nekem a munka ingyen van, körfűrészem van(asztalon+ kézi) villanyos gyalu is fúró stb
pneumatikus tűzőgép minden szar van itthon
csak a kárpitozást kell megoldani
amúgy ha nem lennék lusta akkor szétszedném a mostani kanapét és csinálnék egyet a minta alapján de rendes fából
szerintem kijönne 200 alatt, egyszer szétszedtem részlegesen mert itt-ott be kellett tenni erősítést, a szárított vörösfenyő elég jó anyag szokott lenni és súlya is van
ami mégjobban tetszene egy fémvázas kanapé csak oda nincs mintám
egy rozsdamentes ovál csőváz és erre építeni az ülőfelületet
bár ez szerintem nem férne el a 300ba lenne inkább 500 mire kész lenne
20+ éve voltak azok a lomis skandináv típusú garnitúrák gombokért, én azóta nem láttam egy normálisat sem
igaz ott az egy személyes fotel is volt vagy 60 kiló, a 2 személyest ketten alig tudtuk becipelni, a 110es ajtón is alig fért be akkora térfogatú volt
azóta is bánom hogy elpasszoltuk, mert csak a plüss volt kopott rajta, meg pár filctoll folt amit a gyerek összemaszatolt
amúgy a 250-280 ezer körüli kanapék sem győztek meg valahogy azt sem éreztem olyannak amin én elheverésznék még 20-25 évet nyekergés nélkül
Most passzoltam el egy olyan cardo ágyat ami bizonyos pontokon 10x10-es gerendából van.Tizedét nem adom el belőle mnta 33e forintos lengyel ágyból.Tény hogy az 120e
Ugyanez van minden fronton.
Van egy általános kép a fejekben többnyire internetes weboldalak és reklámok meg blogok alapján amiből kialakul pár árplafon.Hiába jobb,szebb,tartósabb nem ad többet érte és pont.Ha nem tudom kielégíteni megy máshova.És sajnos tizedmiliméterre ki van porciózva hogy mennyiért mit kapsz.
Már régen nincs olyan hogy tutiquvafasza olcsóért.
Fenyőből van. Aki anno csinálta az ajtót a,házra annak könyörögtem 2 hónapig
Amúgy az a vicc hogy még drága sem volt a keret kb 20 pénz volt a matrac meg 200
Nekem 5x15 centis deszkából van az ágykeretem, meg sem nyekken pedig kb 15éve használom a 120+ kilómmal
Haverék jisk ágyára én nem mernék még ráülni sem...
Mert ahogy egy kedves ismerősöm mondása is tartja.
"Nem vagyok olyan gazdag hogy szart vegyek"
És valahol igaza van. Mert ha szart veszel a Jysk-ben 40.000-ért akkor kibasztál 40.000-et az ablakon ha veszel egy frankót 120.000-ért ami amúgy csak 80.000-et ér akkor is 40-et basztál ki az ablakon de van egy ágyad ha mondjuk azt vettél.
A csavar sokal lassabb, a csap meg még lassabb kisiparilag
Amígy ezek a termesztett hoki fenyők el sem bírják a csavarozást hiába fúrod elő a lyukat
Túl gyorsan nő 3-4x ritkább az évgyűrű lényegesebben kevesebb tartása van
Ne baszd el így a kedvemet. De most várjatok most akkor egy órával rövidebbet alszunk tehát reggel megint sötét lesz de tovább marad világos. Ugye ? Mert bár kibaszottul logikus az agyam de ezt ilyenkor annyiszor át kell gondolnom.
Van ennél rosszabb is.Ez legalább fából van.
Legutóbb kérdezték hogy van e Alíz 3-2-1.
Isten őrizzen.Láttam a gyárat.
Alapból egy komplett garnitúra 123e-ről 118e-re van leárazva.Vicc.Annyiból nem lehet jót összerakni.Szóval a vásárló ugyanolyan hibás.
Eleve ami nyíregyről jön azt nem a tartósság miatt szeretik.De ugyanaez pepitában a jysk-es termékek döntő többsége.
Szóval csoda nincs.
hétvégén megcsináltam asszony kondigépének a keretét, most jegelem a projektet pár hétig mert elment a lelkesedésem
Ha jól néz ki és olcsó kérek 6-8 db ot.
Ágyazhatóban.
pneumatikus tűzőgép minden szar van itthon
csak a kárpitozást kell megoldani
szerintem kijönne 200 alatt, egyszer szétszedtem részlegesen mert itt-ott be kellett tenni erősítést, a szárított vörösfenyő elég jó anyag szokott lenni és súlya is van
ami mégjobban tetszene egy fémvázas kanapé csak oda nincs mintám
egy rozsdamentes ovál csőváz és erre építeni az ülőfelületet
bár ez szerintem nem férne el a 300ba lenne inkább 500 mire kész lenne
Venni jót olcsón eladni drágán.............
Na ott csak a fotel volt 200e.
igaz ott az egy személyes fotel is volt vagy 60 kiló, a 2 személyest ketten alig tudtuk becipelni, a 110es ajtón is alig fért be akkora térfogatú volt
azóta is bánom hogy elpasszoltuk, mert csak a plüss volt kopott rajta, meg pár filctoll folt amit a gyerek összemaszatolt
amúgy a 250-280 ezer körüli kanapék sem győztek meg valahogy azt sem éreztem olyannak amin én elheverésznék még 20-25 évet nyekergés nélkül
Ugyanez van minden fronton.
Van egy általános kép a fejekben többnyire internetes weboldalak és reklámok meg blogok alapján amiből kialakul pár árplafon.Hiába jobb,szebb,tartósabb nem ad többet érte és pont.Ha nem tudom kielégíteni megy máshova.És sajnos tizedmiliméterre ki van porciózva hogy mennyiért mit kapsz.
Már régen nincs olyan hogy tutiquvafasza olcsóért.
Amúgy az a vicc hogy még drága sem volt a keret kb 20 pénz volt a matrac meg 200
Haverék jisk ágyára én nem mernék még ráülni sem...
"Nem vagyok olyan gazdag hogy szart vegyek"
És valahol igaza van. Mert ha szart veszel a Jysk-ben 40.000-ért akkor kibasztál 40.000-et az ablakon ha veszel egy frankót 120.000-ért ami amúgy csak 80.000-et ér akkor is 40-et basztál ki az ablakon de van egy ágyad ha mondjuk azt vettél.
Amígy ezek a termesztett hoki fenyők el sem bírják a csavarozást hiába fúrod elő a lyukat
Túl gyorsan nő 3-4x ritkább az évgyűrű lényegesebben kevesebb tartása van
Mondjuk nem is igényli senki a tartósat.
Hurrá, egy órával többet szánkózhatunk!
Legutóbb kérdezték hogy van e Alíz 3-2-1.
Isten őrizzen.Láttam a gyárat.
Alapból egy komplett garnitúra 123e-ről 118e-re van leárazva.Vicc.Annyiból nem lehet jót összerakni.Szóval a vásárló ugyanolyan hibás.
Eleve ami nyíregyről jön azt nem a tartósság miatt szeretik.De ugyanaez pepitában a jysk-es termékek döntő többsége.
Szóval csoda nincs.
http://hobbiasztalos.blog.hu/2...