Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de amire neki kell, nem kell számolni... venni kell egy olcsót és kész, probléma letudva, amennyit nyomtat, arra pont jó
Ami nem szárad be soha - az a lézer.
nekem lenne kitől, de én meg nem lopok....
PC Matyi ilyen ez a generáció. Virtuális pinna.
ahogy nekiindult a gyerek a családalapításnak addigra már nem fog működni a pisztoly......
Majd lesz unokád azt akkor te is nammamát kurogatol...
Sajnos! Nyilatkozatokban teljesen olyan már.
Dehogy tett keresztbe, pont az volt a baj, hogy a Yamaha nem hallgatott rá.
Szar is lett.Ha nem tévedek.
ha jó passzban vagyok és pontosan mérünk belefér a 3 lövés a 2 percbe
ha nem akkor elkezdődik a hosszú 10 percekig tartó végtelen reszelés
De, de aztán elkeudett Lorenzora hasonlítani :(
Neki is jol keresztbetett rossi hogy saját magára alakítatta a yamahát...
Őt ne! A karrierjének nem tenne jót, hacsak nem fejlődne nagyot a KTM. Pedronak viszont jót tenne egy csapatváltás.
Remélem nem húzza be! Kell a változatosság.
"élőben" meg sem szoktam szólalni, csak vigyorgok mint egy fogyatékos
Tavaly nem vinales volt a favorit?
Ja de 3x dugni egy héten... az akkor 4.5 min.
ha lenen egy fiatal feleséged meg tudnám mutatni hogy nem vagyok buzi.........
de nagymamákkal nem kezdek ki, még akkor sem ha finomat tud sütni
Attól, hogy a marketing gépezet L2-nek mondja attól még egy 90° V-motor marad. Persze értem a fagyizó előtt lehet ezzel kérkedni, de lássunk már tisztán. Az új Panigale is V4 nem L4.
Élőben félnék tőle - ráadásul itt van pár kilométerre tőlem. Szerencsére motorozni is lusta....
a vasútnál én irodista voltam a munkaidő több mint felében, de általában inkább kint csavarogtam mert utáltam a nőkkel egy légtérben lenni
ha sokat kellett nyomtatni akkor meg éjszakásban ment a gép, ha gázos engedélyeket nyomtattam egy 500as csomag gyorsan elfogyott ám akkor nyomta 2 pc meg 2 nyomtató hogy gyorsabban végezzek mert ugye éjszaka aludni is kellett legalább 4-5 órát
Ini egy állat csípem ezt a buzit!
Zarcot vigyék oda pedrosa ha kikerül a repsoltól, szerintem nyugdíjba megy. Dovi most jó volt nagyon de ez a pálya nem egy hondás pálya volt, na meg ugye első futam... azert maki mindig is tudott nagyokat motorozni. Szerintem behúzza idén is a vbcímet.
Aztán jöhet a kihízott póló!
És még madárnak néznek
Lö baca+
U.i bezony majd csapassuk
mindenképp lézert kell venni
megveszed a fekete tonert, aztán akinek kel a színes az majd megveszi mellé......
elmegy a gyerek a mekibe kisegítőnek és minden hónapba tud venni egy színt sok gyerekkel gyorsabban meglesz
Na jó, de mivel Te nem az irodában dolgoztál hanem a műhelyben így csak suttyomban ha épp senki nem figyelt oda akkor kellett pillanatok alatt megoldanod a dolgot míg egy irodistának két cigi és kajaszünet között bőven van ideje, hogy elbíbelődjön vele.