Őt ne! A karrierjének nem tenne jót, hacsak nem fejlődne nagyot a KTM. Pedronak viszont jót tenne egy csapatváltás.
Remélem nem húzza be! Kell a változatosság.
Attól, hogy a marketing gépezet L2-nek mondja attól még egy 90° V-motor marad. Persze értem a fagyizó előtt lehet ezzel kérkedni, de lássunk már tisztán. Az új Panigale is V4 nem L4.
a vasútnál én irodista voltam a munkaidő több mint felében, de általában inkább kint csavarogtam mert utáltam a nőkkel egy légtérben lenni
ha sokat kellett nyomtatni akkor meg éjszakásban ment a gép, ha gázos engedélyeket nyomtattam egy 500as csomag gyorsan elfogyott ám akkor nyomta 2 pc meg 2 nyomtató hogy gyorsabban végezzek mert ugye éjszaka aludni is kellett legalább 4-5 órát
Zarcot vigyék oda pedrosa ha kikerül a repsoltól, szerintem nyugdíjba megy. Dovi most jó volt nagyon de ez a pálya nem egy hondás pálya volt, na meg ugye első futam... azert maki mindig is tudott nagyokat motorozni. Szerintem behúzza idén is a vbcímet.
mindenképp lézert kell venni
megveszed a fekete tonert, aztán akinek kel a színes az majd megveszi mellé......
elmegy a gyerek a mekibe kisegítőnek és minden hónapba tud venni egy színt sok gyerekkel gyorsabban meglesz
Na jó, de mivel Te nem az irodában dolgoztál hanem a műhelyben így csak suttyomban ha épp senki nem figyelt oda akkor kellett pillanatok alatt megoldanod a dolgot míg egy irodistának két cigi és kajaszünet között bőven van ideje, hogy elbíbelődjön vele.
Dehogy tett keresztbe, pont az volt a baj, hogy a Yamaha nem hallgatott rá.
ha nem akkor elkezdődik a hosszú 10 percekig tartó végtelen reszelés
Neki is jol keresztbetett rossi hogy saját magára alakítatta a yamahát...
Remélem nem húzza be! Kell a változatosság.
de nagymamákkal nem kezdek ki, még akkor sem ha finomat tud sütni
ha sokat kellett nyomtatni akkor meg éjszakásban ment a gép, ha gázos engedélyeket nyomtattam egy 500as csomag gyorsan elfogyott ám akkor nyomta 2 pc meg 2 nyomtató hogy gyorsabban végezzek mert ugye éjszaka aludni is kellett legalább 4-5 órát
Lö baca+
U.i bezony majd csapassuk
megveszed a fekete tonert, aztán akinek kel a színes az majd megveszi mellé......
elmegy a gyerek a mekibe kisegítőnek és minden hónapba tud venni egy színt sok gyerekkel gyorsabban meglesz