Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig a VFR 1200 nagyon szép, az az oldalidom pont attól jó, hogy a sok felesleges hullám, él, bizbasz nincs rajta. Pont annyi, amennyi, egyszerű vonalaiban a nagyszerűség.

https://cs.wikipedia.org/wiki/...
Csakazértis túltolod...neked sem fog ez jót tenni.
Hát azért pl a VFR 1200 burkolatába nem döglöttek meg a formatervezők. Az oldalidom kb olyan mintha józsibácsi egy tábla bádogból kalapált volna egy egyenes lapot aztán körbevágta és kész. De amúgy ... bár nem szeretem az olasz gépeket ... de az biztos hogy az olaszok formatervezői szerintem nagyságrendekkel szebbeket készítenek mint akármelyik Japán gyártó. A ducati V4-ese is egyszerűen gyönyörű. Rendben hogy hajlamos kigyulladni de attól még nagyon szép
Alakul +8 van.
Nem rossz, csak az a baj az én szemem látja mikből építették fel. Nem tudok ettől elvonatkoztatni. Egyébként szerintem most ettől szebbet csinálna a Honda, mostanában elég jó formatervei vannak.
Ez igaz. De attól még szép. Nekem tetszik.
Szerintem elég konkrét ez így is. A dzseszkít elő lehet venni mindenhol!
Szegény öreg Nyugodjék békében, őt nagyon kedveltem.
Ebben van minden a Suzukitól a Kawasakin át. Szépen összeollózták.
Írd nem privátba.Ide nyugodtan ami a csövön kifér.Ne félj a nyilvánosságtól.Bár eddig se féltél szóval nem értem miért privát.
Jahh igen ismerős, csak ugyan ezt a látványtervet gondolták "új" vfr-nek is persze gondosan át photoshopolták cbr felíratót
Gyorsan még lepucoltam a felniket, és mehet vissza a polcra
U.i az új cb1000r büüün ronda
Az ára meg vicc sebaj úgy semm azt terveztem utódnak
Minap néztem én is egy vélhetően látványtervet. Nem is igazán valószínű hogy valaha is elkészül, pedig nem egy ufó gép. Csak amolyan látványterv egy esetleges CBR 1300 XX-ről. Annyira tetszik hogy még talán azzal is megbarátkoznék hogy idomos

http://youtu.be/DBsOH_Oof8Q
Konkrétabban.Badacsonyban például hány fok van?Az utak mennyire csúsznak?Jobban fel kell készülnöd,ha Aigner Szilárd nyomdokaiba akarsz lépni.
Magatoknak gratulálj.Ha még eddig nem hánytatok attól,amit csináltok. A nagy betűs motoros is annyira adja a pofáját a fenyegetőzéséhez,hogy még írni sem tudok privátban neki,pedig volna mit.

Ja,ezt talán elolvasod pinkike.Még az is szánalmasnak tartott,akit megkértél,hogy írjon nekem..
Tucc élni...
Na kérem gumi csere pipa (már csak legyen jobb az időjárás és fel is avatóm)
Benéztem még egy kereskedésbe is, ha már ott volt a közelbe...
Mennyi dee mennyi szép vas ahhhh 5 zsepi kevés volt
Az új aprilia rsv4 jajjj de széép, monster 1200, suzukik, kawák minden volt ott amire rákivánnék
Jah belöktök bikakábellel és utána már haza jött. Az akksi szarta el magát. Valószínűleg nem tud elég indító áramot adni hogy a dizel blokkot megforgassa rendesen. De bikakábel mindenre megoldás. Ha meg már megy akkor nincs hiba csak ne kelljen újra elindítani. Szóval most ott rohad a ház előtt :-D
Vissza hát. Teljesen jól vagyok :-D Mondjuk azt kihagytam volna tegnap este hogy segítséget kelljen kérnem hogy a rohadt dózer elinduljon. Köszönöm szépen amúgy a segítséget !!!
Legalább haza jutottál vele tegnap?
5990-ért vett asszony Tesco-ban valami nem is full noname kis nyomtatót, erősen akciós volt. Tintával, mindennel, ennyiért házi felhasználásra megfelel, még ha tintasugaras is.
Meg kevés a bogár....
Helyes, jó birka vagy a fogyasztói társadalom számára, neked gyártják ezeket az olcsó szarokat

Ez az a nyomtató amit majdnem minden márka árul saját neve alatt kb. ezen az áron.
https://www.hpshop.hu/?sku=SS281B
23ezer forint/500lapra való toner = 46Ft/lap
1800oldalas toner 21ezer Ft=12Ft/lap

http://www.oki.com/hu/printing...
40ezer forint/1500lap= 26Ft/lap ....de én még kaptam egy plusz 1500-as tonert is, szóval nekem 14Ft/lap.
3500lapos gyári toner 20ezer forint=6forint/lap

Szóval én inkább körbenézek mit lehet kapni, és veszek egy sokkal jobbat, sokkal olcsóbban.
Na visszaállt az egyensúly a kis lelkedben egy kis motorozástól?
1 fok? Az pont jó, már nem fagy a plexire a lehelete