt
Gratulálok sportmotor!
Igazatok van! A sok faszság között ez is elfér.
A személyiségemmel nincs baj! Sokan kérik, hogy pl. vlogoljak és induljak a polgármester választáson.
Milyen cuccról? Sok cuccunk van a pajtában, traktorok, kapák, gerebléyk stb. Mire gondolsz?
Gyere le a cuccról......nem tesz jót a személyiségednek.......
Te fárasztod magad. Nálunk a tépés és a kopasztás keverékét használják, ez egy egyéni csak erre a tájegységre jellemző módszer. Népiesen kopasztérnek nevezzük itt.
Nem! Azt én használom, tőle örököltem,kicsit zajos, de működik. Ezt még nem a fogyasztói társadalom terméke.
Ne fárassz......a tépés meg a koppasztás külön fogalom a falusi életben.
Villanyborotvával....
Megszoktam nézni, elég gyakran, hisz a feleségem. Honnan tudod a nevét? Bár ő nem duplavét használ, hanem szimplát.
Kérlek ne magyarázd meg, láttam nagyapámat tyúkokat tépni, szerinted hogy kopasztották?!
Mondom be vagy téve......a tyukokat sose tépték. Ha farmod van legalább a wikit nézd meg néha.
Dehogy! Régen egyébként tépték a tyúkokat, de mi már humánsubasbbak vagyunk.
Csak nem vette be a gyógyszereket.
A mondatszerkezet kicsit zavaros.
Be vagy tépve korán reggel?
Gyönyörű szép reggel! A hajam tart! Az SmartPhone-om van és egy farmon, gyönyörű kis családdal, kellennél több?!
Szép estét! Nem süt a nap! A telefon félig töltve!